Gönderen Konu: Batman dunya hastanesi 4800 greft , yaş :26  (Okunma sayısı 6218 defa)

torturer33

• Yeni üye
  • *
Ynt: Batman dunya hastanesi 4800 greft , yaş :26
« Yanıtla #31 : 06 Ekim 2020, 09:21:08 »
son durumu merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

Hasandhm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 05 Mart 2022, 10:40:55 »
son durumu merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

Kusura bakmayın arkadaşlar girme fırsatım pek olmuyordu
Yaklaşık olarak 2.5 yıl oldu son hali aşağıda

Hasandhm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 05 Mart 2022, 10:47:14 »
Şahsen ben memnun kaldım , normal saç dokulmem de proscar ile azaldi , onun dışında yan taraflarım bana eskisinden bile daha gür geliyor , şok görünmeye gittiğimde enseden hala en az 5k kök alabiliriz dediler , ilerde tepe kısmı için düşünüyorum.

Ekim yapacak arkadaşlara tavsiyem , Ekim yapmaya karar verince 6 ay - 1 yıl öncesinde takviyelerle saç güçlendirmesi yapması , ekim yapınca da buna devam etmesi , saça masaj yapmalari ( özellikle sıcak su altında ) ve yağlanma varsa mutlaka bir çözüm bulmaları ( ben prozinc kullanarak çözdüm , eskiden sabah duş alır öğlen yaglanirdi smdi 2 gün yağlanma olmuyor, prozinc + cam tersbentin + badem yağı ile kullanıyorum

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 05 Mart 2022, 11:40:35 »
Uzun süredir girmemissiniz foruma sizin zamanınızda bu Ekim merkezi gayet iyi işler çıkartıyordu şuan için aynısını diyemem ekip değiştirmiş olabilirler hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Onaltı Yıl Sonra

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 05 Mart 2022, 12:04:27 »
Şahsen ben memnun kaldım , normal saç dokulmem de proscar ile azaldi , onun dışında yan taraflarım bana eskisinden bile daha gür geliyor , şok görünmeye gittiğimde enseden hala en az 5k kök alabiliriz dediler , ilerde tepe kısmı için düşünüyorum.

Ekim yapacak arkadaşlara tavsiyem , Ekim yapmaya karar verince 6 ay - 1 yıl öncesinde takviyelerle saç güçlendirmesi yapması , ekim yapınca da buna devam etmesi , saça masaj yapmalari ( özellikle sıcak su altında ) ve yağlanma varsa mutlaka bir çözüm bulmaları ( ben prozinc kullanarak çözdüm , eskiden sabah duş alır öğlen yaglanirdi smdi 2 gün yağlanma olmuyor, prozinc + cam tersbentin + badem yağı ile kullanıyorum
Saç yağlanması için hangi prozinc şampuanı kullandınız? Saçlarınızı iyi günlerde tarayın .

Hasandhm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 05 Mart 2022, 12:07:47 »
mor olan , yağlı saçlar için yazıyor üzerinde

Hasandhm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #37 : 05 Mart 2022, 12:09:51 »
Uzun süredir girmemissiniz foruma sizin zamanınızda bu Ekim merkezi gayet iyi işler çıkartıyordu şuan için aynısını diyemem ekip değiştirmiş olabilirler hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Evet olabilir ekip veya kaliteleri değişmiştir , dediğiniz gibi benim 2.5 yıl önceki bir işlemdi

Facebook Twitter Instagram