LÜZUMSUZ TARTIŞMALARA girmeyeceğimi yazmıştım daha önceden. Ne birinizin nereden mezun olduğu , ne de diğerinizin hangi ürünü tercih ettiği , hatta ne de bir başkasının kısacık yazıda 63 tane imla hatasını başarabilmesi ile ilgilenmiyorum.
Bu Forumda sorunlar , varsa şayet çözüm yolları ve öneriler konuşulursa yararlı olur. Yoksa öyle ucuz kenar mahalle dedikoduları ile ne kimseyi ikna edebilirsiniz , ne de bir markayı kötüleyebilirsiniz. Zaten bu işle görevli olmadığınız sürece bunlara gerek te yoktur. Elinizde o ürün ile ilgili delil olabilecek birşeyler varsa yayınlarsınız , yoksa da boş boş " ben iftira atayım da o kendini temize çıkarmaya çalışsın , ıspat etmeye uğraşsın " düşüncesi , hem çok ucuz , hem de sonuç getirmeyecek bir uğraştır.
Örneğin biz diyoruz ki , Meloxcin kullanan müşterilerimizin % 96 sı memnuniyetlerini bildirdiler . Dikkat edin ama % 100 demiyoruz zaten. Kullanıp ta memnun kalmayan müşteri neden feveran edip terbiyesizce "sahtekar " yaftası atıyor ki ?? Neden kendisinin o % 4 arasında olabileceğine ihtimal veremiyor acaba ? Hangi doktor size yazdığı ilaç için % 100 iyileştirecek garantisi verebiliyor acaba ? Bu tür ürünler bilinir ki , her bünyede farklı oranda yararlılık gösterir.
Gelelim bir de şu en komik talepler kısmına : Nerede sizin " Tupitak " onayiniz ( aynen böyle yazmış ) ? Olaya bir da Nasa ( ki bu cehaletin zirvesidir , çünkü Nasa ' nın sağlık ürünleri ile hiç ilgisi yoktur ) ve mahalle muhtarını da karıştırarak mevcut aklı ile maytap ortam yaratmaya çalışanlar var.
Arkadaşlar , espirili olalım tabii ki , ama hitap düzeyini de yerlerde süründürmeyelim. Bizler firma olarak her isteyen müşterimize gerek patent , gerek uyum belgelerini , gerekse bakanlık onaylarını gösteriyoruz zaten . Ama bu demek değildir ki , ne yapmaya çalıştığı belli olmayan her önüne gelen için evraklarımızı ortalığa saçıp , kendimizi ıspata da çalışmadık , bunu da yapmayacağız. Ama müşterimiz olacak kişilerden de bu belgeleri esirgeyecek değiliz.
Bu ve benzeri konuları sündürmenin kimseye yararı yoktur. Bu gibi forumları birbirimize yararlı olmak için kullanalım , daha iyi.
Hepinize sorunlarınızın çözüldüğü , esen günler dilerim.
Ekli dosyadaki fotoğraflar, yayınlanmasına izin veren bazı müşterilerimize aittir.