Gönderen Konu: Piyasadaki en yeni ve en pahali urunu aldim. Crescina 2100 (2300TL)  (Okunma sayısı 11738 defa)

serdarka

• Yeni üye
  • *
Guncelleme;

Arkadaslar ilk asama tamamlandi. Bu ilk asamada karisik set kullanmistim (sac dokulmesini onleyen ile sac cikaran) Bu ilk iki ayda cok birsey beklenilmiyor. Asil sonuc ikinci asama(sadece sari renkli olan) ile bekleniyor 4uncu ayin sonunda.

Ayni makina ile sac kesimi yapip ayni acidan resim cektim.

Sacma sorulara cevap vereyim nasil olsa konuyu okumadan yorum atan cok yada beni satici olarak suclayan terbiyesizler var.

1. Neden bu kadar para veriyorum? cunki Donor bolge zayifti o nedenle saclari guclendirmek istedim. Evet maalesef Turkiyede alim gucu dusuk ve vergiler yuksek .Ben ingilterede yasiyorum alim gucu daha yuksek. Keske Turkiyenin para birimi daha iyi olsaydi

2. Pazarlamaci degilim. Terbiyesiz birkac kisi urunu pazarlamaya calistigimi soyledi. Yani pahali bir urunu Turkiyeye satmaya calisacagim. Hadi sattim diyelim gumrukte vergi yiyecek posta ucreti pahali olacak ee birde ben kar koysam degil mi? Benim baska isim gucum yok bununla ugrasacagim. Benim burada iyi bir isim var. Ne crescinanin pazarlamacisiyim ne de bu urune para verim derim. Sonuclara gore isini gelen kendi imkanlariyla alir kullanir. Ben amazondan aldim. Ebaydede var bildigim kadariyla. Bana urun italyadan geldi. Italyaya sadece tatile giderim onun disinda bir isim olmaz.

Aslinda bu forumu bu terbiyesiz kisi yuzunden birak istedim ama takip edenlere karsi sozumu tamamlamak icin guncelleme yapiyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Hocam  ben hiç bir  degisiklik  görmedim   sizce  varmi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sizce bir gelişim var mı?
Global Moderator

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaş zaten gelişme olmayacağını yazmış hakikaten okumuyorsunuz adamı ha:)

4. Ayın sonunda da paylaşımlarıniza devam edin bakalım belki de sürpriz bir sonuç ortaya çıkar herkes faydalanır.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Bence mevcut saçları olan birisi için güzel bir ürün olabilir. Konu sahibinin saçları yok denecek kadar az yani çok büyük bir beklenti ile kullandığını ben açıkcası düşünmüyorum. Eldeki varolanları korumak adına uğraş veriyor ve bunu da foruma taşıyor. Umarım istenilen seviyeye gelir saçlar. Ama benden tavsiye medikal tedaviler yapılırken tek bir takviyeye bağlı kalınmamalı.  Mutlaka destek takviyeler de kullanılmalı. Bunu tabiki ürünün etki alanını gördükten sonra yapmanız kullandığınız ürünün verimini anlamanız açısından daha iyi olabilir. Ürün gerçekten pahalı çünkü.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Emre_70

• Full Member

Merhaba;
sizin dönör bölgeniz saç ekimi için yeterli değil demişti doktorunuz yanlış hatırlamıyorsam donör ne durumda asıl onu gösterebilirmisiniz?

serdarka

• Yeni üye
  • *
Arkadaslar bu urunun kullanim tavsiyesi once karisik (renksiz ve sari olan ve sonra sadece sari olan kullanilmasidir) 3-4 ay lik surectir sacin durumuna gore. Bir fark var elbette.  Onceden ust taraftaki saclar tuy gibiydi hic direnc gostermiyordu. Ilk defa direnc gostermeye basladi. Ben surece ikinci asama ile devam ediyorum. Destek olarak Neofollics sampuan kullanacagim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Dostum   bukadar  para vereceğine  propecia  kulansaydın  bundan    kat kat daha faydalı  olurdu     senin için   serum filan  senin işine  yaramaz  genetik  saç dökülmesi varsa sende    seni kurtaracak  tek şey propecia +  saç besleyen  vitamin kapsülü  veya propecia  +minoksidil

Requiemm

• Sr. Member
Ynt: Piyasadaki en yeni ve en pahali urunu aldim. Crescina 2100 (2300TL)
« Yanıtla #53 : 20 Kasım 2019, 12:14:43 »
son durumlar nasıl serdar bey

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 22 Kasım 2019, 15:04:47 »
Serdar hocam nedir durumlar, verdiğin paranın hakkını veriyor mu bu ilaçlar ?

serdarka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 22 Kasım 2019, 20:39:53 »
Bu hafta sonu gonderecegim.
Su anda gayet memnunum.
Benim iphone xs serviste. Gecici iphone 8 var ondada iyi fotograf cekilmiyor.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 24 Kasım 2019, 08:47:43 »
Bu hafta sonu gonderecegim.
Su anda gayet memnunum.
Benim iphone xs serviste. Gecici iphone 8 var ondada iyi fotograf cekilmiyor.

Hocam sen yıllar önce cilthekimi.com'da bulundun mu?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 24 Kasım 2019, 10:41:20 »
Güzel dolandırılmşsınız 21k  :D

serdarka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #58 : 24 Kasım 2019, 15:31:58 »
Hocam sen yıllar önce cilthekimi.com'da bulundun mu?

Hayir. Ben birkac Turk siteden baska siteye girmiyorum. Bir burasi var bir de sozcu.com.tr var :)

serdarka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 24 Kasım 2019, 15:34:24 »
Son durum alttadir.

Ayni acidan ayni makina ile sac kesiminden sonra maalesef bu sefer iphone 8.

Bir ay daha devam gelecek ay son durum karsilastirilmasi.

On taraftan durum daha iyi gozukuyor. Her nedense ust orta bolumda cok yavas gelisme var

Facebook Twitter Instagram