Gönderen Konu: Saç ekimi ile ilgili tavsiye ve Mersin de nerede ekim yaptırabilirim?  (Okunma sayısı 1401 defa)

Barisbdem

• Yeni üye
  • *
Öncelikle merhabalar.

25 yaşındayım. Yanlardan ve tepede bolca dökülmelerim var. Biliyorum diceksiniz ki daha çok dökülecek o yüzden şimdi yaptırma. Ama bu gerçekten beni rahatsız ediyor ve gözüme hiç hoş gelmiyor. İmkanım varken bu durumu iyileştirmek istiyorum.

Mesela şimdi Ekim yaptırıp düzeltsem. 30-35 lerde bir daha yapar tekrar düzeltebilirim diye düşünüyorum.

Normalde mersinde oturuyorum. Yıllık izne çıkıcam. Bana öyle 4000 3000  greft e falan gerek yok sanırım. 2000 falan baya iş görür. Çok fazla açıklık yok sonuçta. Nerde yaptırabilirim en sağlıklı şekilde.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Başka şehirleri de araştırın
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
mersinle şartlandırma kendini bence .insanlar kalkıp yurtdışından uzak uzak ülkelerden gelirken senin örnek veriyorum 3 saat ankara gibi bir yakınlığın varken mersinle kendini kısıtlaman doğru değil.ben şahsen mersinde bu işi hakkıyla yapabilecek yer olduğu konusunda şüpheliyim belki vardır ama iyi yada kötü bir yer olduğu konusunda bir yargıya varabilmen bile çok zor .

Barisbdem

• Yeni üye
  • *
mersinle şartlandırma kendini bence .insanlar kalkıp yurtdışından uzak uzak ülkelerden gelirken senin örnek veriyorum 3 saat ankara gibi bir yakınlığın varken mersinle kendini kısıtlaman doğru değil.ben şahsen mersinde bu işi hakkıyla yapabilecek yer olduğu konusunda şüpheliyim belki vardır ama iyi yada kötü bir yer olduğu konusunda bir yargıya varabilmen bile çok zor .

Ya hocam bi kaç kişiden şey duydum. İstanbul da yaptırmışlardı. Orda biraz hızlı yapmaya çalışıyorlarmış sanırım. Ufak yerde, kendi şehrinde yaptır daha iyi olur daha çok ilgilenirler dediler. O yüzden mersin de yaptırmak istedim de

Jeu

• Hero Member
Saçlarının fotoğrafını atabilir misin bi bakalım

Bal Porsuğu

• Hero Member
Büççen nedir yazarsan öneriler olabilir 100 bin TL EKİM VAR 4500TL de

Barisbdem

• Yeni üye
  • *
Saçlarının fotoğrafını atabilir misin bi bakalım

tabi hocam.

bütçem 5 civarı hocam