Gönderen Konu: Serkan Aygın / 3000 Grafts / 28.08.2019  (Okunma sayısı 33616 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın / 3000 Grafts / 28.08.2019
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2019, 19:46:04 »
FUE tekniği

Fue ile alındı... Ekim’i sormuş arkadaş... yabi kanal açıp içlerine greft mi yerleştiler yoksa beyaz kalem tarzı bir aparat kullanıp greftleri onlar vasıtası ile mi çaktılar... ondan bahsediyor

leomemoleo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2019, 19:47:35 »
Kanal açıp içine greft yerleştirdirdiler

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Eylül 2019, 19:57:02 »
Ekip lideri kimdi
bence ekip lideri uğur beydi her ekip liderinin kendine has ön çizgi zikzak tarzı var uğur bey genelde daha düz bir ön çizgi yapıyor ve zikzakları da farklı  kanalları da  baya sık açtığını düşünüyorum   cüneyt beyin kanal açımı  zik zak yapımı daha farklı hatta yönleri verişide farklı o yüzden ekim yaptıran arkadaşlar özellikle lideri belirtirse ekim düşünenler için faydalı olacaktır.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Eylül 2019, 20:00:09 »
Ekimizin Hayırlı olsun azda olsa benzer bir Ekim’e sahibiz gibi :)

leomemoleo

• Full Member
« Yanıtla #20 : 02 Eylül 2019, 20:14:59 »
Ekimizin Hayırlı olsun azda olsa benzer bir Ekim’e sahibiz gibi :)

Teşekkürler sizinde hayırlı olsun :) gayet güzel olmuş

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Eylül 2019, 20:16:33 »
Teşekkürler sizinde hayırlı olsun :) gayet güzel olmuş

Teşekkür ederim bakalım sonuçta iyi olur inşallah

leomemoleo

• Full Member
« Yanıtla #22 : 02 Eylül 2019, 20:19:40 »
bence ekip lideri uğur beydi her ekip liderinin kendine has ön çizgi zikzak tarzı var uğur bey genelde daha düz bir ön çizgi yapıyor ve zikzakları da farklı  kanalları da  baya sık açtığını düşünüyorum   cüneyt beyin kanal açımı  zik zak yapımı daha farklı hatta yönleri verişide farklı o yüzden ekim yaptıran arkadaşlar özellikle lideri belirtirse ekim düşünenler için faydalı olacaktır.

Sedasyonun etkisiyle unuttuğum önemli bir detay :)  netleştireceğim

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 02 Eylül 2019, 20:48:53 »
Benim Ekim’imi de Uğur bey yaptı .ekimin benim Ekim’ime çok çok benziyor ordan anladım gayet güzel hayırlısı olsun hepimize

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 02 Eylül 2019, 21:01:24 »
Benim Ekim’imi de Uğur bey yaptı .ekimin benim Ekim’ime çok çok benziyor ordan anladım gayet güzel hayırlısı olsun hepimize

benim de ekip lideri uğur beydi zigzag olsun ön çizgi olsun birebir aynı.. ben ön çizgime çok takılmıştım çok düz gelmişti kötü gözüküyordu doğal durmuycak diye düşünüyordum ama  1 ay sonra diğer saçlarda uzayınca ön çizgi güzel gözükmeye başlıyor arkadaşın ön çizgide şuan bence çok düz gözüküyor  ama saçlar biraz uzayınca daha güzel gözükecektir

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2019, 22:54:06 »
hangi ekip ekerse eksin serkan aygın kliniğin ekimleri güzel neticeleniyor sanırım serkan bey güzel yetiştirmiş elemanlarını zaten kendisi yurt dışında bilinen birisi ve seminerlerde eğitim veren birisi diye biliyorum.o yüzden ekipler arasında çok fark yoktur diye düşünüyorum.
benim bu ekimde tek merak ettiğim neden çizgi o kadar öne alındı biraz fazla değilmi yani en az 2 cm indirilmiş gibi geldi resimlerden eğer öyleyse kendi saçınla aynı sıklığa gelmezse sıkıntı olur gibi geldi bana.

leomemoleo

• Full Member
« Yanıtla #26 : 02 Eylül 2019, 23:04:34 »
11 yıl önceki halim

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 02 Eylül 2019, 23:22:53 »
hangi ekip ekerse eksin serkan aygın kliniğin ekimleri güzel neticeleniyor sanırım serkan bey güzel yetiştirmiş elemanlarını zaten kendisi yurt dışında bilinen birisi ve seminerlerde eğitim veren birisi diye biliyorum.o yüzden ekipler arasında çok fark yoktur diye düşünüyorum.
benim bu ekimde tek merak ettiğim neden çizgi o kadar öne alındı biraz fazla değilmi yani en az 2 cm indirilmiş gibi geldi resimlerden eğer öyleyse kendi saçınla aynı sıklığa gelmezse sıkıntı olur gibi geldi bana.
Hasta zaten alın çizgisinin geriye çekilmiş olmasi şikayetiyle gitmiştir. Bence başarılı planlama

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 02 Eylül 2019, 23:28:15 »

benim de ekip lideri uğur beydi zigzag olsun ön çizgi olsun birebir aynı.. ben ön çizgime çok takılmıştım çok düz gelmişti kötü gözüküyordu doğal durmuycak diye düşünüyordum ama  1 ay sonra diğer saçlarda uzayınca ön çizgi güzel gözükmeye başlıyor arkadaşın ön çizgide şuan bence çok düz gözüküyor  ama saçlar biraz uzayınca daha güzel gözükecektir
30 lu yaslarda köprülerin hafif açıkta olacak şekilde planlanması doğal durmasını Sağlar. Bu arkadaşta da aynen öyle düşünmüş Uğur bey. Ekimimi ilk kez görünce cizigiyi biraz daha asagi alsa miydik diye düşündüm kendimininkinin de ama saçlar çıkınca güzel duracağına inanıyorum

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 03 Eylül 2019, 03:55:19 »
bellicapelli diye forum var isterseniz bir inceleyin Serkan aygına saç ektirenleri herkes in Ekim’i iyi sonuçlanıyor mu ve bir yeri başarılı kılan şey seminer vermesi ve tanınması tanıtılması asla olamaz Türkiye’de ki bir çok klinik zaten Avrupa pazarına tezgah açmış mesela Serkan hoca İtalya ağırlıklı işte Resul Yaman Brezilya ağırlıklı Emrah  cinik İngiltere ağırlıklı kimisi Arap ülkeleri ağırlıklı bizim buradaki amacımız cebimize göre en doğal sonucu almak bizim bile bunu İbrahim bey ekmiş bunu uğur bey ekmiş diyip kolayca anladığımız Ekim’i mutlaka sonucunda da o farklılık lardan kaynaklı doğallık sıklık farkı olacaktır ekip liderlerini belirtin derken ki amaç o dur

Facebook Twitter Instagram