valla bence kim ne derse desin placebo etkisinden başka bir şey değil.ben ne mavi serumun nede urawın kullananlarda saç çıkartacağına zerre inanmıyorum ,azıcık umudum olsa yarın bir gün hemen başlarım hiç tereddüt etmeden.
dostum sen madem fayda gördüğünü iddia ediyorsun o zaman kullan ne zararı olacakki kusura bakma çok açık konuşacağım bu durumda kullanmamakta çok saçmalıyorsun .yok zararı falan bırak bu işleri eczanede satılıyor ve bakanlık onaylı bunlara güvenmiyorsan kullandığın şampuanlarada güvenme.
uraw bildiğin kozmetik bir ürün piyasada meşhur olan mavi serumun ismini kullanan zararsız bir ürün neden anlamak istemiyorsun.işe yarıyor ama zararı olur diye kullanmak istemiyorum söylemi açıkçası bana çok saçma geliyor.
Dostum cinsel anlamda etkikedi desim yaa endişekerim oldugu için bıraktım hem surec bı gecsın ne oluyor dıye hemde baktım saclar kalıyor yaza baslarım dedım. Ama suan tamamen hıkaye olduguna inandım. Birde sen sac cıkardıgına ınansam demısın sonrada kullan dıye gaz verıyon asıl ben senı anlamadım çözemedim.
Her neyse polemiğe giremiyecegım
Sac dokulmem basladı ve kalınlasan saclar zayıflıyor ınceldıgını hıssedıyorum saclarımın. Bu konu burda bıter benden bukadar kalın saglıcakla