Dermoroller kullanan bırısı değilim. 4 ayda toplasan kullandım sayılmaz okadar kullanmaya boyle sonuc verıyorsa serum merum hıkaye ozaman, nıye abıdık kubudık içeriği net olmayan seylerı ozaman kafaya suruyoruzkı.
Bırde ilk resımlerde tepeden sarı tshırtlu bır resmım var sac uzunlugım hep aynı. Yogunlastıgı ıcın uzun gıbı duruyor. Ben uzun sacı pek seven bırı degılım. Yakında sac kestırecegım atarım. Bırde 4 ayda ne beklıyorsunuzkı mucızemı yanı 4 ay bır surede buna sukur. Ve bu yuzden bırsktım. Bırakma sebebımde ılaca guvenmemem sonucu iyi ama içeriği bet değil sehır efsanelerı cok, daha agır soylemlerde var tersı de var.
Neden tepki gösteriyorsunki ben sadece fikrimi yazdım .saçlarında bir gelişme olmamış demiyorumki dikkat et sadece gelişim az olmuş diyorum yani öyle ahım şahım bir değişim yok diyorum.
hayatında ilk defa bir tedaviye başlıyorsun bu nedenle seni anlıyorum saçındaki değilim seni heyacanlandırıyor ama inan bir sürü tedavi denemiş biri olarak ve ayrıca başka kişilerinde tedavilerini takip eden biri olarak sendeki bu değişim hiç bir şey değil .bunu tek başına minoxil sprey hattal procapil içeren bir spreyle bile yapabilirdin.
burda senin anlamadığın saç bakımı yapmak bile saçları dört ayda çok farklı noktalara görürebiliyor örneğin çeşitli yağlarla masaj yapmak gibi .
urawın içinde linoleik asit ,hint yağı,papatya yağı daha bir sürü yağ var ,kabak çekirdeği extresi ,ca pantetanat gibi çok önemli destekler var bunlar varken bu gelişim gayet normal ama olağanüstü saç çıkardığını iddia eden bir şey için çok yetersiz bir sonuç ve dört ayda az değil saç gelişecekse zaten üç ayda kendini belli ediyor.