Gönderen Konu: 6 Eylül 2016 Dr Sibel Ulusan 3500 Greft  (Okunma sayısı 53333 defa)

Ustaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 6 Eylül 2016 Dr Sibel Ulusan
« Yanıtla #15 : 17 Eylül 2016, 19:51:10 »
Öncelikle ekimin hayırlı olsun gayet güzel duruyor. Donör bölge ne durumda bir kaç foto koyabilirsen bilgilendirme amaçlı iyi olur. Ben de ekim yaptırdım ama donörden şikayetçiyim biraz :)

parcaliylaparcala

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 17 Eylül 2016, 19:59:40 »
Öncelikle geçmiş plsun,umarım son derece memnun kalırsın.
Donör bölgesinin fotolarını atar mısın?
Özellikle bugünleri merak ediyorum.

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Eylül 2016, 11:07:37 »
Doner alan 12.gum

criminalminds12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 21 Eylül 2016, 14:29:06 »
Öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun gayet estetik ve başarılı bir ekim olmuş dostum. Donör bölge de çok iyi görünüyor. Gelişmeni yakından takip ediyorum, 15 gün 1 ay arası güncelleme yaparsan biz de gelişimini izleyebiliriz :)

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Eylül 2016, 19:40:59 »
Öncelikle hayırlı ve sağlıklı olsun gayet estetik ve başarılı bir ekim olmuş dostum. Donör bölge de çok iyi görünüyor. Gelişmeni yakından takip ediyorum, 15 gün 1 ay arası güncelleme yaparsan biz de gelişimini izleyebiliriz :)

1. ayda fotoğraf paylaşacağım ):

Hakkatapan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Eylül 2016, 16:03:19 »
Hocam ekimin hayırlı,uğurlu olsun.İnşallah bol tarak eskitirsin.Gayet sık ekim olmuş ön çizgi de yüz hatlarınıza uygun seçilmiş diye düşünüyorum.Normalde saçlarınız dalgalı mı yoksa dik mi? Sibel hanım ekim öncesi size de bunu sorarak mı ekti ? Çoğu ekimlerinde dr.hanım gözlemlediğim kadarıyla alnın sağ ve sol köşelerindeki ekimler kendi köşelerine doğru eğimli, orta kısımlar ise öne bakıyor.Herkesin saçlarının dik ya da dalgalı olmadığı göz önüne alınırsa ekim yönleri standart mı oluyor sorusu akla gelebilir.

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Eylül 2016, 18:13:08 »
Hocam ekimin hayırlı,uğurlu olsun.İnşallah bol tarak eskitirsin.Gayet sık ekim olmuş ön çizgi de yüz hatlarınıza uygun seçilmiş diye düşünüyorum.Normalde saçlarınız dalgalı mı yoksa dik mi? Sibel hanım ekim öncesi size de bunu sorarak mı ekti ? Çoğu ekimlerinde dr.hanım gözlemlediğim kadarıyla alnın sağ ve sol köşelerindeki ekimler kendi köşelerine doğru eğimli, orta kısımlar ise öne bakıyor.Herkesin saçlarının dik ya da dalgalı olmadığı göz önüne alınırsa ekim yönleri standart mı oluyor sorusu akla gelebilir.

Saclarim normalde duz dalgali degil. Sac yonu ilgili herhangi bir konusma yapmadik sadece on cizgiyi konustuk. Evet dedigin gibi alnin sag ve sol tarafi kendi yonune dogru bakiyor. Bir problem yaratir mi bilmiyorum

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 24 Eylül 2016, 13:03:31 »
18.gün donör ve ekim bölgesine ait fotoğraflar.

ekim bölgesinde kabuk dökümü sonrasında ortada bir göçük oluştu, aynı yerde saçlar öbeklendi. daha önce yaşayan oldu mu böyle bir şey?
ayrıca donör alan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hakkatapan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Eylül 2016, 18:24:57 »
Sibel hanımda ektiren ve 34.gününde biri olarak böyle bir öbeklenme bende yaşanmadı lütfiye hanıma da danışabilirsiniz.Donör bölgesi toparlanması kişiden kişiye değişmekle birlikte gözlemlediğim kadarıyla 3.ayda hemen hemen eski haline geliyor

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Ekim 2016, 21:22:41 »
29.gun

meneme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 13 Ekim 2016, 16:52:01 »
merhaba
oncelıkle,ben de yakın zamanda sıbel hanıma ekım yaptırmayı dusunuyorum o yuzden sıbel hanıma ekım yaptırmıs arkadasları ozellıkle takıp etmeye calısıyorum.
ekımın guzel gorunuyor ancak o cokuntuyu sordun mu?
bır de guncel foto paylasabılr mısın?

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 13 Ekim 2016, 23:36:02 »
merhaba
oncelıkle,ben de yakın zamanda sıbel hanıma ekım yaptırmayı dusunuyorum o yuzden sıbel hanıma ekım yaptırmıs arkadasları ozellıkle takıp etmeye calısıyorum.

merhaba. Çöküntüyü sordum fakat zamanla geçer dediler. Sebebini bilmiyorum, İzmir'e gittiğimde göstereceğim tekrardan.
Güncel foto haftasonu yüklerim şu an pek değişiklik yok saçlar pek dökülmedi gibime geliyor.
Fakat anlık şok dökülmeye uğradığı için ne olacağı belli olmaz 36. gündeyim şuan.

meneme

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 14 Ekim 2016, 00:17:20 »
merhaba

merhaba. Çöküntüyü sordum fakat zamanla geçer dediler. Sebebini bilmiyorum, İzmir'e gittiğimde göstereceğim tekrardan.
Güncel foto haftasonu yüklerim şu an pek değişiklik yok saçlar pek dökülmedi gibime geliyor.
Fakat anlık şok dökülmeye uğradığı için ne olacağı belli olmaz 36. gündeyim şuan.
umarım o kadar onemlı bır sey degıldır...
ozellıkle takıp edıyorum,resımsız ve gelısmelerden habersız bırakma luıtfen.
ektırmıs olan arkadasları referans olarak alıyorum kendıme.

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Ekim 2016, 19:59:18 »
38.gun

ekimsart

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 14 Ekim 2016, 20:00:27 »
Sizce şok dökülme ne durumda ben tam olarak anlayamadım.

Facebook Twitter Instagram