Gönderen Konu: 22 yasindayim.Bu saca ekim yaptirmali miyim sizce?  (Okunma sayısı 2890 defa)

savasci1997

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
22 yasindayim.Bu saca ekim yaptirmali miyim sizce?
« : 01 Eylül 2019, 01:20:18 »
Arkadaslar oncelikle hepinize meraba.22 yasimdayim. Universite sinavi zmaanlarinda baslayan stres kaynakli olarak dusundugum dokulme sonucu sac bu yasta bu hale geldi.Psikolojik olarak gercekten bittim diyebilirim.Her gun 4 5 saat nerdeyse aynanin karsisindayim. Sakaklar gordugunuz gibi bos ve ben.bunu surekli kapatmaya calisiyorum.Ve inanin bu durumdan cok fena yoruldum.Ruzgarli havada disariya cikamas oldum.Iyi bir ekim ile bu sacin kapatabilecegini dusunuyorum.Gecen yaz saclarimi 0 a vurdurmustum hatta Sahin hocaylada gorusmustuk seni rahatsiz eden yerleri kapatabiliriz diye. Ama o zamanlar gerekli para yoktu simdide yok ama biriktirmeye baslicam bunis icin.Sizce yasima gore ve bu saca gore cok mu erken olur yoksa biras daha bekleyebilir miyim?Cunku psikolojik olarak gercekten coktum.Yoksa daha once hic kullanmadigim finansterid,minoxil,proscar mi kullanmaliyim?Fikirleriniz benim icin gercektrn cok onemli ve eger fikiklerinizi ve tavsiyelerinizi benimle paylasirsaniz gercekten cok mutlu olurum.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 22 yasindayim.Bu saca ekim yaptirmali miyim sizce?
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2019, 01:30:06 »
Öncelikle konu yanlış yerde sanırım  :)

Saçına gelince, saçların kafana takacak kadar kötü değil ama dökülecek gibi ilerde bu sebeblerle ekim için erken bana göre. Sen bu saçları yanlış şekil veriyorsun gibi, ilaca başlama, saçlarını geriyeden ziyade yana doğru taramanı tavsiye ederim saç spreyi ile de sabitleyebilirsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2019, 01:49:26 »
Hayır yaşın uygun degil.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2019, 01:57:19 »
Bu yaşta ilaçlara hiç bulaşmayın derim ben, idare edebiliyorsanız bir süre daha bu saçlarla idare etmeye çalışın. Yok psikolojik olarak sizi çok yoruyorsa şakaklara ufak bir ekim yaptırabilirsiniz. Ama şöyle bir problem var saçlarınızın nasıl döküleceğini bilmiyorsunuz ileride agresif bir dökülme ile daha kötü bir görüntüye de ulaşabilirsiniz ekimle. Sizin yaşınızdan daha önce benim şakaklarım açıldı açıkcası ektirmemeyi tercih etmiştim.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2019, 10:36:51 »
Valla 19 20 yaşında ekim yaptıranlar var ama onların dökülmesi belli bi seviyeye gelmiş oluyor genelde. Bence saç ekiminde yaşın değil açıklığın daha büyük rolü vardır  evet şakaklar gitmiş zaten insanın tipini değiştiren ön profil ön saç çizgisinin bozulması gerilemesi saçların şekil almaması. Sana ektirme diyemem çünkü yaşadığın psikolojiyi  bu forumdaki herked yaşıyordur çok greft harcamadan  ön tarafa 1500 greftlik bir ekim düşünebilirsin.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2019, 13:50:39 »
Kardeşim seni anlıyorum, anlıyorum çunkü brnde saçlarimi erken yaşta doktum. 24 yaşında saç ekimi yaptim Şahin hocada. Evet mutsuz edebilir ama senin yaşinda nw5 olan arkadaşlar var forumda. Proscar vs tepende aciklik yok önede çok fayda etmiyor bildiğim kadariyla. Sen ön saç cizgini ve şakaklari kaybetmişsin.
Bence beklemen doğru yonde olacaktir. 24 25 daha iyi bir sonuç verecek senin için.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2019, 11:30:47 »
En az 5 sene bekle dökülme tipin kesinleşsin bence

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2019, 17:46:02 »
Bence beklemelisin
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2019, 00:49:17 »
Hem bekle hemde saçlarını böyle yapma öne doğru tarayıp öyle şekil versen bence daha iyi olur

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2019, 02:32:59 »
bence sana kalmıs bir şey benim acıklığım bu tarz idi  ektirdim ve iyikide ektirmişim diyorum ve benım bu forumdan ve saç ekimiyle ilgili bilgimde yoktu iyi bir doktora ileriye dönük planlama yaptırarak ektirebilirsin eğer çok rahatsız ediyorsa

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2019, 12:00:39 »
5 yıl bekle kardeşim , dökülme tipi henuz belli olmamış sizde onun için beklemekte fayda var

CılgınTürk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2019, 13:19:09 »
mutlaka dökülme devam edecektir ama bu yaşlarda da saçsız olmak yada yanları açılmış seyrek saçlı olmak istemiyor insan maddi durumun elverirse aynı yaşlarda aynı sorunu yaşayıp 25 yaşında saç ektirmiş birisi olarak ön bölgeye doğru yerde mantıklı bir planla ekim yapıldı mı seni mutlu eder

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2019, 13:29:42 »
Yaş itibari ve dökülme durumuna göre saç ekimi için erken ama çok kafana takıyorsanda iyi bir merkezde ön bölgeye az greftle güzel bir ön cizgi yaptırabilirsin.

Tabi araştır öğren önce
Global Moderator

Abdultalip Gök

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 20 Aralık 2020, 09:36:31 »
Merhaba kardeşim bende seninle aynı tip saça sahibim siz ne yaptınız ektiröe yaptınız mı?

Gençevhamlı

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2020, 22:12:46 »
Hocam gereksiz abartıyorsun bence.Sanki dünya başına yıkılmış psikolojisinden vazgeçmelisin önce.Kan kanseri olup hayata tutunmaya çalışan insanlar varken bu kadar abartman yanlış.Ki dahasıda ektirsen de sonra yine dökülüp bozulabilir.Yaşadığını çok fazla insan yaşıyor bence dert edeceğin bişey yok sanırım dertsizlikten dert arıyorsun 4 5 saat buna takmak nedir abi biraz hayatını kıymetini bilin lütfen.

Facebook Twitter Instagram