Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63194 defa)

Erolkara

• Sr. Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #61 : 04 Ekim 2019, 18:12:41 »
çok anlamlı bir fark varmı doğrusu ben pek anlayamadım önümüzdeki günler nasıl olacak bakalım şahsen takipteyim kardeşim .

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #62 : 04 Ekim 2019, 18:19:54 »
Aslında foto ile cok net bellı olmuyor boyle farklar cunku elımde 4 ay gıdecek kadar serum var kullanmaya devam bakalım. Ben yan taraflarımdan iyi sonuc aldım bırde kalınlastı saclar ama inanasım gelmıyor hala boyle bırsey olsa olay olurdu :))) kullanmaya devam

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 05 Ekim 2019, 12:35:36 »
urawmı kullanıyorsun inşallah işe yarar ben aldım iki hafta kullandıktan sonra attım bir köşeye nedense etki edeceğine inancım pek olmadı sende işe yararsa geri başlayabilirim yeni resimlerinde saçların  umarım daha güzel olur.

"Uraw hakkında yorumlar" diye google a yazdığında çok şikayet çıkıyor zaten, saç çıkarmıyor vs. gibi. Ben başka bir ürün kullanıyorum 6 aydır oldukça memnunum.. Msezer arkadaşımızda da iyi çıkmaya başlamış saç

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #64 : 05 Ekim 2019, 13:04:46 »
Haberlerde kaç kere gösterdiler bu Mavi Serum'u kullanmayın diye siz çatır çatır kullanıyorsunuz ve bunu iyi birşeymiş gibi sürekli gösteriyorsunuz inanılmaz :D

Hadi saçınız sağlığınızdan daha önemli anlıyorum tercih meselesi. Bari bunlara vereceğiniz parayı saç ekimine verin daha mantıklı sonuçta bu ürünleri bırakınca çıkan bütün saçlar dökülürse ne yapacaksınız?

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 05 Ekim 2019, 13:26:39 »
1- Mavi serum kullanmıyorum ben.
2- Bırakınca bütün saçların dökülmesi sadece bir ihtimal. Kullanmazsam kafamın tamamen açılacağı kesin.
3- Dökülürse en son çare olarak saç ekimi yaparım.
4- Saç ekiminde ekilen saçlar dökülmüyor belki. Ama eski saçlar dökülmeye devam ediyor.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #66 : 05 Ekim 2019, 20:49:10 »
Haberlerde kaç kere gösterdiler bu Mavi Serum'u kullanmayın diye siz çatır çatır kullanıyorsunuz ve bunu iyi birşeymiş gibi sürekli gösteriyorsunuz inanılmaz :D

Hadi saçınız sağlığınızdan daha önemli anlıyorum tercih meselesi. Bari bunlara vereceğiniz parayı saç ekimine verin daha mantıklı sonuçta bu ürünleri bırakınca çıkan bütün saçlar dökülürse ne yapacaksınız?
Nasıl iyi birşeymiş gibi gösteriyormuşum. Basından sonuna kadar yaptıgım acıklamalara dıkkat edersenız anlarsınız. Ben kullanıcıyım. Bu benım sorumluluğumda beni ilgilendirir. Ben kullandıgım bırseyı paylasıyorum. Alın mutlaka alın cok iyi manyak bırseyde demıyorum. Aksıne endıselerımıde belırtıyorum.. Ben risk aldım sonuna kadar devam en azından bırılerıde yasarsa onune cıkacakları bılsın dıye
Lütfen yanlıs anlamayalım mevzuları. Ben resım paylasmaya devam edecegım. Tv kanalları kullanmayın derken bu ulkenın saglık bakanlıgı nerede??

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #67 : 06 Ekim 2019, 13:39:33 »
1- Mavi serum kullanmıyorum ben.
2- Bırakınca bütün saçların dökülmesi sadece bir ihtimal. Kullanmazsam kafamın tamamen açılacağı kesin.
3- Dökülürse en son çare olarak saç ekimi yaparım.
4- Saç ekiminde ekilen saçlar dökülmüyor belki. Ama eski saçlar dökülmeye devam ediyor.

resim atabilirmisin varmı saçlarda bir değişiklik.

cerenimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 06 Ekim 2019, 15:44:57 »
Takipteyim hocam İnşallah yan etki görmezsiniz.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #69 : 06 Ekim 2019, 21:41:09 »
Usttekı foto ilacın 9.günü yanlıs hatırlamıyorsam. Alttakı bugun 58 gün.
Bugun bir arkadasla yazıstık. Hındıstandanmı ne getirtmiş bu urune benzer sacı cıkmıs bırakınca dökülmüş. Aynı sey bu mavi serum içinde gecerli dedi. Ama aldığım firma ısrarla hayır dökülmüyor diyor. Bakalım ogunu sag salım görürsem ozaman dökülürse firmayla kavga ederiz :))

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #70 : 07 Ekim 2019, 23:25:07 »
Bu serum sımdı tüm eczanelerde diye heryerde cıkmaya basladı. Yani güvenlimi olmus oluyor eczanede satıyorsa..

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #71 : 07 Ekim 2019, 23:31:17 »
Bu serumu sonuna kadar kullanacagım. (ölene kadar değil canım :)).) bakalım sonunda bırakınca dökülecekmi? Dökülürse param ve belkide sağlıgımdan bırtakım seyler kaybedecegım bilmiyorum ama riski seviyorum galıba. Yarın tam 2 ay oluyor.

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 07 Ekim 2019, 23:31:29 »
Uzaktan foto atmadığınız sürece anlaşılmıyor aynı gibi duruyor.
Ezcanelerde satılmıyor hocam yanlış biliyorsunuz.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #73 : 07 Ekim 2019, 23:34:54 »
Uzaktan foto atmadığınız sürece anlaşılmıyor aynı gibi duruyor.
Ezcanelerde satılmıyor hocam yanlış biliyorsunuz.
oyle duydum reklamlarında ınsanlarda vıdeoların altına yorumlar yazmıslar eczanede satılmasına sevındım dıye. Bırısı hangı eczane demıs cevap tüm eczanelerde :))  saclsrı tekrar kestırdım uzaktan fotolar var aslında suan baya kısalttım pek anlasılmaz ılaclar bıtene kadad sac uzatmayı dusunmuyorum cunku yedıremıyorum sacta kalıyor ılac

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #74 : 07 Ekim 2019, 23:38:05 »
Son attıgım 2 resım aynı kısım ben den anlarsınız benın oldugu yerın hemen ustune bakarsanız fark cok iyi anlasılıyor arada eskı kalın saclarım var mesela ordanda kıyaslanabılır

Facebook Twitter Instagram