Olabilir ben zaten ihtimaller üzerinden mesajımı gönderdim . Kullanılan serumu paylaşmadan sonucun paylaşılması bana garip geldi. Seyrek saçlı fotoğrafları flaşlı çekip, gelişmeleri ters ışıktan çekilmesi de (dermmatch tarzı bir kapatıcı da kullanılmış görüntüsü var) ayrı bir garip geldi. Kısaca bana gerçekçi gelmediği için böyle bir mesaj gönderdim. Sonuçları paylaşmanız tabiki güzel foruma katkı yapan herkese saygımız var. Yine de kullanılan ürünü de paylaşımları yaparken yazmanızın daha etik olacağını düşünüyorum. Benimde forumda finasterid konum var. En başından finasterid kullanmadığımı yazıp, ismini başta paylaşmadığım serum kullandığımı iddia edip, son olarak onizuka eikichi serumu ile saçlarım bu halde geldi yazabilirdim . Bu nedenle şeffaf olmak önemli böyle paylaşımlar yaparken.
Senin topik var diye düşünmen bile kullandığım serumun ne kadar işe yaradığını gösteriyor. Öncelikle bu görüşün için teşekkür ederim=) Mavi serum kullanmadığımı defalarca belirttim. Ayrıca birisi flashlı, diğeri de flashsız diye yazdım. Ama ilk resimde de (Flashlı çekilen) hemen hemen o kadar az saçım vardı. 2 inci resimde de(Flashsız) ne kadar görüyorsan o kadar saçım var.
Mavi serumla ilgili bir konu olduğundan ve reklam olmaması için serumun ismini paylaşmadım. Ayrıca fotoğraf gönderme sebebimde "heprotar" arkadaşımızın benden fotoğraf istemesi.
Onun için güzel kardeşim; yorum yaparken, insanları şeffaf olmamakla itham ederken önceki mesajları da oku ve böyle komik durumlara düşme.