Başladımı şok ?
Basladi valla sorma
Bir hafta bi tadini cikardim saclarin, her aynaya baktigimda sacli oldugumu unutup yeniden sevindim filan, guzel bir haftaydi
Simdi yarisi gitti, kalan yarisi da bu hafta gidecek gibi gorunuyor. Elimi her attigimda sac teli doluyor.
Hocam maşallah sizin donör bölgeniz de aslan yelesi gibiymiş Koray hocamız analizlerinde kapasiteyi ne söyledi donör için? Siz çok rahat 2 ekim daha yaptırırsınız kalın telli duruyor bir de
Cok sagol kardes. Insallah baska bir ekime ihtiyac olmayacak, artik bunyem kaldirmaz
Benim yas 39, bu saatten sonra tek derdim beyazlar olsun onlarla ugrasiriz
Koray Hoca donoru begendi baya, 10 bin cikartabilirim ben buradan demisti, manual tabi. Bu durumda 6 bin daha yedek kalmis gorunuyor ama dedigim gibi insallah onlara dokunmayacagim.
dostum hayirli olsun ekimin. Umarim gzel bi sonuc alirsin. Ektirdigin yer belli sac kalitesi belli. Olumsuz olmasi icin hic bi sebep yok ayrica aciklama icin tskler. Sklmadan okudum uykumda geldi iyi oldu saka bi yana tekrar hayirli olsun
Dostum cok sagol valla eksik olma. Ben de ekilirken baya uyudum, yazarken de uyutuyorum boyle iste