Gönderen Konu: Piyasadaki en yeni ve en pahali urunu aldim. Crescina 2100 (2300TL)  (Okunma sayısı 11735 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Piyasadaki en yeni ve en pahali urunu aldim. Crescina 2100 (2300TL)
« Yanıtla #61 : 24 Kasım 2019, 20:44:32 »
Maalesef olmamış ancak en azından denemissiniz...bir de alerji olmuş sanki.. kızarıklıklar var...

serdarka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 24 Kasım 2019, 21:13:05 »
Maalesef olmamış ancak en azından denemissiniz...bir de alerji olmuş sanki.. kızarıklıklar var...

Kizariklik zaten hep olan ve beklenen birşey. 1 saatte geçiyor.

Saçlarda çoğalma ve kalınlaşma var. 1 ay daha devam

Blue

• Full Member
« Yanıtla #63 : 25 Kasım 2019, 10:29:40 »
Vay be bu kadar pahalı bir ürünün neredeyse hiçbir işe yaramamış olması çok ilginç. Demekki bir ürün pahalı diye ona atlamamak gerekiyor
Saçlarda hiç fark göremedim sadece uzadığı için daha gürmüş gibi gözüküyor ama bence aynı. 3 ay da az değil belki ilerleyen zamanlarda gelişme olur ama hiçbir umut vaat etmiyor fotoğraflar

Para sorunum da yok diyorsun bence saçını güçlendirip şansın varsa ekim yaptır

Bu milyarlar değerinde ürün bile boşsa piyasadaki diğer ürünleri düşünemiyorum bile. Ben de Xpecia ve Hairforte falan gereksiz buluyorum, kullandığımda pek fark göremedim.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 27 Kasım 2019, 06:28:31 »
Ürünün içeriği nedir? Etken maddesi yani, madem para ve emek harcanmış en az 4 ay şans verilmeli.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #65 : 27 Kasım 2019, 06:57:04 »
Son durum alttadir.

Ayni acidan ayni makina ile sac kesiminden sonra maalesef bu sefer iphone 8.

Bir ay daha devam gelecek ay son durum karsilastirilmasi.

On taraftan durum daha iyi gozukuyor. Her nedense ust orta bolumda cok yavas gelisme var

Bence sonuc iyi. Yanliz on taraflar kalinlasirken vertexin orda iki tane bosluk olmus gibi gozukuyor.

Crescina yi Italya'da yasadigim icin goruyorum. Bu arada benim saclarim da sizin gibiydi. Vichy nin Neogenic diye bir urununu 5 yil boyunca kullandim ve aynen sizde gorunen etkileri o urunde almistim. Hatta biraz sac cikardigini da soyleyebilirim. Ama sonuca tesir edecek kadar degil.

Zaten bu tarz urunleri olan saci korumak ve kalinlastirmak icin kullanmak lazim.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 29 Kasım 2019, 20:57:53 »
Her gün ayni şey ,ortada işe yariyan iki ürün var minoxidil ve finasteride niye o kadar inat ediyorsunuz. Bunlarda daha iyi ürün var diyen prof olsa bile inanmayin. En iyi sac cikartan minox en iyi koruyan finas dutas gerisi destekleyici. Bu bilinçle kullanin, illaki kullanacaksaniz ,msm setipiprant ,kafein ,tuarin ,ru,zik,bakir peptit vs en azinda bilimsel ürünleri kullanin ,bunlarin hic biride bir minox değil

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 30 Kasım 2019, 02:36:17 »
Her gün ayni şey ,ortada işe yariyan iki ürün var minoxidil ve finasteride niye o kadar inat ediyorsunuz. Bunlarda daha iyi ürün var diyen prof olsa bile inanmayin. En iyi sac cikartan minox en iyi koruyan finas dutas gerisi destekleyici. Bu bilinçle kullanin, illaki kullanacaksaniz ,msm setipiprant ,kafein ,tuarin ,ru,zik,bakir peptit vs en azinda bilimsel ürünleri kullanin ,bunlarin hic biride bir minox değil

Üstad başka bir forumda ru, setipiprant, spiro gibi etkenler efsane gibi anlatılıyor. Bunun yanı sıra miracle cellagence ( Tam doğru yazamamış olabilirim.) Gibi losyonlar. Hatta bu etkenler varken minoksidil ve Finasterid kullananlar cahillikle suçlanıyor. :)

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #68 : 30 Kasım 2019, 04:12:23 »
Üstad başka bir forumda ru, setipiprant, spiro gibi etkenler efsane gibi anlatılıyor. Bunun yanı sıra miracle cellagence ( Tam doğru yazamamış olabilirim.) Gibi losyonlar. Hatta bu etkenler varken minoksidil ve Finasterid kullananlar cahillikle suçlanıyor. :)

Yabanci forumlar mi?

Spencer

• Hero Member

Blue

• Full Member
« Yanıtla #70 : 30 Kasım 2019, 11:38:17 »
Yok Türk :)

Nereyi kastettiğini biliyorum, galiba 1 losyonu orada adam kendi üretiyor ve satıyor bu yüzden Finasterid'i kötüleyip losyonları övmeleri gayet normal

Ama tabi Finasterid konusunda ben de farklı düşünmüyorum sonra kuş ötmezse bir daha saçı napayım o riske gerek yok(Tabi sadece kuşdan bahsettim daha ekşide yazılan doğruluğunu bilmediğim unutkanlık, göğüs büyümesi vs sorunlar var)

Yani en iyi sonuç ne losyon ve finasterid, kesinlikle saç ekimi :D Ha tabi ben ömür boyu losyon vs kullanırım diyenlere de saygı duyuyorum sonuçta saç ekimi süreci kolay değil

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 30 Kasım 2019, 14:47:20 »
Nereyi kastettiğini biliyorum, galiba 1 losyonu orada adam kendi üretiyor ve satıyor bu yüzden Finasterid'i kötüleyip losyonları övmeleri gayet normal

Ama tabi Finasterid konusunda ben de farklı düşünmüyorum sonra kuş ötmezse bir daha saçı napayım o riske gerek yok(Tabi sadece kuşdan bahsettim daha ekşide yazılan doğruluğunu bilmediğim unutkanlık, göğüs büyümesi vs sorunlar var)

Yani en iyi sonuç ne losyon ve finasterid, kesinlikle saç ekimi :D Ha tabi ben ömür boyu losyon vs kullanırım diyenlere de saygı duyuyorum sonuçta saç ekimi süreci kolay değil

Ru setipiprant spiro filan o forumda inanılmaz övülüyor ama ben bunları kullanıp saç sorununu çözen yeni arayışlara girmeyen birilerini görmedim.

Aslında topikal tedavi hayat boyu sürdürülebilir çünkü saç ekimi tam bir kumar. Iyi bir bütçe ayırmak gerek çünkü bu işi iyi yapan 2 - 3 kisi var. Onlar bile ekimden sonra kalanları korumak için ilaç öneriyor yani tedaviden vazgeçme lüksün yok. Hem ekimin tutmama olasılığı da yüksek tedavi ilk seçenek olmalı.

Önemli olan uyguladığın topikal tedavinin saçlarına fayda sağlaması ve geriye götürmemesi. Ben 2.5 yıldır minoksidil kullanıyorum herhangi bir sorun görmüyorum surekli kullanim açısından çünkü herhangi sekilde olumsuz bir etkisini görmedim. Ha tabi bu işin bir de konfor yanı var. Ben günde 1 kez aksamları 8 fis kullanıyorum. Ve haftada 5 gün. Ünlü bu konularda uzman bir profesör bu sekilde kullanımın yettiğini gunde bir ile iki kez kullanmak arasında fark olmadığını söyledi. Zira gunde iki kez olsaydı gerçekten kullanabileceğimi sanmıyorum ama bu şartlarda devamlılik hiç sorun değil.

Samumed firmasının çıkardığı yeni ilacı bekleme taraftarıyım o zamana dek saclari korumamız gerek. Faz 1 ve faz 2 calismalari avustralya ve amerikada yapıldı ve çok iyi sonuçlar verdi. Hatta ilaç bırakıldıktan 45 gün sonra bile saç çıkışları görüldü. Şimdi faz 3 cerrahpaşa tıp Fakültesinde başladı 625 kisi uzerinde ve 2020 ağustosta bitecek. Sonra ilacın piyasaya çıkma süreci başlayacak. Mevcut tüm tedavilerden çok daha güçlü ve yan etkisiz olarak görülüyor. Faz 3 çalışmasını da benim doktorum yürütüyor. Bu ılactan epey umutluyum az kaldı bekleyip görelim

ghostrider

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 02 Aralık 2019, 18:24:35 »
Etkili mi hocam acaba merak ettim doğrusu.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Satmak için överler tabi tr belkide ilk kullanan benim minoxla kıyaslama cehalet. Bir baktım foruma  güzel çalışma linkini paylaşanda var. Adamın biri aldactone yerine proscar kullanayım mı demiş ,tek ağızla aman finas çok tehlikeli denmiş. Oysa transları başlıca ilacı aldactone,bir yıl androcur al,lipidoda biraz düşüş yaşarsın oysa akşam bır adet aldactone al sabah erkekliğini unutursun ,böbrek üstü dahil olmak özere bütün androjen bezlerını devre dışı bırakır. Adamlar onaylanan fınası bundan daha rıskli buluyor nasıl kafaysa

Armaan

• Hero Member
Satmak için överler tabi tr belkide ilk kullanan benim minoxla kıyaslama cehalet. Bir baktım foruma  güzel çalışma linkini paylaşanda var. Adamın biri aldactone yerine proscar kullanayım mı demiş ,tek ağızla aman finas çok tehlikeli denmiş. Oysa transları başlıca ilacı aldactone,bir yıl androcur al,lipidoda biraz düşüş yaşarsın oysa akşam bır adet aldactone al sabah erkekliğini unutursun ,böbrek üstü dahil olmak özere bütün androjen bezlerını devre dışı bırakır. Adamlar onaylanan fınası bundan daha rıskli buluyor nasıl kafaysa
Aynn 1 tableti geçtim   topikalde bile çok düşürüyo libidoyu aldactone

Facebook Twitter Instagram