150.Gun
Arkadaslar hepinize selamlar, 150 gunu devirdim, son paylasimim olan 120.gunde ekimimin geriden geldigini dusundugumu ve memnuniyetsizligimi dile getirmistim.
Acikcasi goruslerimde bir degisiklik yok, aksine endisem az biraz daha buyudu. 120-150.gun arasindaki beklentim karsilanmadi, bu surecte gelismelere gelecek olursak;
- Sac cizgisi hafifce belirmeye basladi, fakat o bolgelerdeki cikislar hala zayif, cizgide ciddi bosluklar hala mevcut
- Cizgi harici acik alanlarda hala yeterli ataklari goremiyorum, gayet zayif duruyorlar, tek tuk cikis gorebiliyorum.
- Sureci gorsel olarak daha iyi takip edebilmek ve cikislari gozlemlemek adina sacimi makasla dikkatlice cok kisa kestim.
Su anda ortalama bir ekimin 100-120 gunleri arasina tekabul eden surede olan gelisimin olustugunu dusunuyorum. 150.gunde genel ortalamayi kiyaslayinca bambaska bir sac cikisi ve goruntusu hayal etmistim ama simdilik ertelendi ne yazikki.
Ekilen saclarin yuzde 5’inin dahi ciktigini goremiyorum, ve 5 ay bitti...onumdeki 2-3 aylik onemli ve kritik surecte kalan yuzde 95 veya fazlasi hareketlenirmi, bilemiyorum. Onumdeki 30 gunluk sureyi de gecirmeden panik butonuna basmayi dusunmuyorum, fakat bu yavaslik ne yazikki beni uzuyor. Umarim onumdeki 1-2 ay buyuk gelisimlere gebe olur, olacagina inaniyorum da..
Asagida 90.gun, 120.gun ve 150.gun fotograflarini bulabilirsiniz.
Degerli gorusleriniz icin simdiden tesekkur ederim.