Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63153 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #105 : 17 Ekim 2019, 01:03:57 »
Senin topik var diye düşünmen bile kullandığım serumun ne kadar işe yaradığını gösteriyor. Öncelikle bu görüşün için teşekkür ederim=) Mavi serum kullanmadığımı defalarca belirttim. Ayrıca birisi flashlı, diğeri de flashsız diye yazdım. Ama ilk resimde de (Flashlı çekilen) hemen hemen o kadar az saçım vardı. 2 inci resimde de(Flashsız) ne kadar görüyorsan o kadar saçım var.

Mavi serumla ilgili bir konu olduğundan ve reklam olmaması için serumun ismini paylaşmadım.  Ayrıca fotoğraf gönderme sebebimde "heprotar" arkadaşımızın benden fotoğraf istemesi.

Onun için güzel kardeşim; yorum yaparken, insanları şeffaf olmamakla itham ederken önceki mesajları da oku ve böyle komik durumlara düşme.

Ben zaten sizin mavi serum kullanıpta böyle bir sonuca ulaştığınıza dair bir mesaj içeriği yazmadım. Sizin mesajınızı da okumuştum bu sizin ilk fotoğrafın flaşlı çekip, sonuç diye gönderdiğiniz fotoğrafın ters ışıkta çekildiği gerçeğini değiştirmiyor. Yani bu konuda siz şeffaf olmadığınızı kendinizde kabul etmiş oluyorsunuz. Sonuç paylaşıp kullandığınız ürünü gizli tutmanız işin ayrı bir garip kısmı. Bende mesajımda bunu ifade ettim. Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok. Zaten paylaştığınız sonuçla ilgili ürün adı vermeyecekseniz yaptığınız paylaşımın forum nezdinde bir değeri yok bana göre. Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz. Tabi özel mesaj ile size ulaşabilen insanların olduğunu düşenerek böyle bir paylaşım yapmışta olabilirsiniz. Konuya ilk yazmış olduğum mesajda da bunu belirtmek istemiştim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #106 : 17 Ekim 2019, 08:50:28 »
Ben zaten sizin mavi serum kullanıpta böyle bir sonuca ulaştığınıza dair bir mesaj içeriği yazmadım. Sizin mesajınızı da okumuştum bu sizin ilk fotoğrafın flaşlı çekip, sonuç diye gönderdiğiniz fotoğrafın ters ışıkta çekildiği gerçeğini değiştirmiyor. Yani bu konuda siz şeffaf olmadığınızı kendinizde kabul etmiş oluyorsunuz. Sonuç paylaşıp kullandığınız ürünü gizli tutmanız işin ayrı bir garip kısmı. Bende mesajımda bunu ifade ettim. Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok. Zaten paylaştığınız sonuçla ilgili ürün adı vermeyecekseniz yaptığınız paylaşımın forum nezdinde bir değeri yok bana göre. Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz. Tabi özel mesaj ile size ulaşabilen insanların olduğunu düşenerek böyle bir paylaşım yapmışta olabilirsiniz. Konuya ilk yazmış olduğum mesajda da bunu belirtmek istemiştim.

Ben fotoğrafı çekip işte sonuç bu diye gönderi yapmadım. Hala kullanıyorum serumu. Benim ne gibi menfaatim olabilir ki beni hala şeffaf olmamakla itham ediyorsun? Ben neyse onu koydum flashlı fotografımın çok farklı olmadığını söyledim. Hayır yani bir foto koymuş şeffaflık vs boş boş konusuyorsunuz. Laf olsun torba dolsun mantığınız sanırım.

Şu cümleniz komik geldi "Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz."Şimdi arkadaş bana resim gönder demiş. "heprotar" buraya bak diye konu açıp oraya bakmasını mı sağlıcam. Gerçekten yazdıkça daha komik oluyorsunuz.

Şu cümlenize de gerçekten gülüyorum şuan da  "Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok."

Reklam yapıyorum ve kullandığım serumun ismini vermiyorum öyle mi?  :D :D :D

Daha size yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, iyi günler :)

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 17 Ekim 2019, 13:42:38 »
Bu  Urow  sac  suyu  hakkinda  yazmak  isdedim.   Istanbul  Guneslide  merkezine  gitdim .  Tekstil  atolyelerinin  icerisinde  disaridan  pekde  belli  olmayan  bir  ara  sokakda  Bakkal  Dukkani   gibi  bir  Dukkana  beni  yonlendirdiler.  Kapiyi  acip  iceri  girince  bir  kac  Kelde  toplanip  reklam  filimi  cekdiklerini gordum.    Selam,  hos,  bes  sordum  sac  cikariyormu?   Evet  dediler.  Sisesi  140  lira  ben  6  tane  alsam 100  liradan  verebiliriz dediler. Ben 4  tane  aldim  440  lira  odedim  Taragida  hediye  verdiler.  Ikinci  sac  ekjmi  yapdigim icin  sakin  sen  kullanma  dediler.  Bende  aldim  getirdim  Evde  duruyor  hic  kullanmadim. Yanliz  ben  Almanyada  iki  kisiyi  bizzat  canli  gordum  tanidik  arkadaslar.  Mavi serumu  kullaniyorlar  ve  ise  yaradi. Fakat  bu  Urow  marka  degildi.  Ben  kullanmadim  Donor  bolgem  iyi  oldugu  icin  ikinci  ekimi  yapdirdim.  Evet  bu  mavi  iksir  Sac  cikariyor   ama  deney  ve  testleri yapilmamis insallah  ileride   Beyinde  Tumorde  cikarimaz.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 17 Ekim 2019, 15:42:33 »
Ben fotoğrafı çekip işte sonuç bu diye gönderi yapmadım. Hala kullanıyorum serumu. Benim ne gibi menfaatim olabilir ki beni hala şeffaf olmamakla itham ediyorsun? Ben neyse onu koydum flashlı fotografımın çok farklı olmadığını söyledim. Hayır yani bir foto koymuş şeffaflık vs boş boş konusuyorsunuz. Laf olsun torba dolsun mantığınız sanırım.

Şu cümleniz komik geldi "Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz."Şimdi arkadaş bana resim gönder demiş. "heprotar" buraya bak diye konu açıp oraya bakmasını mı sağlıcam. Gerçekten yazdıkça daha komik oluyorsunuz.

Şu cümlenize de gerçekten gülüyorum şuan da  "Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok."

Reklam yapıyorum ve kullandığım serumun ismini vermiyorum öyle mi?  :D :D :D

Daha size yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, iyi günler :)

"baya var saçlarımda değişiklik" yazdığınız kısım sonuç değilse nedir. Eğer sonuç olarak paylaşmadıysanız ozaman burada insanları yanıltıyorsunuz. Her yazdığınız cümle de komik oluyorsunuz diye yazmışsınız ancak komik olan sizsiniz. Yazılanları anladığınızdan şüpheliyim ürün adını gizlemeniz size özel mesaj gelmesini engellemiyor yani direkt olarak forumda konu açmak yerine bu yolu tercih etmiş olabilirsiniz. Nickini verdiğiniz üyeyi ben tanımıyorum eğer tek bir üyeye sonucu aktarmaksa sonucunuz onu da özel ileti ile halledebilirdiniz. Demek siz bir üyenin attığı ileti ile paylaşım yapabiliyorsunuz, bende sizden yeni flaşlı fotoğraflar atmanızı ve ürün adını da paylaşmanızı rica ediyorum. Eğer gerçekten yazdığınız gibi menfaat yoksa işin içinde bunları yaparsınız. Yoksa burada gülüyorum, kahkaha atıyorum diye yazdığınız tüm mesajlar en gereksiz mesajlardır. Sonuç olarak da insanlara zararınız yoksa bile, yararınızda yoktur...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #109 : 17 Ekim 2019, 21:02:39 »
Merhaba, konu baska yerlere gitmiş. Herkese saygı sevgılerle işlerimin yogunlugu sebebıyle cok bakamıyorum veya paylasım yapamıyorum. Konuyu acarkende bır abımız yonlendırdı onedenle burda actım bende birde sosyal medyada ozelden okadr yazan varkı dırek buranın linkini vermek iyi oldu hem tarafsız hemde herkese foto atamıyorum veya her dakıka foto cekmıyorum. Serumun bende basta adını neden vermedım ilk defa yazıstıgım bır yer acaba serbestmı degılmı bılemedıgım için soylememıstım ama özelden sorana dırek ıskm verdım zaten arada buradada adı gectı. Ben uraw kullanıyorum.. Hala devam bıraz aksattım işler nedenıyle 2 gunde 1 veya 1 gunde 1 kez oldugu zamanlarda oldu. Sunu soyleyecegın ilk 1 ay dokulmeler oluyor acabalar baslıyor ama sure ılerleyınce degısımlerı gordukce bır ozguven gelıyor. Ama su mavı ıksır hala muamma ne oldugu adam akıllı bellı değil kullanıyoruz ama sonu nereye gıdecek bılmıyorum. Bırde cevremdede cok kullanan var benı goren arkadaslarda alıyor goren hala alıyor aramızda muhabbetı gecıyor. Adam alıyor bırak sacı olanda alıyor adama dıyorum arkadas benım bukadar sacım olsa almam manyakmısın hasta fılan eder ne oldugunu bılmıyoruz senın gerek yok dıyorum benden daha cok manyak var cevremde her neyse ben sımdı foto atsam fotoyu cekıyorum kel duruyor ama ben gozumle gordugum gıbı cıkmıyor kendımdekı farkı anlatamıyorum fotoda bellı olması ıcın bır kac ay daha gecsınkı bellı olur. Mesela ılk zamanlar zaten cıddı bosluk vardı hemen tuyler fılan bellı oluyordu sımdı onlarda uzadı o farkı fotoyla gosteremıyorum ama bıraz zaman gecsın ekleyecegım benım on ve yanlardan kapanma basladı tepe bolgem bana seyrek gelıyor. Ama eşim berberim  işyerindekiler cok farkettı dıyor benım göz alıstı artık hep aynı goruyorum ilk gündeki gıbı degısımler artık farkedılmıyor devam edıyoruz bakalım. Paylasım yapacagım yıne saygı ve sevgılerle

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #110 : 17 Ekim 2019, 21:12:45 »
71 gun oldu galıba. resımler bu sekıkde 9 gun ilk resım diğerleri 71. Gün aynı bolge ben izinden kıyas yapın en kalın saclar eskileri aradakıler inceler yeni

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 17 Ekim 2019, 21:23:47 »
Kusura bakmayın sizin konunuz dışında mesaj gönderdim. Her ne kadar konuyu takip etmesem bu tarz içeriği belli olmayan serumlara karşı da olsam da verdiğiniz emeğe saygı duyuyorum.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #112 : 17 Ekim 2019, 21:34:38 »
Kusura bakmayın sizin konunuz dışında mesaj gönderdim. Her ne kadar konuyu takip etmesem bu tarz içeriği belli olmayan serumlara karşı da olsam da verdiğiniz emeğe saygı duyuyorum.
hıç sıkıntı yok nedemek. Bu arada foto yukleyemedım bıraz surecek anlamadım bellek dolu dıyor kapanıyor

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #113 : 17 Ekim 2019, 21:36:30 »
Bu 9. Gün dü daha oncede paylasmıstım hatta dıbınden cıkan tuyler var ben izine bakın ordan kıyas yapın kalın saclar kendı sacım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #114 : 17 Ekim 2019, 21:38:19 »
Buda 72 gün gun kısmı emın değilim 2 ay olduda 2 ay once 8 inde baslamıstım sonuc olarak suankı fotografım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #115 : 17 Ekim 2019, 21:41:40 »
72.gün bunlarda flaslı sarı ısıklı ısıgın her türlüsünden :)) tepeden cekıyorum kel duruyor :)) anlamazsınız farkı bıraz zaman gecsın bende yanlardan bakıyorum gelısımıne

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #116 : 17 Ekim 2019, 22:14:02 »
J
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2019, 04:34:00 Gönderen: Msezer »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #117 : 18 Ekim 2019, 23:12:18 »
Kell olan  veya  saçı  dökülen   izlesin

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #118 : 20 Ekim 2019, 11:49:43 »
Tepeden foto atmıyordum zaman gecsın diye fark cok anlasılmıyor diye bugun foto cektim bence ciddi fark var bırde esjı halimde saclar uzundu suan kısa onceden kısayken benım kafamda hıc sac yok gibiydi kararı sız verın ilk halim en son resım son halim tshırtumu yıne sarı cektim ilk basladıgım gunun fotosundada sarı tshırt vardı son halide sarı tshırt
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2019, 12:02:59 Gönderen: Msezer »

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #119 : 20 Ekim 2019, 11:51:30 »
Ve son halim

Facebook Twitter Instagram