Merhaba yasim 47 Yaklasik 3 yildir arastirma yaptim, bu sayfadanda baya faydalandim, paylasimlariniz ve fikirleriniz icin simdiden tesekkür ederim. ilk basta Faruk Yimaz sac ekim merkezinle 1400 euro karsilinda anlastim anlasmamiz 4.9.2019 da sisliden hotelimden alinip, 5.9.2019 dada. ameliyata giricektim,Faruk beyin sekreteri berrak hanim malesef beni hayal kiriklina ugrattigi icin vaz gectim, sebeb birgün hotelde fazla kalicam icin benden bir gecelik Hotel masrafini talep etti, biz bastan böyle konusmamistik ve bende bukadar detayli parayi düsünen bir kurumun sac eikiminde iyi bir performans sagliya micagini düsündüm, asla bir gecelik hotel masfarinda degilim konumuzun disinda belki ama 3 haftadir Türkiye deyim, ve yaklasik 3 bin TL sokaktaki insanlara gönülden dagittim böyle birsey yazdim icin özürdilerim sadece birseyi anlatmak istedim. ve arkadaslariminda tavsiyesi, üzerine ibrahim Askarda karar kildim hersey dahil, 1.000 euroya anlastim,4.9.2019 da amaliyata giricem 3.günün sonunda buraya resimlerimi aticam umarim hersey yolunda gider.
------------------------------------------------------------------
EKIMDEN ÖNCE
EKIMDEN ÖNCE
---------------------------------------------------------------
Ekimde 1.Gün evet arkadaslar ekimim gerceklesti bu resim daha amaliyattan hemen sonra cekildi ilerki gunlerde yikama olduktan sonra donörleride cekicek aslinda fena olmadi sadece biraz cok az daha saga ve sola saci yaysaydi azicik daha yanlara kapasaydi sanki daha guzel olacakti ama hocam bölye daha orjinal durucani söyleyince okeyledim simdide kadar gerek misafirperlik davranis hizmet olsun 10 numara ibrahim hoc bizzat beni hotelden aldi ve O-P den sonra tekrar hotele kendisi yerlestirdi ilgi ve alakalarindan cok tesekkür ederim her hafta ilerledickce büyüme ayda bir resim aticam sunuda ekleyim resimde cok farkli görüküyor sac ve kafa ama canli daha iyi resim cok iyi göstermiyor daha dogrusu farkli yansitiyor resim saygilar