Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019  (Okunma sayısı 27029 defa)

Burkinho

• Hero Member
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3251 grafts, 20 Agustos 2019
« Yanıtla #121 : 22 Ocak 2020, 18:49:23 »
Daha 90 gün var o zaman, gönlünü ferah tut

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 22 Ocak 2020, 19:29:23 »
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim, pozitif veya negatif, hic onemli degil, eksik olmayin..yorumlariniza ayri ayri donemedigim icinse ozur dilerim, biraz surecten dolayi moralim bozuktu, boyle durumlarda insanin eli klavyeye pek gitmiyor, ne diyecegini bilemiyor insan.. fakat ASMED’e ulasip endiselerimi anlatinca yuregime su serptiler acikcasi.

Koray hoca son resimlerimi incelemis, benim folekullerlerimin uzun olduğundan ötürü daha geç (8.Aydan sonra) cikacagini belirtti. Bu tespit ve yorumu endiselerimi simdilik rafa kaldirdi, Hocaya ve kurumuna guveniyorum, daha bu surecimde yolun baslarinda sayiliriz.

Bu sure zarfinda, baska ekimlerle kiyas yapmama ve bu sureci biraz akisina birakmak icin bir sure foruma goz atmayacagim, ama yine de her 30 gunde bir sizleri gelismelerden haberdar edecegim,

Desteginiz icin tesekkur ederim, hepinize cok selamlar.

Cok sevindirici bi haber gercekten.Bosuna evham yapmissiniz.90 gun sonra sacli halinizle gorusmek dilegiyle :)

Livorno21

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #123 : 29 Ocak 2020, 22:37:09 »
Aussie82 selamlar paylasimlarini bastan sona kadar takip ediyorum senin surec benimkinin aynisi kizariklik durumu bile ayni.Besinci  aydan sonra olanlari anlatayim umarim seninki benim cok daha iyi gelisir ve mutlu olursun.Cunku ben halimden hic memnun degilim.Suan cikan saclarin kalinlasacak ve kendi olan saclarin daha hacim kazanacak boyle olunca sanki bir umut oluyor gibi hissedeceksin cunku bende oyle oldu.Sonra panik yapip asmedi iletiseme gececeksin sekizinci ayi bekle diyecekler sekizde bitince bir yili bitmesi gerektigini soylicekler anlicagin sabretmekten baska yapicagimiz birsey yok umarimm senin ekimin patlar ve sonuc mukkemmel otesi olur ben kendi tecrubeleri anlattim sana yardimci olabilmek icin

Pskoo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #124 : 31 Ocak 2020, 10:43:34 »
Hocam propeciadan başka bi takviye kullandınız mı?

Bkr

• Full Member
« Yanıtla #125 : 01 Şubat 2020, 05:46:21 »
Süper haber 90 gün sonra saçlar jölelenecek hale gelir inşallah😄

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #126 : 01 Şubat 2020, 11:13:42 »
Kardeşim rahat ol problem yok  ben sürecin gayet sağlıklı olacağına inanıyorum geç olsun Güç olmasın

Guzel yorumlarin icin tesekkur ederim dostum, sabirla bekliyoruz, dedigin gibi gec olsun guc olmasin 🙏

Daha 90 gün var o zaman, gönlünü ferah tut

Insallah dostum, dort gozle bekliyorum

Cok sevindirici bi haber gercekten.Bosuna evham yapmissiniz.90 gun sonra sacli halinizle gorusmek dilegiyle :)

Biraz oyle oldu dostum :) umarim o aylara firca gibi saclarla gireriz.

Hocam propeciadan başka bi takviye kullandınız mı?

Asmed ekimden sonra propecia disinda herhangi bir takviye tavsiye etmedi, yeterli olacagini soylediler dostum

Süper haber 90 gün sonra saçlar jölelenecek hale gelir inşallah😄

Sagol dostum, inan jole hazir bekliyor :) umarim yakinda surecek seviyeye gelinir

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #127 : 01 Şubat 2020, 11:30:23 »
165.Gun

Arkadaslar hepinize selamlar, aslinda normalde 30 gunde bir paylasim yapiyorum ama saclar biraz uzayinca sanki cok kucukte olsa bir gelisim gozlemledim 15 gunde, belkide kendi saclarimin ve sac cizgisi cikislarinin uzamasi ve guclenmesi de yaniltiyor olabilir beni ama takdir sizlerin.

Onceki paylasimimda belirttigim gibi 150.gun resimlerimi Koray hoca ya gondermistim ve yorumu benim folekullerlerimin uzun olduğundan ötürü daha geç (8.Aydan sonra) cikacagi idi. Bu tespit ve yorumu endiselerimi simdilik rafa kaldirmisti ve o gunden itibaren surecle ilgili pozitif dusuncelerim devam ediyor.

Sac aralarinda pek yeni cikislar goremiyorum fakat hocanin yorumu dogrultusunda bu cikislari 6-7 ay arasi daha fazla gorecegimi dusunuyorum.

Asagida 150 ve 165.Gun fotograflarini bulabilirsiniz.

Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #128 : 01 Şubat 2020, 11:31:12 »
165.Gun

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #129 : 01 Şubat 2020, 11:39:35 »
Super haber! 15 günlük saç uzamasıyla bu kararma açıklanamaz dostum, çıkışlar hizlanmaya başlamış işte. Çok sevindim inşallah her 15 günde bir farkı göreceksin 🙏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 01 Şubat 2020, 12:37:17 »
Senin sürecin yavaş ilerliyor ama ilerliyor dostum çıkışların var olacak saçlar inşallah.
Global Moderator

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #131 : 01 Şubat 2020, 13:35:42 »
Super haber! 15 günlük saç uzamasıyla bu kararma açıklanamaz dostum, çıkışlar hizlanmaya başlamış işte. Çok sevindim inşallah her 15 günde bir farkı göreceksin 🙏

Kesinlikle bold dostum, benimde dusuncelerim o yone dogru gidiyor, sanki normal bir surecin 120-150 gunleri arasindaki atak doneminde gibi hissediyorum, umarim gerisi gumbur gumbur gelir, cok selamlar

Senin sürecin yavaş ilerliyor ama ilerliyor dostum çıkışların var olacak saçlar inşallah.

Insallah Hintell Ustad, yavas olsun ama tam olsun, hic sorun degil

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #132 : 01 Şubat 2020, 17:28:40 »
Kardeşim senin saçlarda baya şiddetli trawma olmuş ve kendi saçlarında gitmiş! Çünkü ilk koyduğun resime bakılırsa biraz kendi saçlarında azalmış gibi görünüyor ,Yani bilmiyorum saçları keşke çok kısaltmasan ve bırakıp biraz uzasa doğru yorumlar verilebilir , önümüzdeki 80 90 günde inşallah ataklar olur

Aussie82

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #133 : 02 Şubat 2020, 09:20:27 »
Kardeşim senin saçlarda baya şiddetli trawma olmuş ve kendi saçlarında gitmiş! Çünkü ilk koyduğun resime bakılırsa biraz kendi saçlarında azalmış gibi görünüyor ,Yani bilmiyorum saçları keşke çok kısaltmasan ve bırakıp biraz uzasa doğru yorumlar verilebilir , önümüzdeki 80 90 günde inşallah ataklar olur

Dostum guzel bir tespit, kendi sacimdan da kaybim oldu ama tabi esas ‘sok dokulme’ tabirinin de bu oldugunu biliyorum dusunulenin aksine, ama sanki kendi sacimda bu siralar propecia’nin da etkisiyle toparlandi gibi..

Bundan sonra da uzatiyorum saclari, umarim dedigin gibi 2-3 aya taramaya baslariz.

Kazım

• Full Member
« Yanıtla #134 : 05 Şubat 2020, 10:45:39 »
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim, pozitif veya negatif, hic onemli degil, eksik olmayin..yorumlariniza ayri ayri donemedigim icinse ozur dilerim, biraz surecten dolayi moralim bozuktu, boyle durumlarda insanin eli klavyeye pek gitmiyor, ne diyecegini bilemiyor insan.. fakat ASMED’e ulasip endiselerimi anlatinca yuregime su serptiler acikcasi.

Koray hoca son resimlerimi incelemis, benim folekullerlerimin uzun olduğundan ötürü daha geç (8.Aydan sonra) cikacagini belirtti. Bu tespit ve yorumu endiselerimi simdilik rafa kaldirdi, Hocaya ve kurumuna guveniyorum, daha bu surecimde yolun baslarinda sayiliriz.

Bu sure zarfinda, baska ekimlerle kiyas yapmama ve bu sureci biraz akisina birakmak icin bir sure foruma goz atmayacagim, ama yine de her 30 gunde bir sizleri gelismelerden haberdar edecegim,

Desteginiz icin tesekkur ederim, hepinize cok selamlar.

Sürecin gerçekten erken. Şimdilik durum kötü gözüküyor ama umut var. 220ye kadar sabret 220de ne olup ne olmadığı ortaya çıkar. Ondan sonra da hala olmamışsa “yok kardeş daha çıkış olur” diyenlere de Güler geçersin 220den sonra anca kalınlaşma görürsün

« Son Düzenleme: 05 Şubat 2020, 10:47:26 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram