kesinlikle sonuç vermiş ya bayağı bir toparlamış ilk hali ile alakası yok. bakalım bundan sonraki süreç ne olacak umarım dökülmez de emeklerimiz boşa gitmez. her kullanımdan önce dermaroller kullanıyor musunuz? bir de her kullanımdan sonra saçını yıkıyor musun 3 4 saat sonra?
tam hatırlamıyorum ama ilk 1 ay dermoroller arar ara kullandım. Sonra aklımda hep suphe vardı. Ilacta zararlı bırsey varsa bari direk kana dermorollerle ulastırmayım diye. Bıraktım bazen kuçllandım ama son 2 ay hıc kullanmadım. Sacım kısayken cıkan sacları gormustum zaten bırdaha dermorollerle kafayı delmeknyerıne ılacı kullanıp onları besledım. Benım önden arkaya dogru kapanıyor. Baska arkadaslarım var onlarında arkadan öne doğru kapatıyor herkeste farklı etkı yapıyor sanırım.
Sacı seyrek olan ınsan zor anlar ılacın etkısını ama tamamen kel olan hemen 9.gunden sonra tuylenmelerı goruyor. Cevremde cok kullanan var ara ara muhabbetını edıyoruz. Baya tecrube ettım. Tek sıkıntı kullanıpta bırakan yok onuda ben yasayıp göreceğim.
Kullanırken kısa sac sart 3 nunara cunku ilac uzun sacta derıye ulasmıyor saclarda kalıyor hemde fazla serum gidiyor
Sabah kullandım işe gittim aksam kullandım yatarken mutlaka yıkadım oda en az 2 saat durmustur kafamda sonra yıkayıp yattım. Sabah kalktım tekrar surdum işe gittim bu sekıkde surecım. Onceden ızındeydım 1 ay daha kontrollu kullanıyordum saatı saatıne. Sonucta her ıkı turlude sacım cıktı. Ön yanlar benım baya acıktı zaten oralardan basladı saclanmaya
Bizim bır arkadas ilk basladı o komple kel yasıda 40 ın uzerınde ilk 1 hafta kafadan katman katman derı kaldırdı. Firma eskı sabun ılac ne surulduyse onların kalıntısı dedı.
Sonra altından bebeksı bır derı kaldı. Bırsuru tuy cıktı sımdı kafası kararıyor adamın. Bakalım o daha 1 ay fılan oldu.