Saç Ekimi Sonuçları
hocam iyi diyorsunda iyi yerlerde saç ekimi çok pahalı greft 2 eur diyolar..
Sen en pahalı olan yerlere bakmışın demek ki sadece. Ben 8000tl civarına çok güzel ekim yapan yerler gördüm ve bu rakam saç ekimi için çok makulÖmür boyu içinde ne olduğu bilinmeyen ve yan etkileri ne olacak bilinmeyen mavi suyu kullanmaktansa en mantıklı çözüm saç ekimiHa illa takviye kullanıcam diyorsan bence mavi sudan başka birşey bul
ekimin yerini hiç bir ilaç tutmaz tabi ki de. ben 4 sene önce ekim yaptırdım, ama erken yaşta yaptırmışım sonradan dank etti kafama da iş işten geçti. ekimden sonra dökülmeyen diğer saçlardan da dökülme olunca yine seyreklik oluştu. ben bu açığı az da olsa kapaması umuduyla mavi suya başladım. yoksa tabi ki tek ve kesin çözüm ekimdir. bu mavi su saç çıkarsa bile bırakınca dökülüp dökülmeyeceği bile meçhul ama başladık işte bir umut
resim yokmu hocam koysanda bizde burdan takip etsek bakalım bir işe yarıyormu
benim kullandığım mavi serum merdiven altı markası vs yok içinde ne var onuda bilmiyorum açıkcası. camsil bile olabilir.Bence süreç şöyle işliyor. en yakın sürede nereden döküldüyse orada tüylenme veya saç çıkışı oluyor. max 10 yıllık süreçte kaybolmuş saçlara etki ediyor. örneğin son 3 yılda dökülen kısımda çıkan tüyler saç formuna dönmeye başlarken daha önce dökülen saçların yerinde çıkan tüylerin saça dönüşme süreçleri daha zor oluyor. bende sürekli saç derisinde soyulmalar yaptı. kabuk değiştirme gibi. Bunu için saç derisi peelingi yapıyorum yoksa çok kötü gözüküyor. can sıkıcı oluyor uğraşmakGenel Yorumum * Sağlık bakanlığı vb onayı olmadığı içinde ne olduğu bilinmediği için kimseye tavsiye etmiyorum * Saç çıkartıyor mu ? evet çıkartıyor * Çıkan saçlar kullanmayınca dökülür mü ?, hiç bir fikrim yok * her bünyede Farklı etki oluyor mu ? evet oluyor. örneğin aynı ürünü kullanmamıza rağmen arkadaşımdaki gelişim bana oranla %20 daha iyi * kaybedilen saçları tamamen geri getirir mi ?Kişiye göre değişiklik göstersede bence imkansız max 10 yıl önceki halinize dönebilirsiniz.* Şu ana kadar saç için kullanmış olduğum losyon vb ürünler içerisinde en çok etki gösteren ürün
daha bir hafta oldu başlayalı. fotoğraf çektim sürece başlamadan. bir ay sonunda tekrar çekip koyarım. zaten konu bana ait değil ayrı açarım
Burdada yakına giirip flaslı foto cektim eski resımlere yakın olsun diye.Bu arada serum alın almayın demiyorum. Tekrarlıyorum nasıl bır kalıtsal hastalık bırakacak bılmıyorum. Rısk alıp kullandık hayırlısı bakalım.