Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın 4000 greft ekim  (Okunma sayısı 5768 defa)

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. Serkan Aygın 4000 greft ekim
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2019, 16:28:04 »
Bu arada kaşınan yer Ekim yeri yoksa donör bölge mi

Belli bi bölgede değil reis. Tüm kafa kaşınıyor. Ama çok sık değil. Bir yer kaşınıyor mesela. 10 dk sonra başka bi yer. Öyle.d

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2019, 16:30:23 »
Bende 6 gün önce ayni yerde ektirdim.Verdikleri prednolu vs ilaçları takviye ilaçları kullanın yavaş yavaş geçer. Şişlik bende de 4 5 güne geçmişti. Kasıntı normal.antihistaminik alacak kadar olmadı

İlaçları kullanıyorum düzenli olarak. Bu arada antihistaminik nedir?

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2019, 16:31:24 »
Belli bi bölgede değil reis. Tüm kafa kaşınıyor. Ama çok sık değil. Bir yer kaşınıyor mesela. 10 dk sonra başka bi yer. Öyle.d

Anladım benim de Ekim yeri çok fazla kaşınmadı ilk zamanlar ancak donör bölgede bir kaşınma var anlatamam zaman zaman parmak ucuyla hafif ileri geri kaşıyorum mecburen :)

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2019, 16:44:35 »
Anladım benim de Ekim yeri çok fazla kaşınmadı ilk zamanlar ancak donör bölgede bir kaşınma var anlatamam zaman zaman parmak ucuyla hafif ileri geri kaşıyorum mecburen :)

Aynen. Bazen dayanılmayacak derecede kaşınabiliyor. Ben kaşımıyorum zarar veririm diye. Sadece parmağımla hafif bir dokunuyorum. Ama 1. aydan sonra kaşınırsa rahat rahat kaşırım sanırım.d Bir ay kadar katlanıcam

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 01 Eylül 2019, 17:08:16 »
Aynen. Bazen dayanılmayacak derecede kaşınabiliyor. Ben kaşımıyorum zarar veririm diye. Sadece parmağımla hafif bir dokunuyorum. Ama 1. aydan sonra kaşınırsa rahat rahat kaşırım sanırım.d Bir ay kadar katlanıcam

Ben 15. Günden sonra başladım kaşımaya

tommyshelby

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 01 Eylül 2019, 17:11:34 »
Güzel bir ekime benziyor, şişlik bende de vardı hatta az bişey buz dahi uyguladım ancak kaygılanacak bir durum yok 4. gün inmeye başladı dostum. Dilerim güzel netice alırsın ben de planlama benimkine benziyor takip edeceğim tarihlerimiz de aynı sayılır

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 01 Eylül 2019, 18:11:46 »
Güzel bir ekime benziyor, şişlik bende de vardı hatta az bişey buz dahi uyguladım ancak kaygılanacak bir durum yok 4. gün inmeye başladı dostum. Dilerim güzel netice alırsın ben de planlama benimkine benziyor takip edeceğim tarihlerimiz de aynı sayılır

Umarım sende güzel bir sonuç alırsın reis. İnmezse bende buz uygulamayı düşünüyorum. Bakalım.

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #23 : 01 Eylül 2019, 19:48:24 »
serkan hocanın olmaması iyiymiş yoksa tepe bölgesine ekim yaptırmazdı tepe bölgesine önce takviye sonra ikinci ekim öneriyor cünkü

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 02 Eylül 2019, 00:01:00 »
serkan hocanın olmaması iyiymiş yoksa tepe bölgesine ekim yaptırmazdı tepe bölgesine önce takviye sonra ikinci ekim öneriyor cünkü

2. bi ekim düşünmüyorum. Ya da en azından önümüzde ki birkaç yıl için. O yüzden olsaydı da yapılması konusunda ısrar ederdim yapardık bi şekil.d Umarım ekip şefi de Serkan bey kadar iyidir. Sağ ve sol tarafı biraz daha kapamayı istedim ancak hem seyrek olur hemde erkek saç çizgisi biraz daha geride olur dediği için vazgeçtim. Umarım haklı çıkar...

tommyshelby

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 02 Eylül 2019, 12:10:07 »
Bana solüsyonu 2. gün kullanmaya başla dediler ekim alanına sürdüm, bazı kişiler forumda bakıyorum bephanten losyonu ekim alanına sürmemişler, bana ilk yıkamadan itibaren sür dediler, size nasıl söylendi acaba ?

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 02 Eylül 2019, 13:33:07 »
Bana solüsyonu 2. gün kullanmaya başla dediler ekim alanına sürdüm, bazı kişiler forumda bakıyorum bephanten losyonu ekim alanına sürmemişler, bana ilk yıkamadan itibaren sür dediler, size nasıl söylendi acaba ?

Sen merkezini dinle ne diyorlarsa harfiyen yap ayrıca doğru söylemişler dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 02 Eylül 2019, 14:58:20 »

Doğru söylemişler 2 gün sonra başla ekim alanına sürmeye solüsyonu kabuklar dökülene kadar devam her gün
Global Moderator

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 02 Eylül 2019, 15:44:09 »
Hintell bende ayni yerde ektirdim ama ilk bir hafta losyonu sürmeyin sonradan sürün dendi. Kabuklarım hala sert.bir hafta geçti yarinden itibaren sürmeye başlıcam losyonu Ekim alanına. Doğrusu nedir bu isin? Bi sıkıntı olmuş mudur ?

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 02 Eylül 2019, 15:45:24 »
Doğru söylemişler 2 gün sonra başla ekim alanına sürmeye solüsyonu kabuklar dökülene kadar devam her gün
Hintell bende ayni yerde ektirdim ama ilk bir hafta losyonu sürmeyin sonradan sürün dendi. Kabuklarım hala sert.bir hafta geçti yarinden itibaren sürmeye başlıcam losyonu Ekim alanına. Doğrusu nedir bu isin? Bi sıkıntı olmuş mudur ?

Facebook Twitter Instagram