Arkadaslar öncelikle herkese selamlar ve saygılar sunarım.
Bu forumda emegi gecen butun admin ve kullanicilara boyle onemli bir sayfayi ihtiyac sahiplerine sundukları icinde ayri teşekkür ederim.
ASMED'de sac ekimine karar verme asamam aslında pek uzun surmedi, tabiki burda basta HINTELL ve diger ASMED'de sac ekimini gerçekleştirip mukemmel sonuc alan arkadaslarimi görünce düşünme ve araştırma asamam kısa surdu.
Operasyon oncesi ve sonrası olan surecte sabirla butun sorularıma cevap veren, klinikte her saniye muazzam ilgilenen basta Bilge Hanima, ve tabiki ASMED gibi dünya standartlarında bir ekim merkezini kuran ve yasatan Dr.Koray Erdogan hocama ve butun ilgili ve guleryuzlu calisanlarina teşekkürü borç bilirim.
Ekime gelirsek, yaşım 36, uzun yillardir sac dokulmesi problemi ile ugrasiyorum, Minoxil, Toppik vs derken artik cerrahi bir cozumun daha etkili olacagini düşünerek bu yola basvurdum.
Operasyondan 1 ay once Propecia 1mg almaya başladım ve tahminen 12.aya kadar da kullanmayi düşünüyorum. Bu süreçte de bir yan etkisini gormedim.
Asagida Ekim Oncesi, Ekim planlamasi ve Ilk yikamadan hemen sonraki fotoraflarimi bulabilirsiniz.
Zamanim oldukça mutlaka sizleri sureclerle ilgili bilgilendireceğim.