Saç Ekimi Sonuçları
O akan kana takılma o da normal kabuk döker gibi alınıyor, greftlerini etkilemez. İhtiyaç görürlerse pansuman yapıyolar dostum kafaya takacak bir durum yok olumsuz düşünceleri at kafandan
Bu arada benim konuma baktıysanız saç planlamız ve greft aynı irtibatlı olalım hocam benim yaş 26 greft 3000 ekip lideri benimde uğur beydi:) tıpa tıp aynı
Ben bugün nokta şeklinde kalan bir kabuğu elimle alayım dedim, kabuk birkaç telle geldi altta da kan göründü ama bir yöne doğru akmadı. Elimi sürmedim ondan sonra yıkadım. Benim de canımı sıktı bugün düşündüm ordan çıkar mı diyeEkim yapılalı 22 gün oldu nokta halinde sizlerde de bazı yerlerde kabuk kalmış mıydı dostlar ?
Doğru diyorsun:) ya zor bir süreç insan takıyor elde değil☺ Seninde çıkar inşallah güzel sonuç alırız irtibatlı olalım bu arada arkadaşda 4’lü greft yazıyor bende çıkmadı sanırım 4’lü duymadım hiç😂 oluyormuydu öyle
hocam merhaba nasilsin?tam bir ay olmus, nedir son durum?
Şok dökülmen bitmek üzere
leo mevcut saclarda soka giriyor sanirim,sonra ekilenler ile hepsi beraber cikiyor,guzel olucak insallah
Ekim alanında neredeyse şok olmamış. Benim kafanın yarısı gitti şanlısın iyi netice alacaksın.