Arkadaslar oncelikle hepinize meraba.22 yasimdayim. Universite sinavi zmaanlarinda baslayan stres kaynakli olarak dusundugum dokulme sonucu sac bu yasta bu hale geldi.Psikolojik olarak gercekten bittim diyebilirim.Her gun 4 5 saat nerdeyse aynanin karsisindayim. Sakaklar gordugunuz gibi bos ve ben.bunu surekli kapatmaya calisiyorum.Ve inanin bu durumdan cok fena yoruldum.Ruzgarli havada disariya cikamas oldum.Iyi bir ekim ile bu sacin kapatabilecegini dusunuyorum.Gecen yaz saclarimi 0 a vurdurmustum hatta Sahin hocaylada gorusmustuk seni rahatsiz eden yerleri kapatabiliriz diye. Ama o zamanlar gerekli para yoktu simdide yok ama biriktirmeye baslicam bunis icin.Sizce yasima gore ve bu saca gore cok mu erken olur yoksa biras daha bekleyebilir miyim?Cunku psikolojik olarak gercekten coktum.Yoksa daha once hic kullanmadigim finansterid,minoxil,proscar mi kullanmaliyim?Fikirleriniz benim icin gercektrn cok onemli ve eger fikiklerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylasirsaniz gercekten cok mutlu olurum.