Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar herkese merhaba bugün 55 gün oldu operasyon geçireli okulda çocuğun biri kafama top attı nöbet tutarken bişey olmuştur diye endişeleniyorum başına böyle bişey gelen oldu mu 🙄
Bu saatten sonra bişey olmaz diye düşünüyorum isterseniz kliniğe sorunuz içiniz daha rahat eder bu süreçte bu stres yapmamak gerek çünkü
Bi konudan da bahsetmek istiyorum merkezin ekimdeki başarısı kadar ekimden sonra iletişimi de önemli kafamıza bişey takıldığında sormak gibi mesala ben bugün yaşadığım olaydan sonra endişelendim doktorla zaten görüşemiyorsun danışmanlarıyla konuşmak için aradım ben size döneyim dediler dönmediler genel olarak ekimden sonra ilgilenme konusunda memnun kalmadım prp ve süreci izlemesi için başka bi klinikten randevu aldım benim gibi öncesi kadar sonrasına da önem verenlere kısa bir dipnot
Yoğunluktan dolayıdır elbet dönüş yapmışlardır ama geç ama erken olur böyle durumlar merkezlerde önemli olan sorun olmaması ki zaten sorun yok geçmiş olsun kardeşim. Kesinlikle kafana takma hiç bir şey olmaz artık greftler sağlamda tuttu o iş bitti yani.
Doktor ile neden görüşüyorsunuz kontrol amaçlımı? Yoksa bir sorun mu var?