Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63051 defa)

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #30 : 08 Eylül 2019, 19:52:54 »
bence tepeden çekilmiş öncesi sonrası fotoğraflar daha önemli gelişmeyi gözlemleyebilmek için.O çektiğiniz ufak yakın çekim karelerdeki tüyler kendi saçlarınız olabilir belki.özellikle kendi saçlarımdan biliyorum yakından bakınca ışık altında çok ufak tüyler oluyor yani onlar öncedende varlardı belki yeni dikkatini çekiyor olabilirlermi acaba.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #31 : 08 Eylül 2019, 20:06:57 »
bence tepeden çekilmiş öncesi sonrası fotoğraflar daha önemli gelişmeyi gözlemleyebilmek için.O çektiğiniz ufak yakın çekim karelerdeki tüyler kendi saçlarınız olabilir belki.özellikle kendi saçlarımdan biliyorum yakından bakınca ışık altında çok ufak tüyler oluyor yani onlar öncedende varlardı belki yeni dikkatini çekiyor olabilirlermi acaba.
biraz zaman gecsin tepeden atarım zaten baslarkenkı tepeden fotolarım var. Ben yakından bakıyorum tek tek teller var en ön kısmında onceden yoktu. Bide eşime baktırıyorum bırsuru yenı cıkan teller var dıyor neyse zaman gecsın daha 1 aycık olmus. Bende sık foto atmayım. Bıraz zaman gecsın :)  fikirlere acıgım
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2019, 20:14:28 Gönderen: Msezer »

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 08 Eylül 2019, 23:12:41 »
biraz zaman gecsin tepeden atarım zaten baslarkenkı tepeden fotolarım var. Ben yakından bakıyorum tek tek teller var en ön kısmında onceden yoktu. Bide eşime baktırıyorum bırsuru yenı cıkan teller var dıyor neyse zaman gecsın daha 1 aycık olmus. Bende sık foto atmayım. Bıraz zaman gecsın :)  fikirlere acıgım

bekliyoruz gelişmeleri merakla takipteyiz  :)

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #33 : 12 Eylül 2019, 10:46:31 »
35.gün

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Eylül 2019, 11:49:16 »
Saçların çok zayıf duruyor bu serumu bırakınca kötü olabilir
Global Moderator

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #35 : 12 Eylül 2019, 15:29:52 »
3 gün önce aldım bu serumu  alman eczacı   dediğine göre en iyi si buymuş   kalıtsal saç dökülmesi
saç çıkma teşvik
yeni, daha kalın ve daha güçlü saçların büyümesini destekleyin kel bölgelerinde yeni saçların çıkmasını destekler ve mevcut tüylü saçları bile güçlendirir.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #36 : 13 Eylül 2019, 10:31:16 »
Saçların çok zayıf duruyor bu serumu bırakınca kötü olabilir
Banada öyle geliyor abi. Bakalım kullanıyoruz ama ne olacak hıkayenın sonunda. Benım cok ciddi seyrektı saclar. Sımdı bırsuru tuylenme oldu ondan baya zayıf gorunuyor kalınlasır gelişme dwvam ederse ne ala yoksa kötü bir hayal daha suya dusmus olacak. Nasip surecı burdan paylasmaya devam 36 gundeyım

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #37 : 13 Eylül 2019, 20:47:06 »
3 gün önce aldım bu serumu  alman eczacı   dediğine göre en iyi si buymuş   kalıtsal saç dökülmesi
saç çıkma teşvik
yeni, daha kalın ve daha güçlü saçların büyümesini destekleyin kel bölgelerinde yeni saçların çıkmasını destekler ve mevcut tüylü saçları bile güçlendirir.
ben biotın kullandım baya hemde kafa harıc heryerımde tuylenme yaptı bacaklarım ve kollarım dedım maymunlasacagız bıraktım kasım bıle acayıp buyumustı :)) bu nasıl bırsey acaba

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #38 : 13 Eylül 2019, 21:24:13 »
Kalınlas artık yawww

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 14 Eylül 2019, 10:32:14 »
Bence bu tür takviyeler sadece mevcuttaki saçların birazdaha kalınlaşmasına ve dökülmenin yavaşlamasına katkıdan öteye gitmiycektir.
    Ekim şart ...

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #40 : 15 Eylül 2019, 11:48:37 »
38 gün oldu. Gidişat iyi suan cok farketti. Eski ilk halime göre 38 gunde daha yolun bası. Herhangı bır yan etki. Vs.. Suan hıssetmedım. Resımlerle oynanmadan oldugu gıbı natural atıyorum.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 15 Eylül 2019, 15:32:07 »
Umarım dokulmez tek umudum bu kaldı. Sac ektiremem. Coluk cocugum var. Onların rızkını görüntüme veremem. Bır umut bizimki bakalım. Fakat ben 1 yıl minoxil kullandım. Bunun 20 gunde yaptıgı etkıyı 1 yılda zar zor yaptı. Sonra bırakınca saclsrımı daha cok doktu seyreldı. Suan tek umudum. 6 ayı tamamladıktan sonra kademeli bırakmak. Yanı oyle yapmak gerekıyormus. Dökülürse çok kötü olur.  Ama biyandanda aklımı karıstıran sey hiç dökülmeyen ve yan etkısk olmayan bır ılac olsa bu paralara satmazlardı damlasını ortadıregın ulasamayacagı fıyatlara verırlerdı dıye dusunuyorum. Hayırlısk bakalım ben burdan tum seffaflığı ile surecı paylasacagım.
Öyle düşünmeyin kısmen haklılık payı olsa da yaşınız kaç ve tepe arkanız nasıl bilmiyoruz ama ekime uygun bir dökülmeniz varsa iyi bir doktora ektirmeniz sizi mutlu eder. Hiç bir saç ekimi 18 yaşındaki saça döndüremez kişiyi ama siz mutlu olursanız kendinizden keyif alırsanız eşinizi de mutlu edersiniz çocuklarınızı da ailenizi de mutlu edersiniz. Kendisi mutlu olmayan insan başkasını da mutlu edemez. İçindeki pozitifliği neşeyi ailesine yansıtamaz..bunu sadece saç için de söylemiyorum.Maddi manevi şartlar tabii kimin hangi şartlar altında olduğunu bilemiyoruz .

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2019, 22:55:06 »
Öyle düşünmeyin kısmen haklılık payı olsa da yaşınız kaç ve tepe arkanız nasıl bilmiyoruz ama ekime uygun bir dökülmeniz varsa iyi bir doktora ektirmeniz sizi mutlu eder. Hiç bir saç ekimi 18 yaşındaki saça döndüremez kişiyi ama siz mutlu olursanız kendinizden keyif alırsanız eşinizi de mutlu edersiniz çocuklarınızı da ailenizi de mutlu edersiniz. Kendisi mutlu olmayan insan başkasını da mutlu edemez. İçindeki pozitifliği neşeyi ailesine yansıtamaz..bunu sadece saç için de söylemiyorum.Maddi manevi şartlar tabii kimin hangi şartlar altında olduğunu bilemiyoruz .
valla guzel söylesiniz. Cok haklısınız..

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #43 : 16 Eylül 2019, 10:34:22 »

Mavi Serumun saç çıkarttığı mevcut tuyleri kalınlastırdığı aşikar nununla ilgili aksini söylemek yanlış olur. Lakin bıraktıktan sonra çıkan saçların dökülüp dökülmemesi önemli. Umarm istediğiniz sonucu kalıcı olarak sağlarsınız..

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #44 : 16 Eylül 2019, 20:01:58 »
Mavi Serumun saç çıkarttığı mevcut tuyleri kalınlastırdığı aşikar nununla ilgili aksini söylemek yanlış olur. Lakin bıraktıktan sonra çıkan saçların dökülüp dökülmemesi önemli. Umarm istediğiniz sonucu kalıcı olarak sağlarsınız..
Bakalım butun surecı yazacagım bende neler oluyor dokulecekmı. Bıldıgın avuc ıcı gıbı olan kel arkadaslarımda aldı kullanıyor dahsa yenıler onlardada surec ıyı gıdıyor sonrası neolacak kalıcımı gecıcı hayalmı hepsını yasadıkca yazacagım g

Facebook Twitter Instagram