Süper olmuş bold saçlar orman orman:)
Cok sagol Hintell baskan, evet Koray Erdogan hatira ormani diyecegim artik
Çok iyi! Süper gelişim göstermiş üstadım. Güle güle tara
Hep beraber dostum, sagol
Olay bitmiş tebrikler. Darısı yolun başında olanlara
Selamlar
Amin Kilic, aynen. Inan dort gozle bekliyorum takip ettigim arkadaslarin cikislarini da.
Vallah süper olmuş gülle gülle tarayin. Koray hoca ellerine sağlık. . Saç ekim sektöründe işini hakkıyla yapan çok az sayıda insan var .. bu saç ekim sonuçu gören Esteworld bişey dedimi size gerçi ne diyecekler diyecek bişeyler yoktur. . çoğu saç ekim merkezi kendilerini yeterince geliştiremedikleri için insanları mağdur oluyor eğitim şart ☺ bir işi hakkı neyse öyle olacaktır başka yolu yoktur. eğer yapamıyorsan daha çok çalışman gereklidir he yapacağına inanmıyorsan o işi almayacaksın.
Sagol Corleone. Esteworld'u artik anmak bile istemiyorum. Hatalar yanlisliklar her yerde oluyor, ASMED'de de olabilirdi. Onemli olan beni o cok zor zamanlarda yalniz birakmis olmalari. Kanayan kafayla ise guce gitmek zorunda kaldim resmen. Neyse artik yani bir kabustu uyandik diyoruz.
selamlar, güzel sonuçları gördükçe keyifleniyorum, hayırlı olsun güle güle tarayın 😊
bir de banyo ekipmanlarınızla ilgili bir soru sorayım.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?action=dlattach;topic=9416.0;attach=209636;image
linkteki yeşil renkli alet, saç masaj tarağı diye geçen ürünlerden mi? şampuanı yedirirken vs. kullanıyorsunuz?
Sagol dostum. Aletin adini bilmiyorum acikcasi. O yesil sivri uclar plastik ve baya yumusak, evet sampuani surdukten sonra saat yonunde yavasca masaj yapiyorum. Iyi geliyor diye dusunuyorum. Digerini de sac kisayken kullaniyordum ama o artik olmuyor. Sebamed'in de cok faydasini gordum tavsiye ederim, cidden hacim kazandiriyor 3 ay kadar kullandiktan sonra.