Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63537 defa)

Msezer

• Full Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #45 : 17 Eylül 2019, 21:12:32 »
Bugun keyıflıyım saclarımda uzuyor hergun dahada kararıyor. Gören arkadaslarım sacmı ektirdin diyor calostıgım yerdede hemen dıkkat cekıyor.
1.resım ilaca basladıgım gun ve saclarım baya baya uzunken
2.resım bugun 39.gün aynı bölge ve açıdan flaslı cekımım ve saclar kısa 20.gunde 4 numaraya mı ne vurmustum sacı
3.resım aynı bolgenın yakın cekımı sac dıblerini gormenız için hala yenı cıkan saclar var. Bende cok kısa surelı etkı yaptı. Yorumlarınızı beklıyorum. Sacım ilk fotodakı gıbı uzasın ozaman tepeden resımı gonderecegım suan atmıyorum zaten yakın zamanlı eklemıstım tepeden cekımı

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #46 : 17 Eylül 2019, 21:18:58 »
9.günde tuy olanlar baya sac oldu

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #47 : 18 Eylül 2019, 01:21:07 »
ilk başladığınız güne göre fark var gibi fakat önümüzdeki günlerde nasıl olacak açıkçası bende merak ettim şimdi.

tudors

• Full Member
« Yanıtla #48 : 20 Eylül 2019, 01:24:02 »
varmı yeni gelişme yada yan etki falan.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #49 : 20 Eylül 2019, 18:20:43 »
varmı yeni gelişme yada yan etki falan.
Biraz zaman gecsın diye beklıyorum.
43 gundeyım bugunle
Yan etki yok dozu fazla kacırırsam basım agrıyor bazen oda cok kullanırsam oluyor

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 21 Eylül 2019, 00:48:25 »
Biraz zaman gecsın diye beklıyorum.
43 gundeyım bugunle
Yan etki yok dozu fazla kacırırsam basım agrıyor bazen oda cok kullanırsam oluyor

hımmm içinde gerçekten minoxil olabilir o zaman ,minoxil dozu fazla kaçırınca baş ağrısı yapar.

Furkannn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 23 Eylül 2019, 11:02:09 »
Nasıl ilerliyor

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #52 : 24 Eylül 2019, 07:54:52 »
Devamlı gözüm alıştığı için ve saçlarda uzama oldugundan dolayı artık takıp etmıyorum yanı detaylı olarak saclarım ilk gunku kadar uzasın foto atacagım. 3 günlük seyahat e cıktıgımdan kullanıma ara verdim. Cinselnisteksızlık yapıyor ama. Yogun kullanırsan bas agrısı yapıyor. Fırma aslanyan etkısi yok derken dürüst olduklarını dusunmuyorum. Fakat su var benım saclsrım cansız ve dokulmem coktu onları gercekten kestı.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 24 Eylül 2019, 08:06:47 »
Devamlı gözüm alıştığı için ve saçlarda uzama oldugundan dolayı artık takıp etmıyorum yanı detaylı olarak saclarım ilk gunku kadar uzasın foto atacagım. 3 günlük seyahat e cıktıgımdan kullanıma ara verdim. Cinselnisteksızlık yapıyor ama. Yogun kullanırsan bas agrısı yapıyor. Fırma aslanyan etkısi yok derken dürüst olduklarını dusunmuyorum. Fakat su var benım saclsrım cansız ve dokulmem coktu onları gercekten kestı.
Hocam bence bu ilacın içinde topikal finden daha ağır maddeler var.Estradiol olabilir dikkatli olun topikal trans ilaçlar oral finden onlarca kat daha güçlü

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #54 : 03 Ekim 2019, 07:13:12 »
Sonunda açtığım konuyu buldum. Silindi zannetmiştim. Ayın 8 inde tam 2 ay olacak saclarım uzuyor bır ıkı foto daha atıyorum ama saclarım hala kısalar ilk basladıgım kadar henuz olmadılar

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #55 : 03 Ekim 2019, 07:15:50 »
Son durum dun cekmıstım
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 18:21:38 Gönderen: Msezer »

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #56 : 03 Ekim 2019, 07:18:00 »
Ön kısımlarda ve yanlarda baya kapanma oluyor sanki. Arka tepe de kapanacaktır umarım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #57 : 03 Ekim 2019, 07:25:49 »
2.5  veya 3 aylık bir serumum kaldı bıttıgınde bıdaha kullanmayacagım. Korkuyorumda bu serumun bende daha sonra kalıcı bır hastalık vs.. Bırakırmı diye endıselerım cok ama saclarımdakı degısımı gordukce kullanıyorum. Şimdi asagıdakı fotoları cektım. Flaslı ve saca serumu uyguladım bıraz yaglı ıslak gıbı
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 18:21:58 Gönderen: Msezer »

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 03 Ekim 2019, 17:43:49 »
enteresan .kaç günlük kullanım sonucu bu?

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #59 : 04 Ekim 2019, 07:42:09 »
Bugun ku resımler ozellıkle yanları cektım en buyuk etkıyı ben orda gordum. Yanlsrdan tepeye dogru gıdıyor galıba ayın 8 ınde 2 ay olacak

Facebook Twitter Instagram