Gönderen Konu: Lifehair Ankara Şahin Çelik 3250 Greft 20 Ağustos 2019 Yaş 30  (Okunma sayısı 8929 defa)

can3434

• Yeni üye
  • *
Ekim Süreci
20 Ağustos 2019 tarihinde şaç ekimi işlemini gerçekleştirdiler. Sabah 8'de ekim merkezine gittim. Şahin Bey beni karşıladı sonra bir form imzalattıktan sonra bir odaya yönlendirdi. Sırasıyla fotoğraf Çekimi, saç traşı , ekim yerlerinin çizimi ve yine fotoğraf çekimi ile o odadaki işimiz bitti ve yan odaya ekim işlemi için gittik. Yüz üstü uzandım ve  Ergin Bey enseme bir sıvı sürüp temizledi. Koluma damar yolu açtı ve serum taktı. Basınçlı anestezi uygulamasını yaptı. Çok fazla acı hissetmedim. Sonra iğneyle delinen yerleri uyuşturdu. İğne yapılırken bazı noktalar acıdı biraz. Ama genel olarak iğne yapılırken ara ara sohbet bile ettim. Öyle dayanılmayacak bir acı değil ama bazı insanlara biraz dayanılmaz gelebilir artık sizin acı eşiğinize bağlı bu durum.
   Anestezi işleminden sonra Şahin Bey alım işlemine geçti. Alım işlemi micromotorla yapılıyor. Bir saat geçtikten sonra boynunuz ağrımaya başlıyor. Bu ağrı giderek artıyor. Alım işlemi bitince rahatladım o kadar saat yüz üstü uzanmak yoruyor insanı gerçekten. Ekim sürecinin en sıkıntı yeri bence alım işleminin sonları artık uzanmaktan yoruluyor insan.
   Alım işleminden sonra hızlıca kanal açma işlemine geçildi. Anestezi işleminden sonra Şahin Bey kanalları açtı. Sonra ara verilmeden ekim işlemine geçildi. 1600 greft ekilince yemek arası verildi. Aradan sonra ekim işlemine devam edildi. Ekim işlemini 3 bayan arkadaş gerçekleştirdi. Ekim işlemi sonlara doğru yine sıkıyor ama geneli iyi geçti. Bayan arkadaşlar uzun bir süre Game of Thrones dizisini konuştular. Zaman nasıl geçti anlamadım. Çok eğlenceliydi. Eğer orada ekim yapmak nasip olursa bayanlar yabancı dizilerin çoğuna hakimler sizlere dizileri özet geçebilirler belki  şaka bir tarafa Şahin Bey çok efendi ve mütevazi birisi. Farklı bir enerjisi var insanın stresini azaltıyor. Ekiptekilerde çok iyi saygılı ve neşeli insanlar.
   Neden Burayı Tercih Ettim
   Bu siteyi kuran kişiye çok teşekkür ediyorum öncelikle. Çok faydalı bir site. Uzun bir süre kardeşimle birlikte araştırma yaptık bu siteden. İstanbulda oturuyorum. İstanbulda  Zekeriya Kul, Aisha , Serdar Aygın  v.b birkaç yer daha vardı. Ama sitedeki sonuçlara göre fiyat ve performans açısından Lifehairi tercih ettik. Kardeşim benden 57 gün önce gerçekleştirdi ekimini. Kullanıcı adı Wanes onun paylaşımlarını görmüşsünüzdür belki.
İlk ekimimi Zekeriya Kul Yaptı
   Arkadaşlar bu benim 2. Ekimim . 1. Ekimimi 2013’te Zekeriya Kul gerçekleştirmişti. O zaman sadece ön tarafa 2900 e yakın greft ekilmişti. Bu ekimle ilgili  yeni konu açmak isterdim ama fotoğrafım yok pek. Merak edenler için Zekeriya hoca tek başına alım ekim kanal açma işlemlerini yapıyor. Leyla hanım var sadece greft dizme işini yapıyor . 2 gün sürmüştü ekim . Saçlarım baya doğal ve sık oldu. Şahin hocada beğendi ilk ekimimi. Ama sol kulağımın arkası yani alım yeri çok kötü duruyor . Umarım bu 2. Ekimde düzelir orası. Ayrıca ilk ekimde Zekeriya hocadan yuvarlak bir ekim istememe rağmen ‘’M’’ şeklinde ekti. Sonra oranın arkası boşalınca o ekilen uç kısımlar mal gibi ortada kaldı. 2. Ekimde Şahin bey o uçtaki fazla saçları da alıp ekti. Umarım o kısımlarda iz kalmaz. Fotoğrafları paylaşacam ne demek istediğimi anlarsınız.

Tavsiyelerim
Arkadaşlar çok iyi araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Gerekirse bu sitedeki başlıkların hepsini okuyun yazın çizin notlar alın. Ciddi bir iş bu içinize sinen bir yere gidin. Tek bir kişinin sözüne bakmayın. Herkesi dinleyin ama son kararı mantık çercevesinde alın. Artık maddi durumunuza göre olabilecek en iyi ve en mantıklı yeri şeçmeye çalışın . Ve lütfen ekim yaparsanız sonuçlarınızı paylaşın insanları doğru yönlendirmeye yardımcı olalım. Bu konuda bencil olmazsanız emin olun işiniz rast gider.
Ekim sürecini paylaşacağım . Süreci birlikte takip ederiz artık. Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden bir şey söylemek çok erken ekim yeri hakkında . İnşallah sonuç iyi olur memnun kalırım.

tutarsa

• Jr. Member
  • **
Ynt: Lifehair Ankara Şahin Çelik 3250 Greft 20 Ağustos 2019 Yaş 30
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2019, 23:23:30 »
Detayli anlatim icin tesekkurler bende ilk ekimimi 2013 de Zekeriya hocada gerceklestirdim ve tepe ve verteks acildigi icin butceme uygun olarak sahin celik ve ilhan serdaroglunu dusundum ve sahin hocada karar kilacagim gibi. bende istanbulda yasiyorum hikayeler benziyor yani. insalah ekimin hayirli olur dostum. donor bolgeni merak ediyorum  bir kac aya donorun de durumunu atarsan sevinirim.

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2019, 23:36:59 »
hayırlı olsun. anlatımınız gayet güzel hocam. 3. ekim planlıyor musunuz sanırım vertexin bir bölümüne ekilmedi ?
şahin hoca ile donör konusunu konuştunuz mu?
saç ekimi konusunda anladığım kadarıyla ekilen greftler büyük oranda tutuyor sizde.2. ekiminizin de yüz güldüreceğine inanıyorum.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2019, 00:41:05 »
Ekiminiz hayırlı olsun, ayrıntılı paylaşım için teşekkür ederiz. İnşallah güzel bir sonuç alarak artık saç probleminizi ortadan kaldırırsınız

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2019, 01:23:27 »
detaylı anlatımınız için teşekkürler gayet bilgilendirici ve faydalı bir yazı olmuş.
ekiminizde hayırlı olsun iyi bir yerde ektirmişsiniz,umarım en güzel sonucu alırsınız.

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2019, 17:59:16 »
Ekiminiz hayırlı olsun, ayrıntılı paylaşım için teşekkür ederiz. İnşallah güzel bir sonuç alarak artık saç probleminizi ortadan kaldırırsınız
çok sağolun ben teşekkur ederim  :)

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2019, 18:02:33 »
detaylı anlatımınız için teşekkürler gayet bilgilendirici ve faydalı bir yazı olmuş.
ekiminizde hayırlı olsun iyi bir yerde ektirmişsiniz,umarım en güzel sonucu alırsınız.
rica ederim çok sağolun inşallah sonuç iyi olur dua edip akışına bırakacam artık :)

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 26 Ağustos 2019, 18:07:54 »
hayırlı olsun. anlatımınız gayet güzel hocam. 3. ekim planlıyor musunuz sanırım vertexin bir bölümüne ekilmedi ?
şahin hoca ile donör konusunu konuştunuz mu?
saç ekimi konusunda anladığım kadarıyla ekilen greftler büyük oranda tutuyor sizde.2. ekiminizin de yüz güldüreceğine inanıyorum.
hocam çok teşekkür ederim sağolun :) aslında Şahin hoca sakaldan da alıp vertekse ekelim dedi ama ben verteksin tam dökülmesini bekleyeceğim. 3. ekim olarakta vertekse ekim yaparım ileride büyük ihtimalle. Zaten ensemde saç kalmadı artık.

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 26 Ağustos 2019, 18:13:46 »
Detayli anlatim icin tesekkurler bende ilk ekimimi 2013 de Zekeriya hocada gerceklestirdim ve tepe ve verteks acildigi icin butceme uygun olarak sahin celik ve ilhan serdaroglunu dusundum ve sahin hocada karar kilacagim gibi. bende istanbulda yasiyorum hikayeler benziyor yani. insalah ekimin hayirli olur dostum. donor bolgeni merak ediyorum  bir kac aya donorun de durumunu atarsan sevinirim.
Rica ederim eyvallah çok sağol hocam. hikayelerimiz baya benziyormuş :) donor bölgemi atacam ara ara inşallah. Zekeriya hoca alım için sol tarafı bozmuştu biraz. umarım bu son alımdan sonra düzelir biraz. annem daha iyi duruyor dedi ama şuan kısa olduğu için emin olamadım.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2019, 18:21:01 »
Detaylı anlatım için teşekkürler , inşallah süreciniz olumlu ilerler . Üstadım ilk ekimi 24 yaşında yaptırmışsınız , Z.Kul hocaya ektirmeden önceki fotoğrafınız var mı hiç ? Erken yaşta ektirmek isteyen arkadaşlara da yol fikir göstermiş olursunuz diye düşünüyorum . Hayırlı olsun ikinci Ekim’iniz .

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 26 Ağustos 2019, 18:38:49 »
Detaylı anlatım için teşekkürler , inşallah süreciniz olumlu ilerler . Üstadım ilk ekimi 24 yaşında yaptırmışsınız , Z.Kul hocaya ektirmeden önceki fotoğrafınız var mı hiç ? Erken yaşta ektirmek isteyen arkadaşlara da yol fikir göstermiş olursunuz diye düşünüyorum . Hayırlı olsun ikinci Ekim’iniz .
Rica ederim inşallah olumlu ilerler Allah razı olsun . Eski fotoğraflar çok yok çünkü şaçtan dolayı pek çekmiyordum. Ekimden sonra çoğunu da sildim ama bir tane 23 yaş fotom var . Saçım bu fotodakinden daha çok dökülmüştü. Yani ön taraf ilk ekimden önce bu fotoğraftakinden 2 kat fazla dökülmüştü diyebilirim.

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 26 Ağustos 2019, 18:48:10 »
Rica ederim inşallah olumlu ilerler Allah razı olsun . Eski fotoğraflar çok yok çünkü şaçtan dolayı pek çekmiyordum. Ekimden sonra çoğunu da sildim ama bir tane 23 yaş fotom var . Saçım bu fotodakinden daha çok dökülmüştü. Yani ön taraf ilk ekimden önce bu fotoğraftakinden 2 kat fazla dökülmüştü diyebilirim.
Teşekkür ederim , sürecin sonunu bekleyecez artık. Tekrardan hayırlı olsun .

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2019, 18:51:49 »
5. yıkamadan sonra

can3434

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 26 Ağustos 2019, 18:53:03 »
5. yıkamadan sonra