Gönderen Konu: Medeks nasil bir yer  (Okunma sayısı 4032 defa)

mistercrowler25

• Jr. Member
  • **
Medeks nasil bir yer
« : 29 Ağustos 2019, 17:56:01 »
Arkadaşlar Medeksin instagram sayfasinda cok guzel sonuclar var ve teyit etmek için hastalarin isimlerini de yaziyorlar ( buyuk ihtimalle hastalarin onayi ile) Ama bu sayfa'da neredeyse hayalet gibiler hakklarinda neredeyse hic bir bilgi yok, cok az konu var.

Medekse ektiren arkadaslarima sorular:
Amaleyat kaç saat sürdü?
Günde sadece bir amaleyat yapiyorlar yoksa birden fazla mi?
Medekstekiler gercek doktor mu yoksa degil mi?

Cok guzel sonuclari var ve oraya ciddi ciddi dusumuyorum ama sanki biraz merdiven alti gibime geldi. Buraya yaptiranlar veya burayi ekim yaptirmayi dusunenlerin fikirlerini merak ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks nasil bir yer
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2019, 12:40:55 »
Forumda ekim konularını paylaşan arkadaşlar var onlara sorup daha detaylı bilgi alıp konuları takip ederek fikir sahibi olabilirsiniz.
Global Moderator

ozer.mert

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2019, 14:04:30 »
Ben 11 gün önce medekste saç ektirdim.

Kliniğin sahibi gökhan bey bildiğim kadarıyla doktor değil, bana bir ünvan söylemişti ama hatırlamıyorum. Ben de instagramdaki sonuçlardan etkilenip orada yaptırdım.
Operasyon 10 saat kadar sürdü benim.
Samimi bir ortam var tüm sorulara cevap veriyorlar. Ama öyle aman aman ilgili değiller.
Yerleri istanbulda perpanın yakınında ortadoğu plazanın 6. Katında.
Benim ekim yaptırdığım gün 4 ekim işlemi aynı anda yapılıyordu.
Gökhan bey sadece başımı çizdi ekime hiç katılmadı.
Tavsiye edermisin diye sorarsan birşey diyemem çünkü benim için önemli olan sonuç.
Sürecim tamamlandığında ancak tavsiye ediyorum diyebilirim.

on_87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2019, 20:23:19 »
Bende araştırıyorum aklımda Şahin çelik ve medeks var.burda Ekim yapan arkadaşlar yardımcı olsunlar

Lion

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2019, 22:16:24 »
forumda konuları var orta düzey bir ekim merkezi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2019, 23:43:53 »
Fazla greft çalışmaları ve ön çizgi tasarımları çok hoşuma gitmiyor merkezin.
Global Moderator

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2019, 03:30:38 »
Bence yaptıkları ekimler estetik. Ama aşırı aşırı yüksek greft çalışıyorlar ve bu çok riskli

Kardanadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2019, 00:54:19 »
İnstagram sayfasındaki sonuçlara baktığımda uygulanan greft sayısı ve donör bölge görselleri belirtilmiyor, genelde ekim bitiminde çekilmiş  bandajlı hatıra fotoğrafları var.

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 27 Aralık 2019, 20:55:32 »
Ben ilk defa duydum burayı

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2020, 21:48:01 »
Fazla greft çalışmaları ve ön çizgi tasarımları çok hoşuma gitmiyor merkezin.
Bu mesajı görsem gidip saçımı emanet eder miydim şimdi gördüm de üzüldüm ☹️ aşağıda görüyorsunuz işte bu saç çizgisinin Türkiye'deki temsilcileridir kendileri fanteziden hoşlanıyorsanız gidebilirsiniz. Ekim yapan kişiyle görüşüp konuşursun ekim günü bi bakarsın kendisi yok saçını çizen eken kim belli değil sonra da sana çıkışır biz müşterimizin istemediği çizgiyi cekmeyiz diye sanki ben her gün saç çizgisi çekiyorum bu işin uzmanıyım da suçu bana atıyor. Tavsiye eder miyim asla etmem gidin forumda iyice araştırıp adam akıllı bir uzmana ektirdin ya da saçlarınız o şekilde kalsın doğal haliyle
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2020, 01:17:11 Gönderen: emre5264 »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2020, 23:50:52 »
    siz greftlerin solüsyonda bekleme süresini uzatır ve yeterli zamanda açılan kanallara yerleştiremezseniz bu kökler ölür ve ekim yaptığınız yerde tutunamazlar.  Yüksek  greft saç  ekimi  yapmak  doğru değil ..Bir günde 5000 hatta 10000 greft toplayabilirsiniz. Hatta bu greftlerin hepsini ekebilirsiniz. Ancak bu kökleri ayrıştırıp ölmeden açılan kanallara yerleştirebilecek bir teknoloji ya da insan hızı ne yazık ki mümkün değil. Bir greft için toplam harcanan süre 5 saniye bile olsa (ki dokuyu almak, ayrıştırmak ve açılan kanala yerleştirmekten bahsediyoruz) 5000 greftlik bir işlem 7 saat sürecektir. Evet bu insanüstü özelliklere sahip bir insan ya da bu hızda bir saç ekim robotu varsa olur☺ arkadaşlar  biraz araştırma  yaparsanız   doğru yeri  bulursunuz

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Şubat 2020, 19:47:26 »
Bu mesajı görsem gidip saçımı emanet eder miydim şimdi gördüm de üzüldüm ☹️ aşağıda görüyorsunuz işte bu saç çizgisinin Türkiye'deki temsilcileridir kendileri fanteziden hoşlanıyorsanız gidebilirsiniz. Ekim yapan kişiyle görüşüp konuşursun ekim günü bi bakarsın kendisi yok saçını çizen eken kim belli değil sonra da sana çıkışır biz müşterimizin istemediği çizgiyi cekmeyiz diye sanki ben her gün saç çizgisi çekiyorum bu işin uzmanıyım da suçu bana atıyor. Tavsiye eder miyim asla etmem eğer medekste ektirmeye karar verdiniz bu mesajı okuyorsanız kanallar açılmadan pencereden atlayıp kacın çok pişman olursunuz. Ya gidin forumda iyice araştırıp adam akıllı bir uzmana ektirdin ya da saçlarınız o şekilde kalsın doğal dersiniz en azından
zaten ufacik bir acik alaniniz varmis ondeki mevcut saclarinizdan belli bence sizin saciniz guzel olacak orjinal mevcut cizginizden alinmis on hat anladigim kadari ile sacida kestirmeden sac ekimi yapilmis  saciniz oldugu icin size suan tuhaf geliyir bence zaten baska ekilecek alan yokmus siz nie sac ektirdiniz ki ozaman bu sacin sonucu sizi mutlu eder 

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2020, 01:08:51 »
Ön çizgi çalışması hiç hoşuma gitmedi hiçte olumlu bir yorum alamadım çevremden ya da burdaki diğer tecrübeli arkadaslardan. Başta tecrübem yoktu burada ekimleri takip ettikçe yorumlara ve sonuçlara baktıkca tecrübe kazanıyorum diyorum keşke bir sene daha bekleseydim kredi borcum bittiğinde en iyi yerde bile yaptirabilirdim. Bu kadar baştan savma yapmalarına kızıyorum  bu kadar küçük bir açığa çok daha güzel bir ekim yapılabilirdi. Çizginin sağı solu bile farklı bir taraf sivrilip iniyor üçgen şekilde diğer taraf ovan şekilde iniyor ve aynaya baktıkça canım sıkılıyor. Olumlu düşünmeye iyi yönden bakmaya çalışıyorum her gün ama yok yani bariz ortada. Ekim yeri elinden geleni yapıp seni ciddiye alıp çalışsa inan zoruma gitmez kızmam da ama yaşadiklarimi biliyorum ve düşündükçe tecrübe kazandıkça daha saçma geliyor her şey. Kan tahlili yok planlama yok bir aciklama yok fikir alışverişi yok ciddiyet yok sohbet yok muhabbet yok ekim merkezinin asıl uzmanı seninle telefonda konuşan kişi yok ciddiyet yok ciddiyet olmadığı gibi güler yüz de yok  hijyen desen o da yok. Neden kızmayım sorabilir miyim alan küçük diye böyle yapmaları mı gerekiyor sizce. Eleştirecek bir çok nokta var biz eleştirelim onlar da farkedip hatalarını düzeltsin daha dikkatli olsun diğer arkadaşlar bari böyle şeyler yaşamasın. İlgi alaka da çok kötüydü saçını ekiyorlar yedi saat adını halini hatrını bile sormuyorlar çok saçma geliyor bana bu durum. Ektikleri çıkıyor diye eleştirmeyelim mi? Neyse başka yorum yapmayacağım süreci takip edeceğim bakalım hayırlısı düzelttirme şansım var nerede yaptıracağımı biliyorum en azından. Ekilenler bari çıkarsa ikinci sıklaştırma ve çizgi düzeltme işleminde isim baya kolaylaşır tek umudum ve heyecanım bu zaten 😀

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2020, 01:02:33 »
    siz greftlerin solüsyonda bekleme süresini uzatır ve yeterli zamanda açılan kanallara yerleştiremezseniz bu kökler ölür ve ekim yaptığınız yerde tutunamazlar.  Yüksek  greft saç  ekimi  yapmak  doğru değil ..Bir günde 5000 hatta 10000 greft toplayabilirsiniz. Hatta bu greftlerin hepsini ekebilirsiniz. Ancak bu kökleri ayrıştırıp ölmeden açılan kanallara yerleştirebilecek bir teknoloji ya da insan hızı ne yazık ki mümkün değil. Bir greft için toplam harcanan süre 5 saniye bile olsa (ki dokuyu almak, ayrıştırmak ve açılan kanala yerleştirmekten bahsediyoruz) 5000 greftlik bir işlem 7 saat sürecektir. Evet bu insanüstü özelliklere sahip bir insan ya da bu hızda bir saç ekim robotu varsa olur☺ arkadaşlar  biraz araştırma  yaparsanız   doğru yeri  bulursunuz
+1000

emre5264

• Sr. Member
  • Medeks saç ekimi
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2020, 13:32:50 »

Adamlara ekimin planlamasından memnun olmadığımı fazla eleştiri aldığımı düzeltme imkanımız var mı revize edilir mi diye sordum gayet düzgün bir üslupla(ki bedava revize değil öyle bir talepte bulunmadım) mesajı görüp dönüş bile yapmadılar asıl amacım tepkilerini görmekti ekimlerinin arkasında mı diye. Sana ekim yaptırmışım saçımın içine etmişsin insan rahatlatmak için de olsa moral için de olsa bir dönüş yapar. Bazı ekim merkezlerine bakıyorum ekimlerinin sonuna kadar arkasında sen yazmasan bile arayıp süreci soruyorlar bunlar ekim merkezi değil tüccar olduğu için parayı cebe koyduktan sonra yüzüne bile bakmıyorlar. Adam seni ekim merkezine çağırıyor randevu verip sonra ekim için gidiyorsun yurt dışında olduğunu söylüyorlar senin saçını çaylak bir çalışan çiziyor kanalı o açıyor kimse yok başında bekleyen mahvediyor saçını. Bakın yemin ediyorum yoldan kolundan tutup sarhoş birini getir anlat saçını bunlardan daha iyi çizer eminim buna. Adam saçımı çiziyor şakaklar niye böyle diyorum senin kafa yapına bu uygun diyor(kafa yapıma da fazlasıyla uyumsuz) sadece yüzüne bakmadan ki bunu yapan ekim merkezinin çalışanı belki de temizlikçiydi yani çünkü ekim günü gördüm ki yaptığı planlama ve açılan kanallara bakılırsa ekimci sıfatıyla pek bir alakası yok ismi de talipti sanırım. Yani arkadaşlar fotoğrafı aşağı bırakıyorum yorumu da size bırakıyorum bu çizgiden daha kötü çizerim ben diyen bir arkadaş var mı aranızda fotoğrafa bakarsanız çizgi yamuk asimetrik şakaklar iki tarafta birbirinden farklı kanalları sıralı sıralı açmışlar saç yönleri ters  şu planlama ve ekime kaç puan verirsiniz soruyorum şu ekimin neresinde ciddiyet disiplin iş ahlakı görüyorsunuz siz olsanız tepkiniz ne olurdu bu kadar sinirlenmeye haksız mıyım ben? Saç gibi önemli bir konuda sana güvenip gelmişiz sen neden benim saçımı çalışan birisine emanet edip yurt dışına gidiyorsun madem gidiyorsun bana neden bunu haber vermiyorsun madem vermiyorsun bu saçın halı ne  sonra sallamayıp dönüş bile yapmıyorsun. Benimle ektiren arkadaşın da çizgisi yamuk olmuş demekki çalışana emanet edip gidilmez bakkal dükkanı değil orası. Adamlar rica edene basınçlı anestezi uyguluyor senin gözlerinden yaşlar geliyor iğneyle kafanı deliyorlar neden çifte standart uyguluyorsun dmi öyle bir imkanın varsa yapsana rica mı edelim bunu. Yani çok canım sıkılıyor bu duruma benim asıl canımı sıkan şey böyle tiplerle muhatap olup nasıl saçımı emanet ettim neden acele ettim araştırmadan ektirdim beş ay olacak ben bir an önce süreç bitsin de düzeltme yaptırıyım derdindeyim. Arkadaşlar uzak durun bu ekim merkezinden ektirecekseniz de illa bu yazdıklarımı dikkate alın aynı şeyler başınıza gelmesin sonra yüzünüze bile bakmazlar emin olun ben kel kalsam daha iyiydi bu forumda okuduklarınıza yazılanlara dikkatli bakın buradan tecrübe kazanıp gidin ektirdin saçınızı sonra ortada kalırsınız yazık olur.  Burada bir tane paralı askeri var bütün Medeks ekimlerine süper olmuş harika olmuş müthiş olmuş nerkoz olmuş ama süper olmuş diyen üstte de yorumu var onu dikkate almayın ya paralı askeri ya da kendi ekiminden tatmin oldu diye herkesten aynı şeyi bekliyor empati becerisi gelişmemiş bencil hareketleri yapıyor. En heyecanlı olacağım süreçteyim beş ay oldu ama bir an önce süreci bitirip düzgün bir yerde şu çizgiden ve sıralı yapay ekimden kurtulmak istiyorum fotoğraf bile ekleyesim gelmiyor. Diyeceklerim bu kadar buraya kadar gelip araştırıyorsan bilinçli birisin o yüzden umarım okuyana faydası olur bu yazdıklarımın. Saç işi çok önemli arkadaşlar heleki kafanıza takıyorsanız ekime karar verdiyseniz daha fazla takın iyice araştırın instagramdaki şovlara inanmayın ben size öyle bir fotoğraf atarım ki süper olmuş saçın dersiniz bunu yaşayarak tecrübe ettim siz şimdiden bunları okuyup tecrübe edin sakın aldanmayın sonra pişman olursunuz

Facebook Twitter Instagram