Saç Ekimi Sonuçları
Yanlardan çok iyi görünüyor. orta bölge biraz daha kapanmış ve saçlar genel olarak haciz kazanmış gibi. en son memnun olmadığını belirtmiştin ama saçların gayet güzel görünüyor şuan.. fikrin değişti mi, memnun değilmisin hala
gayet iyi görünüyor güle güle kullan içine sinsin
ayrıca 2000 2500 greftle ikinci bir ekimle senin muhteşem saçlara kavuşacağın hissi var bende,saç tellerin kaliteli ve bünyen saç ekimine net bir şekilde cevap veriyor 2. ekimle hem sıklık hemde gerçekten dolgun güzel saçlara ulaşırsın orta kısma ön çizginin arkasından başlayıp şakaklara hiç dokunmadan bir planlama lazım..
Sakaklarin yonu yukari bakiyor.Benim sakagada 10 greft ekti yukarı bakıyor yönüyle ilgili sıkıntı var.Vertex daha sıkmış başta sonradan dokuldumu yoksa bana mi öyle geliyor ışığın etkisi olabilir mi
Saçda yön problemi var arkadaşlar ektikleri çıksa ne olucak neden sürekli ektikleri çıkmış mantığındasınız bu başarı degil zaten olması gereken önemli olan saçların dogal vr dogru yönlerde çıkması bunlar olmadıktan sonra her ekım başarısızdır.
Alıntı yapılan: Hintell - 29 Haziran 2017, 12:22:15Saçda yön problemi var arkadaşlar ektikleri çıksa ne olucak neden sürekli ektikleri çıkmış mantığındasınız bu başarı degil zaten olması gereken önemli olan saçların dogal vr dogru yönlerde çıkması bunlar olmadıktan sonra her ekım başarısızdır.sana katılıyorum fakat şu an da tr de dediğin seviyelerde ekim yapan 2 3 doktor var, umarım ilerde fprum sayesinde diğer doktorlarda kendilerini geliştirmeye başlarlar.
Alıntı yapılan: ekimsart - 29 Haziran 2017, 14:25:55Alıntı yapılan: Hintell - 29 Haziran 2017, 12:22:15Saçda yön problemi var arkadaşlar ektikleri çıksa ne olucak neden sürekli ektikleri çıkmış mantığındasınız bu başarı degil zaten olması gereken önemli olan saçların dogal vr dogru yönlerde çıkması bunlar olmadıktan sonra her ekım başarısızdır.sana katılıyorum fakat şu an da tr de dediğin seviyelerde ekim yapan 2 3 doktor var, umarım ilerde fprum sayesinde diğer doktorlarda kendilerini geliştirmeye başlarlar. biz forum olarak her gördügümüz saçın artılarını ve eksilerini yazarsak kişiler bilinçlenır işini iyi yapan sayısı artar ama ya saç var çıkmış iyidir dersek saç ekiminden anlamayan yaptırmayan kişiler bu tarz sorunları algılayamaz fotolara bakarak.
Alıntı yapılan: Kovan - 29 Haziran 2017, 12:16:56Sakaklarin yonu yukari bakiyor.Benim sakagada 10 greft ekti yukarı bakıyor yönüyle ilgili sıkıntı var.Vertex daha sıkmış başta sonradan dokuldumu yoksa bana mi öyle geliyor ışığın etkisi olabilir midökülme devam ediyor maalesef. ileride 2. ekime muhtaç kalacağız.
Hocam saclari berberde bir kestir ara makas ve fonle biraz kuetarirsin bi boyle denersen daha iyi olur belki
Hocam çokta kötü değil sanki? Sibel'den ziyade senin berberde olmasın sıkıntı?Bu fotolar gayet iyi..