Anket

Serkan Aygın Clinic
Life Hair Şahin Çelik

Gönderen Konu: Serkan Aygın Clinic? Life Hair Şahin Çelik? Sizce hangisi ankete katılır mısınız  (Okunma sayısı 4861 defa)

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba değerli forum üyeleri anket yapıp fikirlerinizi almak istiyorum. Son zamanlarda Serkan Aygın ve Şahin Çelik’in iyi sonuçlarını forumda görmeye başladım. Siz olsaydınız hangisi seçerdiniz? Hem ankete katılıp hem de sebebiyle birlikte yorum yaparsanız daha verimli olacaktır.
 Ayrıca dökülme tipime bakarak Serkan beye mi Şahin beye mi ektirmeliyim konusunda da değerlendirebilir misiniz. Fotoğraflarım ektedir. Teşekkür ederim

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
+1 fotoğraf

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende ikisi arasındayım. İstanbul da olduğum için serkan aygın bir tık önde gibi

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş saç ekimi önemli bir konu seyahat engelin yoksa şehir kısmına çok takılma. Bakalım diğer arkadaşlar nasıl yorum yapacak henüz kimseden yanıt gelmedi

Moraless

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana göre ikisinde çok iyi karar olur ama tabi saç Ekimi bu sonucu garanti kestirebilecek bir şey değil.bu iki yerden birine karar vererek ancak riskleri minimuma indirebilirsin genelde takip ettiğim kadarıyla ikisinde yüzde 90 başarılı sonuçlara imza atıyorlar umarım sende bu gruba girersin kardeşim.

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İki yerde iyi olduğu için kararsız kaldım. Teşekkür ederim yorumunuz için

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yorum ve önerilerinize açığım fikirlerinizi paylaşabilir misiniz

Jeu

• Hero Member
İki ekimcinin de başarı oranları gayet iyi biz sana şunu seç bunu seç diyemeyiz ikisiyle de konuş fotoğraflarını at sorularını sor hangisinde ikna olursan ona ekim yaptır derim ben.

BayX

• Hero Member
Maddi anlamsa Son yapılan zam ile ikisinin arasında hemen hemen iki kat fark var sanki

Snopew

• Jr. Member
  • **
Son Fiyatlar ne alemde

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
En son Serkan Aygın 6500 Tl , Şahin Çelik 4500 Tl idi. Şimdi ne kadar oldu?

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim hangisini yapmam daha iyi olur sizce;

1-Tek seansta ön, orta, vertekse ektirmek?
 2-İlk seansta ön ve ortaya ekip daha sonra 2. seans yaparak verteksi mi kapatmalıyım?

İsterim ki hepsi tek seansta bitsin kurtulayım fakat açıklık fazla sizce ne yapmalıyım görüşlerinize ihtiyacım var.

BayX

• Hero Member
En son Serkan Aygın 6500 Tl , Şahin Çelik 4500 Tl idi. Şimdi ne kadar oldu?

Fiyat sayfasında bir arkadaş fue 8000 bin Dhi 10000 istiyorlar yazmış bilemiyorum sormak lazım

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zam yapmış olabilirler eğer doğruysa çok arttırmışlar

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim hangisini yapmam daha iyi olur sizce;

1-Tek seansta ön, orta, vertekse ektirmek?
 2-İlk seansta ön ve ortaya ekip daha sonra 2. seans yaparak verteksi mi kapatmalıyım?

İsterim ki hepsi tek seansta bitsin kurtulayım fakat açıklık fazla sizce ne yapmalıyım görüşlerinize ihtiyacım var.

Öneride bulunacak arkadaşlar var mı tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilir misiniz

Facebook Twitter Instagram