Gönderen Konu: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler  (Okunma sayısı 63541 defa)

Msezer

• Full Member
Ynt: Mavi serum kullanımım ve sonuclar resimler
« Yanıtla #286 : 20 Ocak 2020, 20:51:23 »
valla bence kim ne derse desin placebo etkisinden başka bir şey değil.ben ne mavi serumun nede urawın kullananlarda saç çıkartacağına zerre inanmıyorum ,azıcık umudum olsa yarın bir gün hemen başlarım hiç tereddüt etmeden.
dostum sen madem fayda gördüğünü iddia ediyorsun o zaman kullan ne zararı olacakki kusura bakma çok açık konuşacağım bu durumda kullanmamakta çok saçmalıyorsun .yok zararı falan bırak bu işleri eczanede satılıyor ve bakanlık onaylı bunlara güvenmiyorsan kullandığın şampuanlarada güvenme.
uraw bildiğin kozmetik bir ürün piyasada meşhur olan mavi serumun ismini kullanan zararsız bir ürün neden anlamak istemiyorsun.işe yarıyor ama zararı olur diye kullanmak istemiyorum söylemi açıkçası bana çok saçma geliyor.
Dostum cinsel anlamda etkikedi desim yaa endişekerim oldugu için bıraktım hem surec bı gecsın ne oluyor dıye hemde baktım saclar kalıyor yaza baslarım dedım. Ama suan tamamen hıkaye olduguna inandım. Birde sen sac cıkardıgına ınansam demısın sonrada kullan dıye gaz verıyon asıl ben senı anlamadım çözemedim.

Her neyse polemiğe giremiyecegım

Sac dokulmem basladı ve kalınlasan saclar zayıflıyor ınceldıgını hıssedıyorum saclarımın. Bu konu burda bıter benden bukadar kalın saglıcakla

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 21 Ocak 2020, 00:58:12 »
Dostum cinsel anlamda etkikedi desim yaa endişekerim oldugu için bıraktım hem surec bı gecsın ne oluyor dıye hemde baktım saclar kalıyor yaza baslarım dedım. Ama suan tamamen hıkaye olduguna inandım. Birde sen sac cıkardıgına ınansam demısın sonrada kullan dıye gaz verıyon asıl ben senı anlamadım çözemedim.

Sac dokulmem basladı ve kalınlasan saclar zayıflıyor ınceldıgını hıssedıyorum saclarımın. Bu konu burda bıter benden bukadar kalın saglıcakla

peki cinsel yan etkiler geçtimi şu an.

krep

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 21 Ocak 2020, 11:14:48 »

Acaba çıkan saçları korumak için bir şey yapıyormusun vitamin vs. şeklinde yada saç dökülmesini engelleyen bir sürü konu var forumda yoksa çıktı tamam diyerek öyle bıraktın mı

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #289 : 21 Ocak 2020, 14:01:45 »
Acaba çıkan saçları korumak için bir şey yapıyormusun vitamin vs. şeklinde yada saç dökülmesini engelleyen bir sürü konu var forumda yoksa çıktı tamam diyerek öyle bıraktın mı
Hıc bırsey yapmıyorum cıktı tamam diye bıraktım. Ekstra hıc bırsey almıyorum

Cinsel anlamdakı yan etkılerı kayboldu. Eskı duzene girdi. Yoksa arayı baya acıyor yanı ısteksızlık olustırıyordu.

krep

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 22 Ocak 2020, 09:21:54 »
Hıc bırsey yapmıyorum cıktı tamam diye bıraktım. Ekstra hıc bırsey almıyorum

Cinsel anlamdakı yan etkılerı kayboldu. Eskı duzene girdi. Yoksa arayı baya acıyor yanı ısteksızlık olustırıyordu.

Bu şekilde bir denesen mi acaba çıkanları kaybetmemek adına forumda konu başlıklarında bayağı paylaşanlar var, cinsel anlamda sadece isteksizlik oluyorsa iyi :D hatta bir süre düşündürmese beni daha iyi olur :D

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #291 : 10 Şubat 2020, 15:49:46 »
Merhaba
Mavı serumu bırakalı 2,5 ay oldu sanırım resımde goruldugu üzere fabrika ayarlarıma geri dondum. Bosa gıden para yalancı bahar. Ama harbıden baya sac cıkarmıstı sımdı yıne dokulmeler basladı.

Ercnksk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #292 : 10 Şubat 2020, 16:32:34 »
Konunu sürekli takip ettim çok üzüldüm şuan keşke çıkan saçları korumak için xpecia ya da fin falan kullanmayı deneseydin.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #293 : 11 Şubat 2020, 00:35:41 »
dermaroller + masaj yap kafa derine mavi serumdan daha iyi sonuç alırsın.

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #294 : 12 Şubat 2020, 00:26:46 »
Bu resımlerde baska bır arkadas. Bakalım onu takıpnediyorum bırakınca ne olacak.
Bu ılacta sunu çözdüm 4 aydan sonra gelısım yok. Bıyere kadar yapıyor sonrası gelmıyor cevremde  baskalarıda var kullanan 3 ay muhtesem bı heveslendırıyor gelısımı. Sonra yavaslıyor sür sür aynı sıkılıp bırakıyorsun zaten olay orda o 3 aylık 4 aylık evrede iyi reklam oluyor

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #295 : 12 Şubat 2020, 01:30:16 »
arkadaşının epey bir saçları çıkmış ne kullandıki acaba .

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #296 : 12 Şubat 2020, 16:16:03 »
Aynı ürünü zaten benden gördü aldı boyle 8.10 arkadas varız kullanan

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 12 Şubat 2020, 18:22:28 »
Aynı ürünü zaten benden gördü aldı boyle 8.10 arkadas varız kullanan

diğer arkadaşlarında durum nasıl?

Msezer

• Full Member
« Yanıtla #298 : 12 Şubat 2020, 20:05:55 »
Buda baska okul arkadasım ya boyle var ama
Hepsi cinsel yonden sıkayetcı bırakınca onlarda dokukurmu bılmıyorum 2 ay bu arkadasın sonucu

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #299 : 12 Şubat 2020, 22:28:58 »
Ne var bu mavi serumda minoxidil ve dutasterid mi yoksa proscar mi atiyorlar içine ?

Facebook Twitter Instagram