Saç Ekimi Sonuçları
Sizin konunuz var mı acaba
Bu arada kaşınan yer Ekim yeri yoksa donör bölge mi
Bende 6 gün önce ayni yerde ektirdim.Verdikleri prednolu vs ilaçları takviye ilaçları kullanın yavaş yavaş geçer. Şişlik bende de 4 5 güne geçmişti. Kasıntı normal.antihistaminik alacak kadar olmadı
Belli bi bölgede değil reis. Tüm kafa kaşınıyor. Ama çok sık değil. Bir yer kaşınıyor mesela. 10 dk sonra başka bi yer. Öyle.d
Anladım benim de Ekim yeri çok fazla kaşınmadı ilk zamanlar ancak donör bölgede bir kaşınma var anlatamam zaman zaman parmak ucuyla hafif ileri geri kaşıyorum mecburen
Aynen. Bazen dayanılmayacak derecede kaşınabiliyor. Ben kaşımıyorum zarar veririm diye. Sadece parmağımla hafif bir dokunuyorum. Ama 1. aydan sonra kaşınırsa rahat rahat kaşırım sanırım.d Bir ay kadar katlanıcam
Güzel bir ekime benziyor, şişlik bende de vardı hatta az bişey buz dahi uyguladım ancak kaygılanacak bir durum yok 4. gün inmeye başladı dostum. Dilerim güzel netice alırsın ben de planlama benimkine benziyor takip edeceğim tarihlerimiz de aynı sayılır
serkan hocanın olmaması iyiymiş yoksa tepe bölgesine ekim yaptırmazdı tepe bölgesine önce takviye sonra ikinci ekim öneriyor cünkü
Bana solüsyonu 2. gün kullanmaya başla dediler ekim alanına sürdüm, bazı kişiler forumda bakıyorum bephanten losyonu ekim alanına sürmemişler, bana ilk yıkamadan itibaren sür dediler, size nasıl söylendi acaba ?
Doğru söylemişler 2 gün sonra başla ekim alanına sürmeye solüsyonu kabuklar dökülene kadar devam her gün