İsmael senden ricağım, saç ektirip burada paylaşmadan forumda Benim yaptıgım yorumlara alıntı yaparak muhalefet olma lütfen.
Belli ki saç Ekim tecrüben instagram da Facebook’ta gördüğün önceki_sonraki fotoğraftan ibaret. İnanma onlara ..
Saç ekimi başarısı tabi ki beklentiden ibaret ama bir insanın beklentisinin “çöp” olması onun sac Ekimine uygun olduğu anlamı taşımıyor.
Yani sadece önlerde sacım olsa yeter arka taraf olmasada olur , coupe-cabrio modeli gezerim diyen birine saç Ekimi yapılmamalı. Sadece kişinin beklentisinden ibaret değil bu iş, toplumda da estetik olarak kabul görebilecek ortalama bir saçı olmalı Ekim bittiğinde..
Örnek resim atıyorum konunun daha iyi anlaşılması İçin. Fotodaki arkadaş çok mutlu saç Ekiminden ben uygun değilsin demiştim şimdi bana diyor ki “iyi ki seni dinlemeyip ektirmişim artık saçlı bir adamım”
Ama bana kalsa hiç ekmeyeydi kel birisi olarak kalacaktı. Ama suanda bakınca hem kel hemde kellik kompleksi ile savaş halinde birisi hatta savası kaybetmiş..
senin yaptığın yorumlar kendim açısından umrumda değil seni ciddiye almam
sadece başkaları adına kendin karar vermeye kalkıyorsun başkalarını yanılttığın için yazdım dökülme alanı geniş olan foruma gelenlere saç
ektirme yaptırma sana saç ekimi olmaz diye sürekli doktor olmadan teşhis koyuyorsun
insanları yanlış yönlendiriyorsun bu forumda senden de eskiyimdir seni dinlemeyen ektiren çok kişi var
buruya insanlar fikir ve danışmak için yazıyor
olup olmayacağını doktor karar verir sen değil
biz sadece gördüğümüz ve yaşadığımı örneklerden yola çıkarak bir çıkarım da bulunuruz
ben kimseyi yanıltıcı yollarda bilgi vermedim sadece
beklenti üzerine hareket ettim
birde bilmeden yok facebook yok instagram dan fotograf diyorsun
inanma onlara ekliyorsun ben nerenin ticari olup olmadığını anlayıcak durumdayım
bir tane kötü örnek olan ekimi buraya ekliyorsun bende 50 tane iyi ekim bulup eklerim
ee bu sonucu değiştirmez
sonuçlar kişiden kişiye
doktordan doktora farklı olabiliyor
bu sağlık sektörünün her alanında geçerli bir durum