Gönderen Konu: 19.08.2019 | SİBEL ULUSAN | 4380 greft saç ekimim  (Okunma sayısı 54542 defa)

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
Ynt: 19.08.2019 | SİBEL ULUSAN | 4380 greft saç ekimim
« Yanıtla #76 : 06 Eylül 2019, 12:13:02 »
Yok hocam estağfurullah eninde sonunda göreceğiz zaten, aslında benim de amacım bi an önce görmek kabuklu devam edince sanki saç mı çıkacak ben o kabukların da dökülmesini istiyorum

Büyük olan da çökme vardı onu kabullendim zaten küçük olanda ise bişi yoktu normal kabuktu,kabuk dökümünde gelmedi bi türlü deri ile birleşik gibiydi ufak bi tarafı ama onu da çekerken zorladım az yara yaptı. Senin bana gösterebileceğin fotoğraf var mı o yara ile ilgili

Var dostum, maalesef. Senin durum benimki kadar kotu gorunmuyor o yuzden moralini bozma derim. Olacagina varacak bu saatten sonra yapacak cok bir sey yok. Ilerde duzeltilebiliyor en kotu oyle bir sey yaparsin.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 06 Eylül 2019, 12:48:18 »
Kücük olan yaraya benziyor.... büyük olan benide ciddi anlamda düsündürüyor......
Ekim yerin ne diyor büyük olana?

Hayırdır hocam sizde de mi var böyle bi durum?

Ekim yeri saç çıkmayabilir o kabuk olan yerde ama kabuk küçülecek mercimek kadar boşluk kalabilir dedi, her ne kadar inanmasam da. Peki o kabuk ne zaman düşecek o muamma

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 06 Eylül 2019, 12:50:54 »
Var dostum, maalesef. Senin durum benimki kadar kotu gorunmuyor o yuzden moralini bozma derim. Olacagina varacak bu saatten sonra yapacak cok bir sey yok. Ilerde duzeltilebiliyor en kotu oyle bir sey yaparsin.

Kötü olmuş baya hocam geçmiş olsun. Yalnız 20.günde ufak kalmasına rağmen etrafını epey etkilemiş benim de öyle etkilemeyeceği ne malum :( fakat ilk fotoda ki gibi bi durum olmadı ben de ilk fotoda geniş bi alanken 2.fotoda ufak bi kabuk kalmış sizde.

Bir de hocam bu kabuk ne zaman ve nasıl attınız siz ben de baya sert duruyor kurumasını bekle dedi klinik siz nasıl yaptınız

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 06 Eylül 2019, 14:17:24 »
Kötü olmuş baya hocam geçmiş olsun. Yalnız 20.günde ufak kalmasına rağmen etrafını epey etkilemiş benim de öyle etkilemeyeceği ne malum :( fakat ilk fotoda ki gibi bi durum olmadı ben de ilk fotoda geniş bi alanken 2.fotoda ufak bi kabuk kalmış sizde.

Bir de hocam bu kabuk ne zaman ve nasıl attınız siz ben de baya sert duruyor kurumasını bekle dedi klinik siz nasıl yaptınız

Kabuk ufak ama bi kabukla bitmiyorki. Etrafı gördüğün gibi perişan, benim o yarayla kalan sağlıklı yer arasında bir kaç milim yükseklik farkı vardı. Bi patatesi soydugunu düşün, soyulan kısımla soyulmamis kısım gibi. Sende öyle bir durum yok. Bence etkisi sadece kabuklu kısım kadar olacaktır, olursa o da.

Kabuğa sen dokunma derim, o yeterince olgunlaşmadan düşmüyor zaten. Diğer kuru kabuklarla karıştırma. Derinin içine tutunmuş oluyor o.

En iyisi tabi kliniğe gidip göstermek.

Tekrar çok geçmiş olsun, inşallah en ufak hasarla atlatacaksin.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 06 Eylül 2019, 16:17:40 »
Kabuk ufak ama bi kabukla bitmiyorki. Etrafı gördüğün gibi perişan, benim o yarayla kalan sağlıklı yer arasında bir kaç milim yükseklik farkı vardı. Bi patatesi soydugunu düşün, soyulan kısımla soyulmamis kısım gibi. Sende öyle bir durum yok. Bence etkisi sadece kabuklu kısım kadar olacaktır, olursa o da.

Kabuğa sen dokunma derim, o yeterince olgunlaşmadan düşmüyor zaten. Diğer kuru kabuklarla karıştırma. Derinin içine tutunmuş oluyor o.

İnşallah hocam kabuk kadar zarar görse dediğim gibi kabullendim zaten,peki senin kabuk ne kadar sürede düştü yani benim korkum 2-3 ay daha duracaksa zaten kabuk varken ordan saç çıkması mümkün değil.yarın bi gün şok dökülme başlar tekrar çıkışlar olur ama kabuklu kalırsa saç nasıl çıkacak ki ordan :(

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 06 Eylül 2019, 16:47:15 »
Kabuk 16. günde düştü. Ben de senin gibi korkuyordum kabuk fazla kalırsa kökler ölür diye ama zorlamayla da düşecek gibi değildi.

Dediğim gibi diğer kabuklardan farklıydı. O sebeple fazla oynanamak en iyisi diye düşünüyorum. Rutin yıkamaların birinde düşecek inşallah.

Kliniği dinlemekte fayda var.

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #82 : 06 Eylül 2019, 16:53:09 »
Bir de sende bana ilginc gelen konu 17 gunde 3-4 kez yikamis olman. Ben her iki ekimimde de her gun yikadim kabuk dokumune kadar. Kabuk dokumunden sonra da simdi hala yikiyorum gunde bir kez (21. gunum). Klinik mi soyledi yikama diye? Yikamamanin kabuga nasil bir yardimi olacak bilemedim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 06 Eylül 2019, 17:23:02 »
O kabuklar ufaldıkca inceliyorum etrafındaki greftler sağlam dahada ufalıcak benim ön görüm çok ufak bir belki 1cm2 alanda sorun olabilir oda dert olmaz onun dışımda zTen hoca biraz daha sorun olursa 50 100 greft atar halleder o yüzden kafana takma olumlu düşün.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 17:51:37 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 06 Eylül 2019, 17:48:00 »
Bir de sende bana ilginc gelen konu 17 gunde 3-4 kez yikamis olman. Ben her iki ekimimde de her gun yikadim kabuk dokumune kadar. Kabuk dokumunden sonra da simdi hala yikiyorum gunde bir kez (21. gunum). Klinik mi soyledi yikama diye? Yikamamanin kabuga nasil bir yardimi olacak bilemedim.

İşte bana da ilginç gelen herkesten farklı giden ve beni ürküten bişi bu yıkama diyo klinik kurusun diyo ama böyle bi kabuk kendi kendine düşecek gibi de değil yumuşaması lazım gibi geliyo bana.enfeksiyon varsa dağılmasın diye sanırım. Ve yıkamamak ekilen saçlara da zarar vermesin.

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #85 : 06 Eylül 2019, 17:50:50 »
Bu saatten sonra yikayip yikamamanin bir onemi olmaz bence. Dokulecek kabuklari temizce dokmussun. Kalanlar icin de yapacak bir sey yok. En iyisi unutup baska islere odaklanmak, en kotu Hintell'in dedigi gibi sonradan ufak bir rotus yaparlar. Kalan kabuklari da zorlama tabi bu arada. O iyice kuculup kendi dusuyor.

kaperezza

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 06 Eylül 2019, 17:52:48 »
O bakuk ufaldıkca inceliyorum etrafındaki greftler sağlam dahada ufalıcak benim ön görüm çok ufak bir belki 1cm2 alanda sorun olabilir oda dert olmaz onun dışımda zTen hoca biraz daha sorun olursa 50 100 greft atar halleder o yüzden kafana takma olumlu düşün.

Hocam yukarıda arkadasın paylaştığı 3lü fotoda da kabuk halinde greftler sağlam görünüyor ama saç çıkışında problem yaşamış, 1cm2 elbette sorun değil ama yarın bi gün şok dökülme başlıcak kabuklu halde oradan nasıl saç çıkabilir
Ayrıca orası nekroz değilse kan kuruması ise ya boşuna yıkanmıyor ise bir de bu var :) nekroz ise de zaten kaybedilmiş bölge orası, yani yıkamayarak neyi kurtaracağız ki..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 06 Eylül 2019, 18:21:15 »
Bahsettiğim nekroz alan ufak bir bölgede sorun olucak gibi oda halledilir sorun olursa demek istediğim bu yıkama konusuna gelince bunu doktor hanıma sorman sağlıklı kabuğuda zaten sanıyorum 1 haftaya halletmiş olursun.
Global Moderator

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 06 Eylül 2019, 20:04:57 »

merhabalar, geçmiş olsun.
saç ekimini nerede yaptırdınız?
nekroz bölgesindeki yükseklik farkı neden kaynaklanıyor? saç ekim merkezi ne diyor?
tekrardan geçmiş olsun

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 06 Eylül 2019, 20:07:36 »
Nekroz olup olmadığını bilmiyorum altta saç var mı yok mu kafam kupkuru oldu valla en son 5 gün önce yıkadım
merhabalar,
nekroz neden oluşmuş, bu konuyla ilgili olarak saç ekim merkezi ne diyor?
tekrardan geçmiş olsun.

Facebook Twitter Instagram