Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63118 defa)

Blue

• Full Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #180 : 26 Kasım 2019, 16:28:47 »
hocam iyi diyorsunda iyi yerlerde saç ekimi çok pahalı greft 2 eur diyolar..

Sen en pahalı olan yerlere bakmışın demek ki sadece. Ben 8000tl civarına çok güzel ekim yapan yerler gördüm ve bu rakam saç ekimi için çok makul

Ömür boyu içinde ne olduğu bilinmeyen ve yan etkileri ne olacak bilinmeyen mavi suyu kullanmaktansa en mantıklı çözüm saç ekimi

Ha illa takviye kullanıcam diyorsan bence mavi sudan başka birşey bul

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 26 Kasım 2019, 17:57:02 »
Sen en pahalı olan yerlere bakmışın demek ki sadece. Ben 8000tl civarına çok güzel ekim yapan yerler gördüm ve bu rakam saç ekimi için çok makul

Ömür boyu içinde ne olduğu bilinmeyen ve yan etkileri ne olacak bilinmeyen mavi suyu kullanmaktansa en mantıklı çözüm saç ekimi

Ha illa takviye kullanıcam diyorsan bence mavi sudan başka birşey bul

ekimin yerini hiç bir ilaç tutmaz tabi ki de. ben 4 sene önce ekim yaptırdım, ama erken yaşta yaptırmışım sonradan dank etti kafama da iş işten geçti. ekimden sonra dökülmeyen diğer saçlardan da dökülme olunca yine seyreklik oluştu. ben bu açığı az da olsa kapaması umuduyla mavi suya başladım. yoksa tabi ki tek ve kesin çözüm ekimdir. bu mavi su saç çıkarsa bile bırakınca dökülüp dökülmeyeceği bile meçhul ama başladık işte bir umut :))

tudors

• Full Member
« Yanıtla #182 : 27 Kasım 2019, 01:23:01 »
ekimin yerini hiç bir ilaç tutmaz tabi ki de. ben 4 sene önce ekim yaptırdım, ama erken yaşta yaptırmışım sonradan dank etti kafama da iş işten geçti. ekimden sonra dökülmeyen diğer saçlardan da dökülme olunca yine seyreklik oluştu. ben bu açığı az da olsa kapaması umuduyla mavi suya başladım. yoksa tabi ki tek ve kesin çözüm ekimdir. bu mavi su saç çıkarsa bile bırakınca dökülüp dökülmeyeceği bile meçhul ama başladık işte bir umut :))

resim yokmu hocam koysanda bizde burdan takip etsek bakalım bir işe yarıyormu  :)

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #183 : 27 Kasım 2019, 07:54:17 »
resim yokmu hocam koysanda bizde burdan takip etsek bakalım bir işe yarıyormu  :)
Konuyu açan olarak. Süreci gelişimleri paylaşmıştım.. Araya baskalarına ait görsellerde girince konu baya amacında. Dışarı çıkmış. Karışmış çarşı pazar.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #184 : 27 Kasım 2019, 12:12:05 »
benim kullandığım mavi serum merdiven altı markası vs yok içinde ne var onuda bilmiyorum açıkcası. camsil bile olabilir.
Bence süreç şöyle işliyor. en yakın sürede nereden döküldüyse orada tüylenme veya saç çıkışı oluyor. max 10 yıllık süreçte kaybolmuş saçlara etki ediyor. 
örneğin son 3 yılda dökülen kısımda çıkan tüyler saç formuna dönmeye başlarken  daha önce dökülen saçların yerinde çıkan tüylerin saça dönüşme süreçleri daha zor oluyor.
bende sürekli saç derisinde soyulmalar yaptı. kabuk değiştirme gibi. Bunu için saç derisi peelingi yapıyorum yoksa çok kötü gözüküyor. can sıkıcı oluyor uğraşmak

Genel Yorumum

* Sağlık bakanlığı vb onayı olmadığı içinde ne olduğu bilinmediği için kimseye tavsiye etmiyorum 
* Saç çıkartıyor mu ? evet çıkartıyor
* Çıkan saçlar kullanmayınca dökülür mü ?, hiç bir fikrim yok
* her bünyede Farklı etki oluyor mu ? evet oluyor. örneğin aynı ürünü kullanmamıza rağmen arkadaşımdaki gelişim bana oranla %20 daha iyi
* kaybedilen saçları tamamen geri getirir mi ?Kişiye göre değişiklik göstersede  bence imkansız max 10 yıl önceki halinize dönebilirsiniz.
* Şu ana kadar saç için kullanmış olduğum losyon vb ürünler  içerisinde en çok etki gösteren ürün

bende maalesef berberde gördüğüm sonuçlardan sonra dayanamayıp başladım bu mavi su illetine. Ciddi anlamda saç çıkısı olan kısılerı görünce  kayıtsız kalamadım. Kimseye tavsiye etmıyorum tabıkı ıcınde ne olduğu bellı degıl sonuçta. Bu ürünü analız ettirebılecegımız bır laboratuvar yokmudur acaba. İçeriğinde neler var diye

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 27 Kasım 2019, 12:50:12 »
daha bir hafta oldu başlayalı. fotoğraf çektim sürece başlamadan. bir ay sonunda tekrar çekip koyarım. zaten konu bana ait değil ayrı açarım :)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 27 Kasım 2019, 23:27:39 »
daha bir hafta oldu başlayalı. fotoğraf çektim sürece başlamadan. bir ay sonunda tekrar çekip koyarım. zaten konu bana ait değil ayrı açarım :)

ayrı olarak açarsan bende takip etmek isterim dostum.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #187 : 28 Kasım 2019, 00:43:56 »
Ben sizin konunuzu incelemiştim,açıklık az bir şey de değildi ,sonucunuzu da beğenmiştim ,dökülme nerden oluştu ki vertex kısmında mı?
Ekim saçlarında bir sıkıntı oluştu mu dökülme seyrelme felan ?

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #188 : 28 Kasım 2019, 11:21:20 »
Burdada yakına giirip flaslı foto cektim eski resımlere yakın olsun diye.

Bu arada serum alın almayın demiyorum. Tekrarlıyorum nasıl bır kalıtsal hastalık bırakacak bılmıyorum. Rısk alıp kullandık hayırlısı bakalım.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #189 : 29 Kasım 2019, 07:56:31 »
Son durum ayın 8 inde 4 ay olacak
Flashlı cekım

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 30 Kasım 2019, 00:06:47 »
4 aydır aralıksız kullandınız mı

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 30 Kasım 2019, 09:56:41 »
ilk sayfada aynı yerde çektiğin fotoğraf ile bu son fotoğrafı yan yana koydum, mavi su kullandığını bilmeyen ekim yaptırdın sanar. sonuç çok iyi oldu bana da umut verdi açıkçası. devam edecek misin?

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 30 Kasım 2019, 15:25:34 »
sonuç iyi gidiyor daha da toparlar 2 ay daha kullan bakalım sonra kademeli bırak

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #193 : 30 Kasım 2019, 16:43:48 »
mavi serum denilen olay anti androjen ilac arkadaslar. Finasteride vs gibi maddeler var icinde, o yuzden ha finas veya duta almissiniz (minoxidil ile birlikte) ha mavi serum, hatta serum olayi daha tehlikeli bence.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #194 : 30 Kasım 2019, 23:47:00 »
Mavi serum nedir neinnesidir bilmiyorum fakat bizim sansızlıgımız yasadıgımız ülkenin kurumlarının ciddiyetsizliği ve güvenilmemesi.
Onaylıda olsa, onaysızda olsa bizler malesef iç güdülerimizle hareket etmeye bırakılıyoruz.

Her neyse sonuc olarak kullandım korktum gunler gectıkcede cesaretım dahada arttı. Bana kalıtsal olarak gerıye ne hasarlar bıraktı bunu suan bılmıyorum. Farkedılır bırseyde suanda hıssetmıyorum.
Beni bı 10 yıl gerıye goturdu. Evet cok iyi sonuc aldım. Bana göre cok iyi. Artık sabahları saclarımıda yıkamak zorunda kalmısyorum. Onceden kabarık kalsın dıye her sabah sac yıkamak ezıyettı.
Azalttım kullanımı daha once dedıgım gibı 2 gunde 1 veya 1 gunde 1 eskı duzenlı kullanımı seyrelttım
Taragını cok nadir kullandım.
Benım saclarım ortaokuldada seyrektı.
Yanı daha fazla bırsey beklemıyorum.
İlk güne göre cok ciddi fark var.
İlk zamanlar mevcut sacı kaybedecekmıyım diye korkarak kullanmıstım. Simdi geriye cıkanlar kalıcı olacakmı bi o endısem kaldı.

Kullanacak olanda varsa ilk 25 gün dökülme devam ediyor sonra kesmeye baslıyor. Bazen kafa derısınden kabuk atabılıyor bunu cevremdekı arkadaslarımda gordum. Ama sonra altından taze bır derı kalıyor sac cıkısları baslıyor.
Tekrar soyluyorum bu mavı serum nedir sonrasında ne yapar hıc bırsey bılmıyorum..

Facebook Twitter Instagram