Ben zaten sizin mavi serum kullanıpta böyle bir sonuca ulaştığınıza dair bir mesaj içeriği yazmadım. Sizin mesajınızı da okumuştum bu sizin ilk fotoğrafın flaşlı çekip, sonuç diye gönderdiğiniz fotoğrafın ters ışıkta çekildiği gerçeğini değiştirmiyor. Yani bu konuda siz şeffaf olmadığınızı kendinizde kabul etmiş oluyorsunuz. Sonuç paylaşıp kullandığınız ürünü gizli tutmanız işin ayrı bir garip kısmı. Bende mesajımda bunu ifade ettim. Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok. Zaten paylaştığınız sonuçla ilgili ürün adı vermeyecekseniz yaptığınız paylaşımın forum nezdinde bir değeri yok bana göre. Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz. Tabi özel mesaj ile size ulaşabilen insanların olduğunu düşenerek böyle bir paylaşım yapmışta olabilirsiniz. Konuya ilk yazmış olduğum mesajda da bunu belirtmek istemiştim.
Ben fotoğrafı çekip işte sonuç bu diye gönderi yapmadım. Hala kullanıyorum serumu. Benim ne gibi menfaatim olabilir ki beni hala şeffaf olmamakla itham ediyorsun? Ben neyse onu koydum flashlı fotografımın çok farklı olmadığını söyledim. Hayır yani bir foto koymuş şeffaflık vs boş boş konusuyorsunuz. Laf olsun torba dolsun mantığınız sanırım.
Şu cümleniz komik geldi "Mavi serum adlı konu sahibine saygısızlık olduğunu düşünüyorsanızda bunu ayrı bir konu başlığında açabilirsiniz."Şimdi arkadaş bana resim gönder demiş. "heprotar" buraya bak diye konu açıp oraya bakmasını mı sağlıcam. Gerçekten yazdıkça daha komik oluyorsunuz.
Şu cümlenize de gerçekten gülüyorum şuan da "Forumda kullanılan ürünlerle ilgili paylaşım yapılmasını yasak değil yani siz gerçekten reklam amaçlı paylaşım yapmıyorsanız ürün adı paylaşmanızda bir problem yok."
Reklam yapıyorum ve kullandığım serumun ismini vermiyorum öyle mi?
Daha size yazacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, iyi günler