Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 2000 greft saç ekimi 13 Temmuz 2016  (Okunma sayısı 28802 defa)

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım. 58 gün önce İlhan bey ve ekibine saç ekimi yaptırdım.
Ekimden 10 gün önce xpecia ya başladım ilhan beyin tavsiyesiyle. Ekimden sonra ise xpecia'ya devam edebilirsin dedi. Şampuan olarak ilk görüşmede alıp memnun kaldığım trixoweli kullanmaya devam ediyorum. Mevcut saçlar içinde birseyler isteyince trixowel serumu verdi 1 ay kullandım ve bitti. Şimdi ise xpecia ya ek olarak biotin ve benexol vitamin kullanmaktayım.
2.haftadan sonra şok dökülme yaşanmaya başladı. 1 aya yakın devam etti, kalanlar uzadı. Ekim bölgesi pembelik giderek azalıyor çok az pembelik var. Uyuşuklukda aynı şekilde. Saçların çıkmaya başlayacağı günü dört gözle beklemekteyim. Saçlar tam olarak çıktığında net bir değerlendirme yapabilirim. Tecrübeli arkadaslardan görüş ve tavsiye beklemekteyim.
Ekim sonrası ve gidişat..

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 2000 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2016, 11:53:14 »
Asıl sorun ekim yaptırmak değil sonraki süreçmiş onu anladım bu geçen zamanda. Ne zaman saçlar çıkacak ne zaman kafa toparlanacak diye sitrese giriyor insan..

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2016, 12:00:37 »
hayirli olsun guzel duruyor ins. sık bi ekim olur, sakak kisimlarimiz ayni bende bekliyorum 98 gun oldu.

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2016, 12:14:20 »
Teşekkür ederim. İnşallah güzel bir sonuç alırız. Sizde mi ilhan beye yaptırdınız?

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 2000 greft saç ekimi 13 Temmuz 2016
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2016, 13:03:37 »
evet sadece sag ve sol sakak kisimlarina 1800 greft 98 gun oldu bende konu acicam yakin zamanda

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2016, 22:46:33 »
güncel foto atar mısınız

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2016, 13:43:58 »
Ekimin üzerinden 77 gün geçti arkadaşlar. Fotoğrafı saclar hafif ıslakken çektim. Ben pek ilerleme göremiyorum. Çıkışların olmaması beni tedirgin ediyor. Mevcut saçlarımda eskiye nazaran dökülme çok az yıkamalarda 15- 20 tel dökülüyor en fazla o da genelde cılız saçlar oluyor. Xpecia, biotin ve benexol vitamine devam ediyorum. Tepe bölgemdeki saçlar baya ince. Finansterid kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. Çok küçük dozajda kullansam fayda görürmüyüm. Yan etkisi nasıl olur çok tereddütlüyüm. Forumda ekim yaptırıp finans kullananların ekimi gayet guzel olmuş. Bu konuda kişiler arası tartışmaya mahal vermeden finansterid kullanımı hakkında görüşlerinizi bildirirseniz memnun olurum.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 13:50:15 Gönderen: Cassiopeia »

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2016, 13:50:12 »
Bence kullan dostum benim ekim yapılalı yaklaşık 45 gün oldu. Son 15 gündür kullanıyorum finas. Kardeşim de yaklaşık 4 aydır kullanıyor bence çok etkili.

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2016, 14:42:12 »
güncel foto talep etmiştim ve sizde hemen paylaşımda bulundunuz ilginiz için teşekkürler bence hormonal ilaçların kullanılması ömür boyu riskli olacağından ve bırakınca saçların zaten normale döneceğinden sadece dökülme sürecini geciktirir. oysa ekim yaptırmış bir kişi donör alanı da iyi ise 2. 3. ekimlere gücü yetiyor ise bırakın saçlar dökülsün ve yeniden ekim yapılsın. topik kullanacaksak ilaç kullanacaksak neden ekim yaptırdık? ben proscar kullandım genital bölgede ağrılara sebep oldu ve şu an kalıcı olarak küçük bir sorun bıraktı bende umarım zamanla geçer. kullananlarda yan etki yapmayanlar için faydalı olduğu çeşitli uluslararası kılavuzlarda kanıtlanmıştır. ekim işinin risklerinden kaçınmak isteyip ilaç kullananlara bir lafım yok yanlış anlaşılmasın. herkesin kendi kararıdır sonuçta. belli süre deneyin baktınız yan etki var bırakın. evliler için çocuk falan düşünülüyor ise 1 yıl önceden bırakması hormonların normal seviyeye dönmesi beklenmelidir.

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2016, 15:04:42 »
3. Ayda koyacaktım siz talep edince koydum hocam. Size de teşekkür ederim yorumunuz için. Ben 22 yaşındayım. Saç dökülmesini ötelemek adına düşünüyorum zaten, şuan ekimden başka kalıcı çözümün olmadığının da farkındayım.Şu yaşlarımı özgüven eksikliği ile geçirmek istemediğimden, bu arayışlar. İlerde bakarsınız bu probleme çare bulurlar. Belki klonlama yapılabilecek düzeye gelinir. Benim amacım mevcut saçlarımı mümkün olduğu kadar sağlıklı bir şekilde korumak. Cinsel işlev bozukluğu sanırım herkesin en son isteyeceği şeydir. Ama saçlar sağlıktan ödün verilmeden korunabiliyorsa şayet donörüm yeterli diye 2. Ve ya 3.ekimi düşünerek saçları dökülmeye bırakmaya gönlüm el vermez. Şu operasyonu yaptırabilmek için çok sıkıntı çektim. Bu yüzden bu konuda her öneri görüşe açığım. Tekrar teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 15:09:21 Gönderen: Cassiopeia »

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2016, 10:27:44 »
90.gün

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2016, 15:26:00 »
İlhan serdaroğlu forumdan bir arkadaşın saçını duman eden doktor değilmi ?

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2016, 21:16:07 »
İlhan serdaroğlu forumdan bir arkadaşın saçını duman eden doktor değilmi ?

Evet. Ekim yaptıran her kişinin başlığının altında, genelde hep nekroz ve ne kadar kanlı bir ekim sozleri döndürülen doktor. Doğru tahmin ettiniz.

Said

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2016, 21:37:31 »
Simdilik herşey yolunda görülüyor, inşallah sonuçta güzel olur

Cassiopeia

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2016, 23:07:02 »
Simdilik herşey yolunda görülüyor, inşallah sonuçta güzel olur

Saçlarda kararma dışında, yeni çıkışlar adına pek bir şey gözlemleyemedim. İnsallah ilerleyen günlerde gelişme olur. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram