Gönderen Konu: seyrek saç için ekim  (Okunma sayısı 2341 defa)

sail

• Yeni üye
  • *
seyrek saç için ekim
« : 30 Ağustos 2019, 17:37:54 »
Merhaba
Yaşım 36
saçlarım çok seyrek. Donör bölge de seyrek. Bana söylenen çok iyi sonuç alamayacağım. Donör bölgede açıklıklar olup kötü görünmesinden korkuyorum. Ayrıca çok zamanım kalmadı. Yakın zamanda yurt dışına gideceğim. EMp hair ile görüştüm 2000 2500 greft olabilieceğini söylediler.

Sizce uğraştığıma değer mi? Bir de donör bölge kısa kestiğimde kötü mü görünecek?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: seyrek saç için ekim
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2019, 17:43:01 »
Kesinlikle ama kesinlikle Ekim düşünme... saç Ekim’ine yakından uzaktan uygun degilsin

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2019, 18:36:18 »
Donör yetersiz ve açık alan çok fazla kardeşim , ekim için uygun değilsiniz malesef , hiç bu maceraya bulaşmayın

sail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2019, 19:52:19 »
Bir nebze olsun sıklaşmaz mı? :(

Absürt bir görüntü mü oluşur. aşağılar kel şeklinde

StarWars

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2019, 08:51:43 »
Donörde sac kalmamis bir kere bende uygun olmadiginizi düsünüyorum. Kazi komple bos yere ekim yaptiracgina.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2019, 11:33:34 »
maalesef saç ekimine uygun değilsiniz  donör de ki malzeme çok yetersiz
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2019, 13:22:59 »
Protez deneyebilirsiniz ekim malesef olmaz..

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2019, 22:40:05 »
Kesinlikle ama kesinlikle Ekim düşünme... saç Ekim’ine yakından uzaktan uygun degilsin

dostum daha insanların beklentisini sormadan niye sürekli uygun değilsin diye kestirip atıyorsun
bu konuda sabit düşüncelisin
saç işi beklenti işi
bu ekimin sonucunda bu arkadaş sırma saçlı olacak diye bir durum yok

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2019, 22:40:44 »
arkadaşım potansiyel donör bölgende 4000 gref duruyor.
sakalında varsa artar 
ön bölgede iyi bir görüntü elde edebilirsin ama beklentini çok yükseltmeden
ve iyi bir ekim merkezi seçmelisin donörü haşat eden çok ekim merkezleri var dikkatli olmalısın

senin yerinde olsam parasal durumuna bağlı bu durum
 manuel alım+ sakal destekli bir ekim merkezi düşünürüm.

ve bu konuda sabit fikirli insanları fazla da dinleme araştır senin durumuna benzer dökülmelerde başırılı ekimler mevcut bu forum da da var.

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2019, 07:58:51 »
dostum daha insanların beklentisini sormadan niye sürekli uygun değilsin diye kestirip atıyorsun
saç işi beklenti işi
böyle bir dünya yok hocam kimse kimseyi aşağılamak yada canını sıkmak için fikir vermiyor. En ileri seviye saçı dökülmüş arkadaşın. Hatta donör bölgede bile dökülme yaşamış. Net bir şekilde saç ekimi için uygun değildir. Bu işe maddiyat ve maneviyatınızı verip girdiğinizde sonuç hüsran olursa daha çok canınız yanıyor, çevreden gelen tepkilerle beraber eskisinden daha çok kafaya takar oluyorsunuz. İnsanların içini rahatlatmak için yanlış bilgilendirme yapmayalım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2019, 10:45:03 »
saç işi beklenti işi

İsmael senden ricağım, saç ektirip burada paylaşmadan forumda Benim yaptıgım yorumlara alıntı yaparak muhalefet olma lütfen.
Belli ki saç Ekim tecrüben instagram da Facebook’ta gördüğün önceki_sonraki fotoğraftan ibaret. İnanma onlara ..
Saç ekimi başarısı tabi ki beklentiden ibaret ama bir insanın beklentisinin “çöp” olması onun sac Ekimine uygun olduğu anlamı taşımıyor.
Yani sadece önlerde sacım olsa yeter arka taraf olmasada olur , coupe-cabrio modeli gezerim diyen birine saç Ekimi yapılmamalı. Sadece kişinin beklentisinden ibaret değil bu iş, toplumda da estetik olarak kabul görebilecek ortalama bir saçı olmalı Ekim bittiğinde..
Örnek resim atıyorum konunun daha iyi anlaşılması İçin. Fotodaki arkadaş çok mutlu saç Ekiminden ben uygun değilsin demiştim şimdi bana diyor ki “iyi ki seni dinlemeyip ektirmişim artık saçlı bir adamım”
Ama bana kalsa hiç ekmeyeydi kel birisi olarak kalacaktı. Ama suanda bakınca hem kel hemde kellik kompleksi ile savaş halinde birisi hatta savası kaybetmiş..

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Eylül 2019, 13:33:31 »
İsmael senden ricağım, saç ektirip burada paylaşmadan forumda Benim yaptıgım yorumlara alıntı yaparak muhalefet olma lütfen.
Belli ki saç Ekim tecrüben instagram da Facebook’ta gördüğün önceki_sonraki fotoğraftan ibaret. İnanma onlara ..
Saç ekimi başarısı tabi ki beklentiden ibaret ama bir insanın beklentisinin “çöp” olması onun sac Ekimine uygun olduğu anlamı taşımıyor.
Yani sadece önlerde sacım olsa yeter arka taraf olmasada olur , coupe-cabrio modeli gezerim diyen birine saç Ekimi yapılmamalı. Sadece kişinin beklentisinden ibaret değil bu iş, toplumda da estetik olarak kabul görebilecek ortalama bir saçı olmalı Ekim bittiğinde..
Örnek resim atıyorum konunun daha iyi anlaşılması İçin. Fotodaki arkadaş çok mutlu saç Ekiminden ben uygun değilsin demiştim şimdi bana diyor ki “iyi ki seni dinlemeyip ektirmişim artık saçlı bir adamım”
Ama bana kalsa hiç ekmeyeydi kel birisi olarak kalacaktı. Ama suanda bakınca hem kel hemde kellik kompleksi ile savaş halinde birisi hatta savası kaybetmiş..

senin yaptığın yorumlar kendim açısından umrumda değil  seni ciddiye almam
sadece başkaları adına kendin karar vermeye kalkıyorsun başkalarını yanılttığın için yazdım dökülme alanı geniş olan foruma gelenlere saç
ektirme yaptırma sana saç ekimi olmaz diye sürekli  doktor olmadan teşhis koyuyorsun
insanları yanlış yönlendiriyorsun bu forumda senden de eskiyimdir  seni dinlemeyen ektiren çok kişi var
buruya insanlar fikir ve danışmak için yazıyor
olup olmayacağını doktor karar verir sen değil
biz sadece gördüğümüz ve yaşadığımı örneklerden yola çıkarak bir çıkarım da bulunuruz
ben kimseyi yanıltıcı yollarda bilgi vermedim sadece
beklenti üzerine hareket ettim
birde bilmeden yok facebook yok instagram dan fotograf diyorsun 
inanma onlara ekliyorsun ben nerenin ticari  olup olmadığını anlayıcak durumdayım
bir tane kötü örnek olan ekimi buraya ekliyorsun bende 50  tane iyi ekim bulup eklerim
ee bu sonucu değiştirmez

sonuçlar kişiden kişiye
doktordan doktora farklı olabiliyor 
bu sağlık sektörünün her alanında geçerli bir durum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2019, 13:48:38 »
arkadaşım potansiyel donör bölgende 4000 gref duruyor.
sakalında varsa artar 
ön bölgede iyi bir görüntü elde edebilirsin ama beklentini çok yükseltmeden
ve iyi bir ekim merkezi seçmelisin donörü haşat eden çok ekim merkezleri var dikkatli olmalısın

senin yerinde olsam parasal durumuna bağlı bu durum
 manuel alım+ sakal destekli bir ekim merkezi düşünürüm.

ve bu konuda sabit fikirli insanları fazla da dinleme araştır senin durumuna benzer dökülmelerde başırılı ekimler mevcut bu forum da da var.

Donör bölgesinde incelme dökülme (seyrelme var) alan çok geniş ekim yapılırsa ekilen saçlar çok cansız kalıcak yeterli bir kapatıcılık elde edilemiyecek hem eken kişi başarısız olucak hemde bu arkadaş donörü kısa kullanmakta çok zorlanıcak.

Senin söylemek istediğini iyi anlıyorum kendine göre çokta haklısın ismail ama bu donör ile ekim olmaz donörde dökülme ve incelme olduğu görülüyor.

Yoksa herkese ekim olur önemli olan ciddi bir kazanım elde edebilmek.

Donör biraz daha sağlam olsa ozaman haklısın beklentiye göre bir şeyler çıkar.

Tabi kemdiside doktorlar ile merkezler ile görüşüp fikir alır ayrı konu.

Bu arada sen ne yaptın ekimi?

« Son Düzenleme: 02 Eylül 2019, 13:57:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2019, 14:32:49 »

senin yaptığın yorumlar kendim açısından umrumda değil  seni ciddiye almam
sadece başkaları adına kendin karar vermeye kalkıyorsun başkalarını yanılttığın için yazdım dökülme alanı geniş olan foruma gelenlere saç
ektirme yaptırma sana saç ekimi olmaz diye sürekli  doktor olmadan teşhis koyuyorsun
insanları yanlış yönlendiriyorsun bu forumda senden de eskiyimdir  seni dinlemeyen ektiren çok kişi var
buruya insanlar fikir ve danışmak için yazıyor
olup olmayacağını doktor karar verir sen değil
biz sadece gördüğümüz ve yaşadığımı örneklerden yola çıkarak bir çıkarım da bulunuruz
ben kimseyi yanıltıcı yollarda bilgi vermedim sadece
beklenti üzerine hareket ettim
birde bilmeden yok facebook yok instagram dan fotograf diyorsun 
inanma onlara ekliyorsun ben nerenin ticari  olup olmadığını anlayıcak durumdayım
bir tane kötü örnek olan ekimi buraya ekliyorsun bende 50  tane iyi ekim bulup eklerim
ee bu sonucu değiştirmez

sonuçlar kişiden kişiye
doktordan doktora farklı olabiliyor 
bu sağlık sektörünün her alanında geçerli bir durum

Benim yorumlarımı dikkate alma.. alıntı yapmada... sen de kendini yorumunu yaz. Ver gazı.. ektirsin millet gezsin çim adam modeli.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2019, 15:04:22 »
Donör bölgesinde incelme dökülme (seyrelme var) alan çok geniş ekim yapılırsa ekilen saçlar çok cansız kalıcak yeterli bir kapatıcılık elde edilemiyecek hem eken kişi başarısız olucak hemde bu arkadaş donörü kısa kullanmakta çok zorlanıcak.

Senin söylemek istediğini iyi anlıyorum kendine göre çokta haklısın ismail ama bu donör ile ekim olmaz donörde dökülme ve incelme olduğu görülüyor.

Yoksa herkese ekim olur önemli olan ciddi bir kazanım elde edebilmek.

Donör biraz daha sağlam olsa ozaman haklısın beklentiye göre bir şeyler çıkar.

Tabi kemdiside doktorlar ile merkezler ile görüşüp fikir alır ayrı konu.

Bu arada sen ne yaptın ekimi?

benim ekim maliyeti 10.000 euro
bunun için birikim yapıyorum

Facebook Twitter Instagram