öyle bir zamanda ekimler yapmışsın ki hiç bir zaman tam kel olmamışsın, ama farklı farklı dökülme tiplerine sahip biri olmuşsun . Mesela ilk önce şakak açıklığın varmış, orayı düzeltmişsin sonra ortadan dökülüyo gibi bi görüntü olmuş, en sonda genel seyrelme ve vertex açılması ama ön çizgi sağlam bir görüntü oluşmuş.
Çok taktiksel gitmişsin planlamalarda gençken donörü hor kullanmamışsın bu iyi bir şey.
Aynen hocam dediğiniz gibi oldu aslında. ikinci ekim sonrası şok dökülme öncesi kafam şu haldeydi. Asagıda ilk ekledigim fotografa bakabilirsinz.
İkinci ekim sonrası saclarimi uzatip bagliyordum o hali de ikinci,ücüncü, fotograftır.
son ekim 2.500 greft olduğu için bir de var olan saclar arasına yapıldığından cok net bir değişiklik sezemiyorum ancak 6-7. aylarda anlaşılır gibi başarısı az çok. Bazen acaba tutmadı mı diye düsünüyorum ama şok dökülme öncesi haline bakınca o zaman uzamazdı ekilenler diye düsünüp vesvese yapıyorum gibi geliyor... valla üç defa ektirdim ama en sabırsız oldugum bu ücüncü oldu... ücüncü ekim sonrası şok dökülmeden önceki halimi de aşagıya bırakıyorum havada kalmasın o zamanki halimin nası olduğu...