Saç Ekimi Sonuçları
Revita'yı 925 ml alınca 1 yıl yetiyor, bu yüzden bence büyük boy olanından alın . Biotinde alacaksanız nature's bounty marka biotin var o da güzel bir marka.
Sagol Onizuka. Su asagidaki arkadasi aldim, £21, yaklasik 150 TL ediyor ama 205ml tabi. 925ml nedense yok.Bir de Avrupa'da satilanla Amerika'dan gelen arasinda ufak bir fark varmis, Ketaconazole denen madde yerine baska bir muadil madde var. Yine de yorumlarda ayni sey demisler.
Biliyorum mesajı attıktan sonra ufak bir araştırma bende yaptım bulamadım 925 ml İngiltere satıcılarında. İçeriğini açıkcası araştırmadım açıkcası acaba ketaconazole bulunduğunuz ülkede yasak olabilir mi? Bazı etken maddeler ülkelerde yanetkilerinden dolayı yasaklanıyor. Çalışma mekanizması için çok problem oluşturmaz bu madde diğer etken maddelerden oluşacak cilt hastalığını baskılamak için kullanıyordur. Muadil dediğiniz madde nedir yazabilir misiniz? Merak ettim açıkcası
Bilmiyorum valla muadili nedir, ilaci tedarik eden yere sordum cevap verirse yazarim. Yarin gelecek sampuan, icindekileri yine buraya yazarim. Bu ketaconazole baya onemli bir madde gibi gorunuyor, tedarikci sitesinde baya uzun anlatmis. O madde olmadan ayni etkiyi gosterecek mi bilemiyorum Turkiye'de satilanlarda var sanirim madde.
Aslında saç derisinde Dht temizleyen madde o dur günlük kullanıma uygun görmedikleri için çıkarmışlardır. 2 günde bir kullanım önerilse çıkarmazlardı sanıyorum.
O zaman kullanmanin pek anlami yok mu diyorsun? Baska bir sey mi bakalim
Türkiye'de satılanlar direkt Amerikadan ithal ediliyor zaten. Yasaklanmıştır o madde ondan içeriğinde değişikliğe gidilmiştir. Çok fark edeceğini sanmıyorum. Gelince içeriğini atarsanız burada karşılaştırmasını yaparız
Gerçekten önemli bir maddemiymiş biraz araştırma yapınca anladım. Ben bu ürünleri en başta Hintell başkandan öneri olarak aldığım için ve etkili olduğu için içeriğini pek araştırmamıştım. Dediğim gibi yanetkilerinden dolayı büyük bir ihtimal bulunduğunuz ülkede yasaktır bu madde. Ama belki muadil bir karşılığı vardır. Yoksa hiç satmazlardı.
Muadili var ama yaramaz. Sen bunu kullan genede
Oo sen piknik tupunu bulmussun. Bu Avrupa'lilar biliyorsun cabuk kıllanan insanlar, vardir bir sebebi Ben bu aldigima devam edeyim, is goruyordur dedigin gibi.