Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63056 defa)

Msezer

• Full Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #15 : 05 Eylül 2019, 23:25:09 »
Birşey soracagım. Bu ara kullandıgım içinmidir bilmiyorum ama her yerden mavı serum cesıtlı markalsrda karsıma cıkıyor. Nekadar cok varmıs. Bunlar galıba hepnaynı formul Bu işin bırgun sıkıntıları cıkacak ama dur bakalım. Bende kullanıyorum ama tunelın sonu gorunmuyor hayırlısı bakalım.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Eylül 2019, 23:09:26 »
Bu tarz losyon veya ilaçlara pek inanmıyorum açıkcası. Piyasada saç çıkarıyor diye bir çok losyon var evet cıkarıyor ama dayıyolar minoxili satıyolar birde isim buluyolar. Geçici süre çıkıyor saç az cok sonra yıne aynı.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2019, 08:47:30 »
Bu tarz losyon veya ilaçlara pek inanmıyorum açıkcası. Piyasada saç çıkarıyor diye bir çok losyon var evet cıkarıyor ama dayıyolar minoxili satıyolar birde isim buluyolar. Geçici süre çıkıyor saç az cok sonra yıne aynı.
Umarım dokulmez tek umudum bu kaldı. Sac ektiremem. Coluk cocugum var. Onların rızkını görüntüme veremem. Bır umut bizimki bakalım. Fakat ben 1 yıl minoxil kullandım. Bunun 20 gunde yaptıgı etkıyı 1 yılda zar zor yaptı. Sonra bırakınca saclsrımı daha cok doktu seyreldı. Suan tek umudum. 6 ayı tamamladıktan sonra kademeli bırakmak. Yanı oyle yapmak gerekıyormus. Dökülürse çok kötü olur.  Ama biyandanda aklımı karıstıran sey hiç dökülmeyen ve yan etkısk olmayan bır ılac olsa bu paralara satmazlardı damlasını ortadıregın ulasamayacagı fıyatlara verırlerdı dıye dusunuyorum. Hayırlısk bakalım ben burdan tum seffaflığı ile surecı paylasacagım.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2019, 08:51:14 »
Umarım dokulmez tek umudum bu kaldı. Sac ektiremem. Coluk cocugum var. Onların rızkını görüntüme veremem. Bır umut bizimki bakalım. Fakat ben 1 yıl minoxil kullandım. Bunun 20 gunde yaptıgı etkıyı 1 yılda zar zor yaptı. Sonra bırakınca saclsrımı daha cok doktu seyreldı. Suan tek umudum. 6 ayı tamamladıktan sonra kademeli bırakmak. Yanı oyle yapmak gerekıyormus. Dökülürse çok kötü olur.  Ama biyandanda aklımı karıstıran sey hiç dökülmeyen ve yan etkısk olmayan bır ılac olsa bu paralara satmazlardı damlasını ortadıregın ulasamayacagı fıyatlara verırlerdı dıye dusunuyorum. Hayırlısk bakalım ben burdan tum seffaflığı ile surecı paylasacagım.

Bakalım sürecinizi bende burdan takip edicem inşallah istediğiniz gibi olur

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #19 : 07 Eylül 2019, 08:55:01 »
Bugun çektim. 30.gün yanlar cok iyi oldu tepede en zor kapanan en cok seyrek olan yerım kaldı eskıye gore oda cok iyi ama suan ınce saclar var ıcınde onların kalınlasmasını beklıyorum
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2019, 09:03:58 Gönderen: Msezer »

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #20 : 07 Eylül 2019, 09:01:07 »
Eski hallerim
En alttakı resıme bende ınanamadım kafaya bakım yagları surmustum sacta uzun olunca baya kel cıkmısım fotografta hıc oynama fılan yoktur

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2019, 09:41:30 »
İçeriği belli olmayan şeyleri nasıl kullanıyorsunuz
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2019, 10:49:31 Gönderen: Sunrise »

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #22 : 07 Eylül 2019, 15:14:51 »
İçeriği belli olmayan şeyleri nasıl kullanıyorsunuz
İçeriği belli yazıyor hersey daha nasıl belli olacakkı. Marka vermedım ama içeriği kutusunda uzerınde sağlık bakanlığı ve test raporlarında yazıyor. Yanı okadarda körü körüne değil. Neyse suan memnunum firmayada güvendimki kullanıyorum. Tercıh meselesi bende tercih ettim. Gerisi kısmet suan kel olma korkusu gözümü karartmıs durumda pek bırsey görmüyorum. Son çare bu

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2019, 14:52:20 »
urawmı kullanıyorsun inşallah işe yarar ben aldım iki hafta kullandıktan sonra attım bir köşeye nedense etki edeceğine inancım pek olmadı sende işe yararsa geri başlayabilirim yeni resimlerinde saçların  umarım daha güzel olur.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #24 : 08 Eylül 2019, 18:29:29 »
Bugun tam 1 ay oldu 31 gün mümkün oldugunca aynı yerı cekıp atmaya gayret edıyorum. Suan solısyonu uyguladım sacım 9.gun fotolarına gore hem cok kısa hemde cok yaglı yanı 20.gunde kısalttım sacları 20.gune kadar uzun halıyle fotolar var. Eskı saclarla yenıler bellı oluyor ınce - kalın  2 şişenin yarısındayım.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #25 : 08 Eylül 2019, 18:32:55 »
31.gün saclar kısa ve yağlı flashlı cekım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #26 : 08 Eylül 2019, 18:34:17 »
31.gün

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #27 : 08 Eylül 2019, 18:34:53 »
31.gün

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #28 : 08 Eylül 2019, 18:41:24 »
urawmı kullanıyorsun inşallah işe yarar ben aldım iki hafta kullandıktan sonra attım bir köşeye nedense etki edeceğine inancım pek olmadı sende işe yararsa geri başlayabilirim yeni resimlerinde saçların  umarım daha güzel olur.
Erol bey etik olmaz dıye marka vermedım. Ama sizdekinden evet. Bence kenara atmamalıydınız. Dökülmem durdu sukur. Dun beyaz bır ortu uzerıne saclar kuruykennyukarı asagı yukarı asagı oynattım 2 tel geldı benım için süper birşey. Saclarım uzunken bıle derım görünüyordu. Şimdi fotolarda cok bellı değil ama ınce teller dolu. Ozellıkle en zor kapanan yer tepe noktası. Benım anladıgım asagıdan yukarı dogru etkı gosterıyor serum. 10 gun sonra tekrar foto atarım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #29 : 08 Eylül 2019, 18:43:28 »
Keşke ilk baslarkende böyle yandan aynı noktayı fotograflamayı akıl edebılseydım. İlk yanlarda gelısme gordugum için oralara yoneldım. Dıkkstımı cektı butün fotolar neredeyse oraya yonelık

Facebook Twitter Instagram