Gönderen Konu: 30 Ağustos Zafer Bayramı hk.  (Okunma sayısı 1086 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
30 Ağustos Zafer Bayramı hk.
« : 30 Ağustos 2019, 11:20:32 »
Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 1 yılı aşkın süren hazırlığın ardından 26 Ağustos 1922 de Afyon’da başlayıp 30 Ağustos’ta Dumlupınar zaferi ile sonlanan Büyük Taarruzu saygıyla anıyoruz.
Bu büyük Zafer Yunan ordusunun İzmir’de denize dökülmesi sağlayan, İşgalden kurtuluş meşalesinin ilk kıvılcımlarını ateşlemiştir.
GünümüZde hikayeden yarıtılan önemli olduğu dikte edilen bunca gereksiz kutlamaların olduğu bir ortamda , bu denli özel günleri tüm bilinci ve heyacanı kutlamaya gayret gösteren herkesin Zafer Bayramı Kutlu ve Mutlu olsun..

“Bu Zafer Benimdir”

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı hk.
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2019, 11:37:43 »
Büyük zaferimizin 97. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2019, 11:43:23 »
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu şad olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2019, 12:03:38 »
Zafer bayramımız kutlu olsun milletimiz varolsun daim olsun.
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

lazibore8

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2019, 15:43:54 »
Başta başbuğumuz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatanda kan döken bütün şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2019, 16:04:50 »
Zafer bayramımiz kutlu olsun.
Başta ulu önder Atatürk olmak üzere, bu vatani bizlere bırakan tüm aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2019, 16:15:23 »
Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

miroglu_46

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 30 Ağustos 2019, 16:41:42 »
Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, tüm Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Ağustos 2019, 17:01:24 »
zafer bayramınızı kutlarım dostlar

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2019, 01:37:42 »
26 Ağustos 1071  Alparslan ..
Anadolu’nun kapısını Türklere açtı.
26 Ağustos 1922  Atatürk ..
Anadolu’nun ebedi olarak Türklerin olduğunu tescilledi.

Taaruz günü olarak Başkomutan Mustafa Kemal Paşanın 26 Ağustosu seçmesi tesadüf değildi , tarih tekerrür ediyordu , tarih bir daha yazılıyordu

Ruhları şad , mekanları cennet olsun ..

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 31 Ağustos 2019, 02:15:49 »
Zafer bayramımız kutlu olsun

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Ağustos 2019, 12:10:47 »
Büyük Zafer'in 97’inci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Anadolu’yu bize vatan kılan Malazgirt’in, İstanbul’un fethinin, Çanakkale’nin ve İstiklal Harbi’nin ruhu dimdik ayaktadır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 30 Ağustos 2021, 10:44:37 »
30 Ağustos, Türk yurdu Anadolu’ya, artık hiç kimsenin yan gözle dahi bakmaya cesaret etmemesi gerektiğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferi bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız. Bayramımız kutlu olsun Türkiye’m
bir gün müslüman memleketlerinden birinde(mısır) bağımsızlık davası için çalışan liderlerden biri, mustafa kemal'i görmeye gelmiştir. kendisine:

-bizim hareketin de başına geçmek istemez misiniz ? diye sordu.
olabilecek bir şey değildi ama insan yoklamalarını pek seven mustafa kemal;

-yarım milyonunuz bu uğurda ölür mü ? diye sordu.

adamcağız yüzüne bakakaldı:

-fakat paşa hazretleri yarım milyonun ölmesine ne lüzum var ? başımızda siz olacaksınız ya... dedi.

+benimle olmaz beyefendi hazretleri, yalnız benimle olmaz. ne zaman halkınızın yarım milyonu ölmeye karar verirse o vakit gelip beni ararsınız. "

sadece bu konuşma bile bugünkü ortadoğu ve türkiye arasındaki farkı gözler önüne sermeye yeter. vatanı ve bağımsızlığı için ölmeyi göze alanlar ve vatanını satıp kaçanlar. değişen bir şey yok. aradan geçen zamanda türk milleti kısmen türklük kimliğinden uzaklaşıp araplaşsa ve ümmetçi yöneticilerle uyutulmuş olsa da damarlarındaki asil kan hala aynı. en iyi heykeltraş, mermerini bulmalıdır. çamur, kireç ve kerpiç eser tutmaz. türk milleti mermerdir ve onun heykeltıraşı da gerçek komutan mustafa kemal atatürk'tür.

türkün kuruluş zaferi 30 ağustos kutlu olsun.
kazananlar kutlar, kaybedenler susar.

arkadaşlar bu ülkeye bir miras bırakmak istiyorsanız atatürk'ü sevin ve çocuklarınıza sevdirin. şu coğrafyada tek ülkemiz var. o'nu ayakta tutmak istiyorsak o'na sahip çıkmamız lazım. ne mutlu türküm diyene.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2021, 11:07:06 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 30 Ağustos 2022, 12:18:57 »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Ağustos 2022, 14:43:40 »
Ya ben bu forumun canını yerim. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürkü ve vatanı sonuna kadar savunan silah arkadaşlarını şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyoruz. O7
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Facebook Twitter Instagram