Gönderen Konu: Kaç greft?  (Okunma sayısı 7791 defa)

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kaç greft?
« : 30 Haziran 2015, 13:40:36 »
Merhaba arkadaslar.. Saclarimin son halini gonderiyorum.. kac greftin isimi gorecegini merak ediyorum.. ilginize t3sekkurler.. Ayrica isaretledigim on bolge icin de kac greft sık bir goruntu saglar? Gerekirse sadece o bolge icin kesenin agzini biraz daha acabilirim.Diger bolgeler icin Avicenna dusunuyorum simdilik..

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç greft?
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2015, 13:47:24 »
İsaretli bolge....
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 13:50:39 Gönderen: sacsiz33 »

azntrl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2015, 11:57:02 »
hocam ön  tarafa başka doktor arka tarafa da başka yerden mi ekim yapmayı planlıyorsun?

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2015, 23:46:23 »
Öncelikle vertexe ekimi şu aşamada kesinlikle düşünme , mevcut saçları var ve onlarında dökülecegi şimdiden kesin görünüyor. Yaşını yazmamışsın ama bence cok genç olan arkadaşların saç dökülmeleri belli olmadan ekim yaptırmalrı ilerisi için daha kötü görüntüye sebep olacagından cok iyi düşünüp karar vermeleri gerekli. Ön kısımlara ekim için söylenebilecekse mevcut saçları yok sayarak ona göre ekim planlaması yaptırman gerekli. Aslında çizdigin bölge şimdilik ekim için uygun bölge gibi görünüyor ama dogru ekim merkzini bulman şartıyla  ;) ilk aşamada 3000 greft yeterli olur bence daha fazla alım ilerisi için risk oluşturur. Ziyan olan greftleri gün gelince cok arar insan....

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2015, 00:07:15 »
Dostum yaşim 33 ve daha onceden 1 kere ekim yaptirmistim.. Verteks ve diger bolgeler icin toplam kac greft gerekli su asamada onu merak ediyorum.. Dokulmem durdu gibi su an icin..

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2015, 00:10:47 »
3000 greft i cizdigim bolge icin mi soylediniz?

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #6 : 09 Temmuz 2015, 00:14:09 »
Kardeş önceki ekiminden kaç greft alınmıştı? Donor alanın baya sık görünüyor şua aşamada max.3000-3500 arası gerft aldırman lazım malum daha öncedende alındıgı için donor alan da iz kalır . Şuan görünen saçlar ilk ekimden kaln saçlarsa onların da katkısyla sık bir görüntü elde edebilirsin ama şunuda unutmamak lazım 2 ekimden sonra donor alanı kısa saklayacagım diye b ir hayale kimse kapılmasın cok kısa kesildiginde saçlar seyreklik sırıtabilir.

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2015, 00:17:40 »
3000 greft i cizdigim bolge icin mi soylediniz?
mevcut saçların ilk ekimden kalan saçların oldugu için onları hesaba katmamıştım :) cizdigin bölgenin daha gerisini de kapatır 3000 gerft ve kafanın yapısına bakılıncada dar bir alan oldugu için vertexe kadar kadar ekilebilir

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Temmuz 2015, 00:31:10 »
Ilk ekimim fut yontemiydi, ince cizgi halinde bir iz var sad3ce.. Kac greft alindigini hatirlamiyorum inanin 8 yil onc3ydi.. Sacimi kisa kullanmiyorum zaten.. O yuzden s3yreklik sorunu olacagini sanmiyorum donor de.. Yeter ki tepe ve verteks kapansin.. Topik kullanmayacak kadar olsun istiyorum.. Olur mu tartisilir ama sansimi denem3k istiyorum.. Gerekirse eski ekimd3ki ize de dovme veya ekim dusunebilirim..

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #9 : 09 Temmuz 2015, 00:35:18 »
Daha önce fut. Yaptırman bence senin için avantaj yani donor alanın da seyreklik kesi haricinde cok sırıtmayacagı için. İnsAllah gönlünce bir ekim yaptırırsın kardeş....

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2015, 00:39:47 »
Tesekkurler dostum..

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2022, 12:38:20 »
4.5 civarı
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

jean valjean

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2022, 13:07:40 »
Merhaba arkadaslar.. Saclarimin son halini gonderiyorum.. kac greftin isimi gorecegini merak ediyorum.. ilginize t3sekkurler.. Ayrica isaretledigim on bolge icin de kac greft sık bir goruntu saglar? Gerekirse sadece o bolge icin kesenin agzini biraz daha acabilirim.Diger bolgeler icin Avicenna dusunuyorum simdilik..
Avicenna dediginiz vitamin mi yoksa hormon baskılayıcı bir ilac mi . Ben de on bölgeye Ekim yaptim tepe ve arka acikligimiz benzer işe yariyorsa kullanabilirim

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 21 Temmuz 2022, 17:50:06 »
4.5 diyorum
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

Facebook Twitter Instagram