Gönderen Konu: Dr.Jale Şenyurt Ekim İşlemi - 08.09.2016 Ankara (3000 greft)  (Okunma sayısı 12719 defa)

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar Merhaba

İnşallah bir aksilik olmaz ise yarın saat 12.00'de Jale hocamla operasyona giriyorum.

Öncesi ve sonrası durumları bu konu üzerinden paylaşmaya devam edeceğim.

Benim durumum biraz istisnai ve zor olduğu için operasyon sonucu nasıl olacak merak içindeyim. Ancak hocama güvenerek yola çıktım ve içim rahat sayılır. Tabi ki korkuyorum biraz  ::)

Dualarınızı esirgemeyin lütfen  :-\

Teşekkürler şimdiden.

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt Ekim İşlemi - 08.09.2016 Ankara
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2016, 02:58:07 »
Arkadaşlar selamlar herkese

Evet Perşembe günü itibariyle ekim işlemi tamamlandı. Fotoları ekleyemedim daha kusura bakmayın. Haliyle ilk gün ve şu an düz yatmanın verdiği rahatsızlık ile yazıyorum.  :'(

Önceden de dediğim gibi benim durumum çok istisnai ve zordu, hocamız ekibi ile beraber baştan sona işlem başında bulundu. Hatta kendisi de duruma dahil oldu. Bu benim 3. operasyonum olduğu için durum biraz riskliydi, hatta traş sonrası bir miktar sorun olabilir düşüncesi oluştu yeterli kök olmayacak diye. Ancak 3k kadar kök çıkartabildiler ve başarılı gözüken bir operasyon yaptılar.

Sonucun ortaya çıkması tabi ki uzun bir süre alacak ancak ben oldukça umutluyum. Şu an tek problemim sigara... Normalde iki günde bir paket içen biriyim, bugün 5 dal içtim. Daha da azaltmam lazım...

Yarın fotoları ekliyor olacağım. Ortalama 10 günde bir de yeni fotoları 6-7 ay kadar upload a devam edeceğim.

Herkese iyi geceler

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Jale Şenyurt Ekim İşlemi - 08.09.2016 Ankara (3000 greft)
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2016, 16:49:09 »
Arkadaşlar Herkese Selamlar

Durumu tekrar kısaca açıklayıp fotoları ekliyorum.

Daha öncesinde bir FUT bir de FUE ile iki adet ekim operasyonu geçirmiştim. Bu üçüncü operasyonum oldu.

Revizyon olacağı için inanılmaz derecede diken üstündeydim. Doğru yerde yaptırmak çok önemli bi karardı.

Problemim ön saç çizgisinin seyrek ve kalın telli köklerle doldurulması, ayrıca şakak kısımlarındaki köklerin yanlış yönlü ekimi sebebi ile çim adam dediğimiz şekilde çıkıyor olmasıydı.

Kafamın orta kısmında da açıklık var ancak onu ilerleyen zamanlarda sakaldan alarak takviye edeceğiz.

Köklerin için Jale hocam ve ekibi son noktasına kadar çalıştılar ve sorunsuz olarak 3k kök çıkartmayı başardılar.

Fotoğarlar şu şekilde:

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2016, 16:51:38 »
Ekim sonrası durum:

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2016, 16:57:13 »
Yapılan operasyon ile ince telli kökler ile saç çizgisi dolduruldu ve düz hat giderilmiş oldu. İnce köklerle arkaya doğru doldurma yapıldı ve sonrasında ikili üçlü kökler ile devam edildi. Şakak kısımları da aynı şekilde doldurulmuş ve düzeltilmiş oldu.

Çizimlerde bakarsanız eğer, ön üstte iki ayrı bölüm işaretlenmişti. Arada kalan alan önceki ekimden kalan ve yoğun olan bölgeydi ve arkası boştu. Burayı da şekilde göre doldurdular.

Tek sorunumuz artık alınabilecek saç kökü kalmamış olması. Bir daha operasyon olacak olursam sakal kullanılması gerekecek. Donör bölgenin fotosunu çekemedim, şu an kafam sargılı ve kapalı. Yarın ilk yıkama için kendisine gideceğim. Orada çekebilirim.

Tabi ki sonuçlar kendini geç belli edecek ama, Jale hocam ve ekibi Ankara'da şahsen benim gördüğüm en tatlı ve profesyonel ekip diyebilirim.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2016, 17:02:18 »
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Senin operasyon biraz özel olmuş, umarım sonuçlar güzel olur. Forumda Jale Hoca'ya benden sonra ekim yaptıran ilk kişisin. Umarım sonuçlarımız çok iyi olur yaptıracak arkadaşlara da Ankara için iyi bir seçenek olur.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2016, 17:13:46 »
hayırlı olsun donör alanında boşluklar oluşmuş bayaa  ektirmeden önceki ekimlerinden kalan
kısa kestiremeyeceğin anlamına geliyo yada o bölgeye saç dövmesi yaptırabilirsin

toplamda kaç gref ektirdin ve donör alanının en eski ekimlerinden foto ları var mı ?
ilk hali 1. ekimden sonra 2. ekimden sonra.....

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2016, 17:15:20 »
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Senin operasyon biraz özel olmuş, umarım sonuçlar güzel olur. Forumda Jale Hoca'ya benden sonra ekim yaptıran ilk kişisin. Umarım sonuçlarımız çok iyi olur yaptıracak arkadaşlara da Ankara için iyi bir seçenek olur.

Hocam selamlar

Zaten sizin ekiminizi gördükten sonra Jale hocaya gitmeye karar verdim. İyiki de gitmişim diyorum. İnşallah sonuçlar güzel olur. Bakalım beklemekten başka çaremiz yok artık. İşte tek problemim sigarayı yarı yarıya azalttım ama daha da azaltamıyorum.

Sizin son durumlar nasıl? Memnun musunuz?

MetalikHacı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Eylül 2016, 17:20:40 »
hayırlı olsun donör alanında boşluklar oluşmuş bayaa  ektirmeden önceki ekimlerinden kalan
kısa kestiremeyeceğin anlamına geliyo yada o bölgeye saç dövmesi yaptırabilirsin

toplamda kaç gref ektirdin ve donör alanının en eski ekimlerinden foto ları var mı ?
ilk hali 1. ekimden sonra 2. ekimden sonra.....

Hocam eski fotolar sanırım yok ya, yada baya bi pc yi deşelemem lazım var mı diye.

İlk fut operasyon Flavius'ta yapılmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam 2500-2800 arası bişey demişlerdi. İkincisini fue olarak Serdar Gökrem yapmıştı. O da yaklaşık 4 sene önce 3500 civarı demişti ama o kadar çıkarttıklarına inanmıyorum. Çünkü öyle bişey olsa bu 3.operasyonda mümkün değil 3000 kök çıkmazdı. Yani toplamda üç operasyonda 9k kök çıkmış gibi bişey...

Şu an için zaten kısa saç kullanmak istemiyorum, saç taramayı özledim  :'( hep kısa kullandım. Artık şekil vermek alnımı gere gere dolaşmak istiyorum. Eski haliyle istemedende olsa kafamı saklıyordum ara ara. Saç dövmesi olayını ilerleyen zamanalarda değerlendirebilirim belki. Hele bi saçlar uzasın bakalım, durum ne olacak anlayalım.
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2016, 17:23:00 Gönderen: MetalikHacı »

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2016, 18:00:11 »

Hocam selamlar

Zaten sizin ekiminizi gördükten sonra Jale hocaya gitmeye karar verdim. İyiki de gitmişim diyorum. İnşallah sonuçlar güzel olur. Bakalım beklemekten başka çaremiz yok artık. İşte tek problemim sigarayı yarı yarıya azalttım ama daha da azaltamıyorum.

Sizin son durumlar nasıl? Memnun musunuz?

Ben de şu an için memnunum çevreden gelen tepkiler çok olumlu. 25. günümdeyim şok dökülme yavaş yavaş başladı her duşta elime 6,7 tane geliyor. Asıl olay tabi 6 ay sonraki görüntü :)

oaltintop

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2017, 19:29:12 »
hocam gelişmeler nasıl bilgi verebilir misiniz?

rıdvan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2017, 17:09:07 »
gelişmeler hakkında bılgılendırırsen sevınırım

Fakeacc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2017, 16:49:13 »
son durum hakkında bilgilendirir misin?

turhan222

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2017, 23:50:24 »
hocam son durum nasıl ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Eylül 2017, 01:53:02 »
hayırlı olsun konunuzu gümcel tutup sizi takıp eden insanlar için paylaşımlarınızı tamamlarsınız umarım..
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram