Guncelleme;
Arkadaslar ilk asama tamamlandi. Bu ilk asamada karisik set kullanmistim (sac dokulmesini onleyen ile sac cikaran) Bu ilk iki ayda cok birsey beklenilmiyor. Asil sonuc ikinci asama(sadece sari renkli olan) ile bekleniyor 4uncu ayin sonunda.
Ayni makina ile sac kesimi yapip ayni acidan resim cektim.
Sacma sorulara cevap vereyim nasil olsa konuyu okumadan yorum atan cok yada beni satici olarak suclayan terbiyesizler var.
1. Neden bu kadar para veriyorum? cunki Donor bolge zayifti o nedenle saclari guclendirmek istedim. Evet maalesef Turkiyede alim gucu dusuk ve vergiler yuksek .Ben ingilterede yasiyorum alim gucu daha yuksek. Keske Turkiyenin para birimi daha iyi olsaydi
2. Pazarlamaci degilim. Terbiyesiz birkac kisi urunu pazarlamaya calistigimi soyledi. Yani pahali bir urunu Turkiyeye satmaya calisacagim. Hadi sattim diyelim gumrukte vergi yiyecek posta ucreti pahali olacak ee birde ben kar koysam degil mi? Benim baska isim gucum yok bununla ugrasacagim. Benim burada iyi bir isim var. Ne crescinanin pazarlamacisiyim ne de bu urune para verim derim. Sonuclara gore isini gelen kendi imkanlariyla alir kullanir. Ben amazondan aldim. Ebaydede var bildigim kadariyla. Bana urun italyadan geldi. Italyaya sadece tatile giderim onun disinda bir isim olmaz.
Aslinda bu forumu bu terbiyesiz kisi yuzunden birak istedim ama takip edenlere karsi sozumu tamamlamak icin guncelleme yapiyorum.