Gönderen Konu: Serkan aygın 3400 greft  (Okunma sayısı 21773 defa)

Cvkmesut

• Full Member
Ynt: Serkan aygın 3400 greft
« Yanıtla #105 : 04 Şubat 2020, 09:44:09 »
Klinikteki asistanlarla görüştüm beklemem gerektiğini doktor beyin görmesi gerektiğini eğer başarısız bir sonuç olursa yaptıkları işin arkasında duracaklarını söylediler. Süreç bekleyip göreceğiz tam anlamıyla mutlu olmazsam aynı yere bu sefer başka bir ekiple sanırım cüneyt beyin ekibiyle bir ekim daha yaptırmayı düşünüyorum

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #106 : 04 Şubat 2020, 09:45:37 »
Eğer başarısız geçerse bence ücretsiz bir revize yapmaları gerekiyor aksi halde gerekli yerlere şikayette bulunabilirsin, bende aynı yerden ekim yapan biri olarak söylüyorum eğer benden bu kadar grefete ve bunca acıya eziyete ve paraya göre ekim başarılı sonuçlanmazsa bende aynı süreci başalatırım.
aynen bende öyle düşünüyorum bunları kullanıyorum proskar expecia biotin minoksidil ona rağmen böyle

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 04 Şubat 2020, 11:28:32 »
sanırım başka bir yere gitmiş...

ekim yapılan yer değil anladığım kadarı ile..

Anladım 10 aya kadar istediğin kıvama gelmesse revizyon gerekir ücretsiz hayırlısı inşallah ama hala süreç devam ediyor bekleyip göreceğiz
Global Moderator

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 04 Şubat 2020, 11:33:14 »
Klinikteki asistanlarla görüştüm beklemem gerektiğini doktor beyin görmesi gerektiğini eğer başarısız bir sonuç olursa yaptıkları işin arkasında duracaklarını söylediler. Süreç bekleyip göreceğiz tam anlamıyla mutlu olmazsam aynı yere bu sefer başka bir ekiple sanırım cüneyt beyin ekibiyle bir ekim daha yaptırmayı düşünüyorum

yaptiklari isin arkasinda durmalari guzel bir hareket,insallah istedigin sonuca kavusursun dostum
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #109 : 04 Şubat 2020, 12:49:37 »
Anladım 10 aya kadar istediğin kıvama gelmesse revizyon gerekir ücretsiz hayırlısı inşallah ama hala süreç devam ediyor bekleyip göreceğiz aynen burda paylaşacağım fikirlerinizi merak ediyorum hintell
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2020, 13:46:52 Gönderen: Cvkmesut »

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #110 : 04 Şubat 2020, 12:50:02 »
yaptiklari isin arkasinda durmalari guzel bir hareket,insallah istedigin sonuca kavusursun dostum
umarım bakalım bekleyip göreceğiz

john wick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #111 : 09 Şubat 2020, 20:32:32 »
forumda 6. aydan sonra saç çıkışlarının çok olmadığını diğer aylarda sadece çıkan saçların gelişimi olduğu denmekte, hintell sence de öyle mi gerçekten 7. 8. 9. aylarda saç çıkış oranları nedir ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 09 Şubat 2020, 21:24:20 »
forumda 6. aydan sonra saç çıkışlarının çok olmadığını diğer aylarda sadece çıkan saçların gelişimi olduğu denmekte, hintell sence de öyle mi gerçekten 7. 8. 9. aylarda saç çıkış oranları nedir ?

Kesinlikle değil 10 ay.
Global Moderator

Carlcox

• Full Member
« Yanıtla #113 : 18 Şubat 2020, 14:32:33 »
Sanirim serkan ayginda operasyonu yapan ekipten kaynaklanan bir durum olmus sizinki..ömer isik hic duymamistim.genelde cuneyt ve ugur un ekipkerijin sonuclari cok iyi oluyor

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #114 : 18 Şubat 2020, 15:39:55 »
Sanirim serkan ayginda operasyonu yapan ekipten kaynaklanan bir durum olmus sizinki..ömer isik hic duymamistim.genelde cuneyt ve ugur un ekipkerijin sonuclari cok iyi oluyor
yanlış hatırlamıyorsam anesteziyi uğur bey vermişti ekimi ömer diye biri yaptı yanında da bir bayan vardı ama ben memnun değilim eskisine göre iyi evet ama diğer ekimlerle kıyaslarsak çok kötü

Carlcox

• Full Member
« Yanıtla #115 : 18 Şubat 2020, 18:38:00 »
yanlış hatırlamıyorsam anesteziyi uğur bey vermişti ekimi ömer diye biri yaptı yanında da bir bayan vardı ama ben memnun değilim eskisine göre iyi evet ama diğer ekimlerle kıyaslarsak çok kötü

Direk ara ve düzeltme istiyorum de..mecbur yapacaklar.yapmazlarsa yaygara yaparim de..herkes interneti okuyor sonucta..kimse ismine zeval gelsin istemez

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #116 : 18 Şubat 2020, 20:03:05 »
Direk ara ve düzeltme istiyorum de..mecbur yapacaklar.yapmazlarsa yaygara yaparim de..herkes interneti okuyor sonucta..kimse ismine zeval gelsin istemez
serkan beyin yapıcı olacağını istediğim sonuç olmazsa, sonuç beni mutlu etmezse tekrar ekim yaptıracağını düşünüyorum tabi ki ödediğim parayı geri almak için ödediğim parayı geri alırsamda başka bir yerde ekim yaptırırım bakalım süreç nasıl işleyecek burdan paylaşmaya devam edeceğim
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2020, 10:11:14 Gönderen: Hintell »

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #117 : 18 Şubat 2020, 20:24:36 »
serkan beyin yapıcı olacağını istediğim sonuç olmazsa, sonuç beni mutlu etmezse tekrar ekim yaptıracağını düşünüyorum  tabi ki ödediğim parayı geri almak için ödediğim parayı geri alırsamda başka bir yerde ekim yaptırırım bakalım süreç nasıl işleyecek burdan paylaşmaya devam edeceğim
hocam öncelikle geçmiş olsun süreç henüz bitmiş değil biraz sabret. bende aynı yerde cüneyt beyin ekibine ekim yaptırdım ve kendi sürecimde sol taraf tutmuşken sağ taraf tutmadı boşluk kaldı . en az 8 ayı beklemeni tavsiye ederim bende öyle yapacağım . ama yine çıkmazsa ücretsiz bi revizyon yapacakları inancındayım
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2020, 10:11:41 Gönderen: Hintell »

Cvkmesut

• Full Member
« Yanıtla #118 : 18 Şubat 2020, 20:43:26 »
hocam öncelikle geçmiş olsun süreç henüz bitmiş değil biraz sabret. bende aynı yerde cüneyt beyin ekibine ekim yaptırdım ve kendi sürecimde sol taraf tutmuşken sağ taraf tutmadı boşluk kaldı . en az 8 ayı beklemeni tavsiye ederim bende öyle yapacağım . ama yine çıkmazsa ücretsiz bi revizyon yapacakları inancındayım
kesinlike bende sizin gibi düşünüyorum bakalım bekleyip göreceğiz

john wick

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #119 : 01 Mart 2020, 16:46:40 »
son durum nedir bir gelişme var mı ?

Facebook Twitter Instagram