Merhabalar,
Bir süredir forumu takip etmekteyim. Gerçekten çok güzel bir şekilde bilgi alışverişi olduğunu görmek sevindirici oldu benim için.
Benim ekimime gelirsek; 22.08 Perşembe günü 5020 greft alındı (yani bana öyle söylendi.) ve homojen bir şekilde ekilmeye çalışıldı. Saç kaybımın çok olmadığından dolayı, eğer mevcut saç köklerime zarar verilmemişse; güzel sonuç çıkar diye düşünüyorum. Zaten sadece sıklaştırma amacıyla karar verdim bu operasyona. Konuyu ekimden hemen sonra açmak istemiştim ama resimler yüklenirken hata vermişti. Şimdi tekrar deneyeceğim. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. İlk önce ekim öncesi fotoğrafları atıyorum. Sonra devam edeceğim inşallah.
Özellikle yorum istediğim konular ise; 1-) Donör bölgemde kafamın sağ tarfı, sol tarafına göre fazla hırpalanmış. Ne zamana belli olmayacak şekilde toparlar ?. 2-) Sanki kafamın sağ tarafından, sol tarafına göre fazla kök alınmış. Bu belli olur mu saç uzadığı zaman ? 3-) Üstte ve tepede hâlihazırda var olan saçlarım zarar görmüş müdür ? 4-) Ekim yapmadan önce kafamı traş ederken, ekim için çizdikleri çizginin dışında kalan yerleri ellemediler. Bu da yolunmuş tavuk gibi bir görüntü bıraktı afedersiniz. Bunu ne zaman ve nasıl düzeltebilirim. ?
Şimdiden çok teşekkür ederim...