arkadaşlar selam
yaşım 37 uzunca bir süredir ekim yaptırmak istediğim halde "bu kadar ağrıyacağını bilseydim yaptırmazdım" diyen tanıdıklarım yüzünden ertelemiştim . taki mesut çevik ağrısız anestezi tekniği gelişti diyen videosunu izleyene kadar . gerçi ağrısız anestezi diye bir şey yok dedi doktorum ama bir umut belki ağırmaz diyerek mesut çevikten aldığım gazla ektirmeye karar verdim .
iğnesiz ağrısız enjeksiyon tekniği bendede uygulandı iğnelerden önce ancak ağrı oluyormuş doktor haklıymış
ama dayanılmayacak boyutlarda bir ağrı değil biraz diş sıkmak gerekiyor . ama ikinci ekimde sedasyon tekniği olmazsa ektirmeyi asla düşünmem sizinde ağrı ile ilgili endişeniz varsa sedasyon tekniği ideal olacaktır .
aşağıda ekim öncesi ve ekimden sonraki ikinci gün yani 23.08.2019 tarihli fotolarımı paylaşıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum . doktor son dakikada saçları komple kesmemize gerek yok dediği için ön tarafları kestirmedim . gerçi önceden söylemiş olsa berberde düzelttirmek iyi olurdu yoğunluktan unutmuş olmalı .