Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın 4000 greft ekim  (Okunma sayısı 5764 defa)

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
Dr. Serkan Aygın 4000 greft ekim
« : 01 Eylül 2019, 13:49:59 »
Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalarım sonucu 4 gün önce Dr. Serkan Aygın'da saç ekimi yaptırdım. Kendisi orada değilmiş bu nedenle saç çizgisi görüşme vs. ekim şefiyle hallettik. 3500 ense 500 sakal olmak üzere toplam 4000 greft alındı. 400 ü tepeye 3600 ü ön bölüme ekildi. Bugün 4 gün ama şişlikte inme yok gibi geliyor hala. alnım şakaklarım ve göz çevremde var şişlik. Kafamdan ve alnımdan sanki terliyormuşum gibi sürekli bi sıvı geliyor dünden beri. Ayrıca sürekli kaşınıyor. Ekim, şişlik ve kaşıntı hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Endişelenilecek birşey var mı? Bir de ekim nasıl görünüyor sizce?

BayX

• Hero Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın 4000 greft ekim
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2019, 13:54:09 »
Ekiminiz hayırlı olsun gayet güzel ve temiz gözüküyor ekip lideri kim di acaba ?

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2019, 13:56:06 »
Şikayetlerin tamamı bende de oldu şişlik bir ay sonra anca geçer kaşıntı bende devam ediyor hala anlımdaki yağ gibi sıvı da yeni yeni azalıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2019, 13:59:16 »
Hayırlı olsun saç ekimin güzel temiz ekimin

Şişlik ve kaşıntı genel herkeste olan bir durum sonuçta operasyon geçirdin doğal durumlar geçmiş olsun kardeşim
Global Moderator

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2019, 14:04:14 »
Şikayetlerin tamamı bende de oldu şişlik bir ay sonra anca geçer kaşıntı bende devam ediyor hala anlımdaki yağ gibi sıvı da yeni yeni azalıyor

Baya uzun sürüyormuş reis ya. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi gerçekten. Bu arada yanlara da ekim yapıldığından saç bandı takmama izin verilmedi. Dolayısıyla şişlik yüze indi. Mutasyon geçirmiş gibi duruyorum :D Bu arada bana şişlik bir haftada geçer dediler ama pek dürüst olmamışlar demekki.d

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2019, 14:04:57 »
Ekiminiz hayırlı olsun gayet güzel ve temiz gözüküyor ekip lideri kim di acaba ?
Ekip şefinin adını hatırlayamıyorum maalesef :(

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2019, 14:06:15 »
Hayırlı olsun saç ekimin güzel temiz ekimin

Şişlik ve kaşıntı genel herkeste olan bir durum sonuçta operasyon geçirdin doğal durumlar geçmiş olsun kardeşim

Teşekkür ederim. Şişlik ve kaşıntı sizde ne zaman geçti acaba?

Rycka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2019, 14:09:39 »
Ekiminiz hayırlı olsun hocam. Ben de 1 ay önce aynı yerde ektirdim, kaşıntı bende hiç olmadı ama dediğiniz terleme gibi sıvı olayı bende de oldu bayağı uzun sürdü fakat şişlik 4.-5. günde indi bende.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2019, 14:11:38 »
Baya uzun sürüyormuş reis ya. Kaşımamak için zor tutuyorum kendimi gerçekten. Bu arada yanlara da ekim yapıldığından saç bandı takmama izin verilmedi. Dolayısıyla şişlik yüze indi. Mutasyon geçirmiş gibi duruyorum :D Bu arada bana şişlik bir haftada geçer dediler ama pek dürüst olmamışlar demekki.d

Kafana soğuk su dök rahatlayana kadar kaşıntıya iyi gelir
Global Moderator

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2019, 14:21:17 »
Kafana soğuk su dök rahatlayana kadar kaşıntıya iyi gelir
Daha 4. gün olduğundan yapamıyorum onu maalesef. Daha yıkamaya bile başlamadım. Yarın başlanacakmış. Teşekkürler tavsiye için ilerde denerim.d

Mr.Dumbledore

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2019, 14:22:14 »
Ekiminiz hayırlı olsun hocam. Ben de 1 ay önce aynı yerde ektirdim, kaşıntı bende hiç olmadı ama dediğiniz terleme gibi sıvı olayı bende de oldu bayağı uzun sürdü fakat şişlik 4.-5. günde indi bende.

Şanslıymışsınız baya siz.d Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum.

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2019, 14:56:13 »

Benim de yanlara Ekim olduğundan bende takmadım bandı... dürüstlük konusunda bişey diyemem bende uzun sürdü ama kişiye göre değiştiğini düşünüyorum çünkü 7-10 günde geçen kişilerde var

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2019, 14:56:48 »
Bu arada kaşınan yer Ekim yeri yoksa donör bölge mi

Snopew

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2019, 15:11:10 »
Bende 6 gün önce ayni yerde ektirdim.Verdikleri prednolu vs ilaçları takviye ilaçları kullanın yavaş yavaş geçer. Şişlik bende de 4 5 güne geçmişti. Kasıntı normal.antihistaminik alacak kadar olmadı

BayX

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2019, 15:16:16 »
Bende 6 gün önce ayni yerde ektirdim.Verdikleri prednolu vs ilaçları takviye ilaçları kullanın yavaş yavaş geçer. Şişlik bende de 4 5 güne geçmişti. Kasıntı normal.antihistaminik alacak kadar olmadı

Sizin konunuz var mı acaba

Facebook Twitter Instagram