Gönderen Konu: Finasteride kullandırmayan en iyi doktor  (Okunma sayısı 9824 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasteride kullandırmayan en iyi doktor
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2021, 11:56:24 »
40 yaşından sonra dht etkisi azalmiyormu ?

Azaliyorsa belirli bir yaş dan sonra Fina kullanmanın bir mantığı kaliyormu ?

Cinsel perfformans 20 yaşında bir çocuk gibi olmaz ama bu dht nin az ya da çok olması değil senin saçının buna duyarlı olmasından kaynaklı. Gene dökülme sinsi sinsi devam eder
Global Moderator

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2021, 12:46:18 »
40 yaşından sonra dht etkisi azalmiyormu ?

Azaliyorsa belirli bir yaş dan sonra Fina kullanmanın bir mantığı kaliyormu ?

30-35 yaş sonrası azalma oluyor.

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 22 Şubat 2021, 23:41:41 »
Sizin görüşünüz farklı olabilir ama araştırarak konuşmak gerek görüşle olmuyor bilgi doğru olmalı.
Mavi serum ile alakası yok ürün saç çıkarmaz olanı korur güçlendirir ekilen alanda dht bloke eder saç çıkışına destek olur sık ekimlerde cild her ekileni besleyemez.

Dht sürekli vucudun ürettiği bir hormon olduğu için bırakınca hormon tekrar serbest kalır eski haline geri gelir.

Kısaca tüm ilaçlar kullanıldığı sürece fayda saylar

Burada önemli olan saç ekimine kişi kendini hazırlamalı

1 donörü güçlendirmeli ekilen saçlar transfere dayanıklı olmalı
2 kendi saçlarını güçlendirmeli ekimle birlikte şoka girip kayıp yaşamamak için

3 ekilen saçların çıkışlarına destek olmalı dht saldırısı olduğu için genelde özellikle çoklu greftler çıkmakta zorlanır ve 4 lü greftin 2 çıkar 2 çıkmaz finasterid beslenmeyi artırır fre oranını düşürür

Saç ekimi süreci tamamlanınca kesile bilir kişinin isteğene bağlı

Yan etkileri bazı kişilerde olabilir herkes de olmaz

Kısca gerekiyor diye kullanır insanlar bayıldıkları çok sevdikleri için değil

Finasterid kullanmadam başarı elde etmek başarı değildir kişi işini düzgün yapar bu başarıdır

3 ekilen saçların çıkışlarına destek olmalı dht saldırısı olduğu için genelde özellikle çoklu greftler çıkmakta zorlanır ve 4 lü greftin 2 çıkar 2 çıkmaz finasterid beslenmeyi artırır fre oranını düşürür Demişsin donörden aldığımız kökler dht saldırısına duyarlı değil diyor tüm doktorlar eee madem öyle gene o duyarlı olmayan kökler için neden fin kullanıyoruz bende bunu anlamıyorum.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Şubat 2021, 00:03:29 »

3 ekilen saçların çıkışlarına destek olmalı dht saldırısı olduğu için genelde özellikle çoklu greftler çıkmakta zorlanır ve 4 lü greftin 2 çıkar 2 çıkmaz finasterid beslenmeyi artırır fre oranını düşürür Demişsin donörden aldığımız kökler dht saldırısına duyarlı değil diyor tüm doktorlar eee madem öyle gene o duyarlı olmayan kökler için neden fin kullanıyoruz bende bunu anlamıyorum.

saç ekimi yapan doktorun ilerde bunlar da dökülür demesini mi bekliyorsunuz hocam

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 23 Şubat 2021, 00:30:06 »
saç ekimi düzgün yapılmamışsa finasterid zerre işe yaramaz,iddia ediyorum tr deki merkezlerin yüzde 90 finasterid kullandırsın hastalarına başarısız merkezlerin ektiği saçlar gene çıkmaz en az yüzde 80 ı için sonuç değişmez.
forumda son bir senedir böyle bir algı oluştu sanki finasterid çok mucize bir ilaçmış gibi lanse ediliyor halbuki öyle değil finasterid kullanan kişilerin tedavilerine bakın en fazla olanı koruduklarrını görürüsünüz.
finasterid yeni saç çıkarmaz ,finasterid dökülmeyi durudrmaktaki başarısı istatistiksel olarak kullananların yüzde 25 idir istediğinzi bilimsel çalışmayı açın bakın bunun ötesini göremezsiniz boşuna finasteridli hayallaer kurmayın
finasterid kullandıran doktor güzel ekim yaptığı için başarı elde ediyordur ve finasteridide kendi saçlarını korusun diye tavsiye eder bundan ötesi söylemler kimse kusura bakmasın bana çok cahilce geliyor.

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 25 Şubat 2021, 00:34:52 »
saç ekimi yapan doktorun ilerde bunlar da dökülür demesini mi bekliyorsunuz hocam
hayır ekilen saçlarında her 5 ila 10 yılda yaşlanmaya bağlı döküleceğini söyleyen iyi merkezler var biliyorum, ama bazı merkezler ekim öncesi 1 ay fin önerdi donörden alınan kökler sağlamlaşsın diye ama burada ters mantık çıkmıyormu dht donör bölgeyi etkilemiyorsa fin o bölgeye ne yapacak zaten sağlam duruyor olmalı.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Şubat 2021, 00:45:40 »
hayır ekilen saçlarında her 5 ila 10 yılda yaşlanmaya bağlı döküleceğini söyleyen iyi merkezler var biliyorum, ama bazı merkezler ekim öncesi 1 ay fin önerdi donörden alınan kökler sağlamlaşsın diye ama burada ters mantık çıkmıyormu dht donör bölgeyi etkilemiyorsa fin o bölgeye ne yapacak zaten sağlam duruyor olmalı.

yaşlanmaya bağlı saç dökülmez, saç dökülmesinin yaşla bir alakası yoktur. ekilen saçlar da androjenler yüzünden dökülür. sonör bölgesi dökülen çok kişi var

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 25 Şubat 2021, 01:54:54 »
yaşlanmaya bağlı saç dökülmez, saç dökülmesinin yaşla bir alakası yoktur. ekilen saçlar da androjenler yüzünden dökülür. sonör bölgesi dökülen çok kişi var
izlemeni tavsiye ederim asmed koray hoca donör bölgesi ömür boyu kalmaz her 5 ila 10 yılda kayıp yaşar yaşlılıkla alakalı diyor. Benim anlatmak istediğimide anlamamışsın sen, bende biliyorum dht nin saç döktüğünü sorun farklı, dht arkadaki saçları dökmüyor o sebepten donör olarak kullanıyoruz zaten neyse konu başka yere gidiyor sorum daha farklı birşeydi en doğru bilgiyi iyi doktor hocalarımızdan almalıyız.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 25 Şubat 2021, 02:17:37 »
izlemeni tavsiye ederim asmed koray hoca donör bölgesi ömür boyu kalmaz her 5 ila 10 yılda kayıp yaşar yaşlılıkla alakalı diyor. Benim anlatmak istediğimide anlamamışsın sen, bende biliyorum dht nin saç döktüğünü sorun farklı, dht arkadaki saçları dökmüyor o sebepten donör olarak kullanıyoruz zaten neyse konu başka yere gidiyor sorum daha farklı birşeydi en doğru bilgiyi iyi doktor hocalarımızdan almalıyız.

yaşlılıkla alakası yok diyorum öyle olsa yaşlı kadınların da saçları dökülür. donör bölgedeki saçlar dhtye duyarsız diye de bir şey yok yanlış bilgiler bunlar

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 25 Şubat 2021, 02:24:59 »
yaşlılıkla alakası yok diyorum öyle olsa yaşlı kadınların da saçları dökülür. donör bölgedeki saçlar dhtye duyarsız diye de bir şey yok yanlış bilgiler bunlar
madem donör bölgeside dht ye duyarlı ise neden tekrar dökülecek olan saçları ektiriyoruz bıçak altına yatıyoruz ? Risk alıyoruz ? Zaman kaybediyoruz ? Para harcıyoruz ? Ayrıca videoda hocadan dahamı iyi bileceksin sen ? Her 5 ila 10 yılda donör yaşlılığa bağlı kayıp yaşar diyor ve biz 100 yaşına kadar yaşasak donörde saç kalmaz diyor. Yaşlı kadınlara gelince zaten bi bak yaşlı 60 80 arası bayanların zaten tepeleri açık yani bizim donörün ömrü gibi gidiyor onlarda. Eğer onlardada dht olsa tepe komple giderdi.

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 25 Şubat 2021, 02:36:33 »
madem donör bölgeside dht ye duyarlı ise neden tekrar dökülecek olan saçları ektiriyoruz bıçak altına yatıyoruz ? Risk alıyoruz ? Zaman kaybediyoruz ? Para harcıyoruz ? Ayrıca videoda hocadan dahamı iyi bileceksin sen ? Her 5 ila 10 yılda donör yaşlılığa bağlı kayıp yaşar diyor ve biz 100 yaşına kadar yaşasak donörde saç kalmaz diyor. Yaşlı kadınlara gelince zaten bi bak yaşlı 60 80 arası bayanların zaten tepeleri açık yani bizim donörün ömrü gibi gidiyor onlarda. Eğer onlardada dht olsa tepe komple giderdi.

ekim yaptıran herkesin finasteride kullanmasını öneriyorum zaten hele 20 li yaşlarda yaptırıyorsa ve fin kullanmıyorsa sadece bir kaç yıl saç alıyor kendine. saç ya dökülür ya dökülmez aradaki fark şu nw0 asla saçı dökülmeyen demektir bu kişi 500 yıl yaşasa da saçı dökülmez. fakat 90 yaşındaki nw2 kişi 500 yıl yaşarsa kel olur. kadınlar menopoza girdiği için saçları dökülür şimdi git bak bakıyım menopoza giren kadınların hormonları nasıl değişiyor. ya da pcos olan kadınların hormon değişimine ve saç dökülmesine bak. kadınlarda da dht testo vardır ve bunların 3 kat kadar yükselmesi saç dökülmesi yapabilir ki bu seviye bir erkek için çok düşüktür. gözünü seveyim tartışacaksan araştır da gel iki video izlemekle olmuyor

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Turhan baysn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 25 Şubat 2021, 09:24:56 »
ekim yaptıran herkesin finasteride kullanmasını öneriyorum zaten hele 20 li yaşlarda yaptırıyorsa ve fin kullanmıyorsa sadece bir kaç yıl saç alıyor kendine. saç ya dökülür ya dökülmez aradaki fark şu nw0 asla saçı dökülmeyen demektir bu kişi 500 yıl yaşasa da saçı dökülmez. fakat 90 yaşındaki nw2 kişi 500 yıl yaşarsa kel olur. kadınlar menopoza girdiği için saçları dökülür şimdi git bak bakıyım menopoza giren kadınların hormonları nasıl değişiyor. ya da pcos olan kadınların hormon değişimine ve saç dökülmesine bak. kadınlarda da dht testo vardır ve bunların 3 kat kadar yükselmesi saç dökülmesi yapabilir ki bu seviye bir erkek için çok düşüktür. gözünü seveyim tartışacaksan araştır da gel iki video izlemekle olmuyor
iki video izlemekle olmaz derken videodaki adam dünyanın tanıdığı en iyilerden birisi koray hoca. Sen kimsin oralminox ? Doktormusun ? Senin dediğini yaparsak ozaman saç ektiren herkez fin kullanmak zorunda yoksa gene kel kalacaz ben belki kullanmak istemiyorum prostat ilacı ? Ozaman kullanmak istemeyen herkez toptan protez saç yaptırsın madem dökülecek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 25 Şubat 2021, 09:56:17 »
Kim neyi Kullanmak isterde kullanır istemeyen kullanmaz sorun kimin ne istediği değil burada gerçekler. Yoksa kime ne kim kullanmış? Kullanmamış?

Donör bölgede saçlar dht duyarsız diye bir durum yok zamanla donör bölgede dökülür. O dökülmemeye kodlanmıştır lafını hangi cahil uydurdu onuda bilmiyorum neyse:)

Bazı arkadaşların donörleri de seyrek dikkat ederseniz.  Ya da ektikleri saçlar bir süre sonra dökülüyor diye şikayetler dökülmeye bilirde ama zayıflar. mevcut forumda konularda görürsünüz
Transfer edilen yer dht bakımından daha yoğunsa zamanla ekim saçıda dökülür.

Zaten koray hocada ekilen saçın ömrüme 9 /10 sene biçiyor.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2021, 10:04:23 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 25 Şubat 2021, 10:00:27 »
iki video izlemekle olmaz derken videodaki adam dünyanın tanıdığı en iyilerden birisi koray hoca. Sen kimsin oralminox ? Doktormusun ? Senin dediğini yaparsak ozaman saç ektiren herkez fin kullanmak zorunda yoksa gene kel kalacaz ben belki kullanmak istemiyorum prostat ilacı ? Ozaman kullanmak istemeyen herkez toptan protez saç yaptırsın madem dökülecek.

ne yaparsan yap kral tamam her şeyi sen bil zaten ilerde prostat için istemesen de kullanacaksın o zaman beni hatırlarsın

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU

Facebook Twitter Instagram