Senin daha iyi olacak kardesim hic merak etme Moral vermek icin soylemiyorum, bilimsel verilerle geldim (bknz Asmed'de ektirmis olman ve basari yuzdesinin yuksekligi)
Demem o ki illa bi yerle karsilastiracaksan ekimi 8. 9. aylarda ormana donen bir cok Asmed ekimi var, onlari dusun. Ama onlarin sureci 'geriden' geliyordu, senin surecin icin boyle bir sey soylenemez. Simdi isim hatirlamiyorum ama senin 120. gundeki durumuna 180. gunde sahip olup dedigim gibi ormana donen ekimler var cok.
Arkana yaslan, surecin tadini cikar dostum
Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim Bold dostum, kesinlikle soylediklerinde haklisin, sonradan acilan ve basarili olan ekimlerle bu forumla tanistik.
Insan uzun bir sure bu forumu ve yuzlerce ekimi takip edip kafasinda ‘90-120 gun arasi sacim su duruma gelir, 120-150 arasi boyle olur’ gibi kriterler belirleyince,bu genel ortalamaya gore geriden geldigini dusundugum ekimim biraz moral bozmuyor degil. Ama bu ’ekimim basarisiz, bu is olmayacak’ derecesinde tabiki degil, ASMED’e guvenim tam, gec olsun, guc olmasin
Umarim senin tarafinda hersey yolundadir, selamlar dostum