Arkadaslar merhaba siteyi uzun zamandir takip ediyorum saclarimi 22 yas gibi erken bi sürecte kaybedince haliyle sac ekim isine erken girdim. Önce şakak bölgemde dökülme oldu bu yaşta ve ekim yaptirmaya karar verdim tahmini 3.000 greft civari ekim yapıldı. Bundan 6-7 yıl önce ilk fotoğraf o döneme aittir eklere ekledim. Ve iki üc yil gayet memnun kaldim o görüntümden ancak bu sefer haliyle yasimin genc olmasi ve ekim harici alanlarin da dökülmeye baslamasiyla ikinci bir ekim yaptirdim.
Yanilmiyosam ya 2017 nin son ya da 2018 ilk aylarinda olan bir ekimdi bu ikinci ekimi 2700 greftti sadece. ikinci fotograftan da gorulecegi uzere ilk ekim harici dokulen saclarin oldugu bolgeye yapildi. Ucuncu fotodan görüleceği üzere ikinci ekim sonrası saclarimi uzatip geriye doğru taradigimda memnundum isin acikcasi beni idare ediyordu ama isik altinda, öne doğru ya da yana dogru saclarimi taradigimda bosluklar, seyreklik, derinin gözükmesi vs oluyordu(bkz 3.foto) bende altin vurus yapmak adina ucuncu ekimimi yaptirdim bes alti gun once sureci burdan paylasicam insallah yorumlarinizi bekliyorum sizce acikligimin kapatilmasi icin yeterli olmus mudur 2.500 greft, son ekimim nasil duruyor, iyi bi sonuc cikar mi bundan objektif yorumlarinizi bekliyorum..