Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar yaş 35 durum fotolardaki gibi ekim yaptırmak istiyorum konuya hakim olan veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.
ayrıca değerli arkadaşlar yaptığım araştırmalar ve forum incelemelerim sonunda kararımı Ankarada life hair şahin hocadan yana verdim nasipse ekim ayının ilk haftası ekime gideceğim. hayırlısı olur inşallah
minumum 3500 greft maksimun 4200 greft alımı yapabiliriz denildi ve resimde attğım bölgeye ekim yaparız güzelde olur denildi. bakalım çok tedirginim açıkçası
tsimonoce önerebileceğin başka bir yer varsa lütfen ismini alayım kafam o kadar karıştı ki
Bence iyi karar vermişsin, forumda gördüklerimiz gibi olursa başarılı bir süreç olur. Benim saç içinde hemen hemen aynı plan yapıldı, haftaya ekim yapılacak. Ekim sonrası sorularını cevaplar, Şahin hocamızı da yorumlarım söylenildiği gibimiymiş:)
persi ali kardeş varsa ekim öncesi ve sonrası son durum fotolarını bana atabilir misin burdan veya özelden
Beklentimiz çok fazla değil ise yaptırabilirsiniz ama kafa tamamen kapanmaz
donörü heba etmelisiniz derken ne demek istediniz max gref ekim mi yaptırmalıyım yani
Şahin hoca donörden 6000 greft çıksa dahi 4200'den fazla ekmek istemiyor. Hem başarı oranı aynı oluyor hem de donör yıpranmamış oluyor.Sen kendini Şahin Hoca'nın eline bırak